| | #1 (mesaj-linki) | |
| THY hostes alımı yapıyor mu?
merhaba, geçenlerde bir gazetede thy nin hostes alımı ile ilgili ilan gördüm... ama nerde olduğunu da hatırlamıyorum, nette de bir türlü güncel ilan bulamadım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? hostes olma şansım nedir, öğrenmek istiyorum.. şimdiden teşekkürler!
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: THY hostes alımı yapıyor mu? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: THY hostes alımı yapıyor mu?
ben dün hostes alımı var diye arkadaşımdan duymuştum. ama hala bulamıyorum... ben hostes olma yı gerçekten istiyorum .ama bu ilan eceba nerde ...? bana yardımcı olan varmı ? ilan adresini istiyorum... teşekkür ederim. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: THY hostes alımı yapıyor mu? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| alımı, hostes, thy, yapıyor |
| hostes alimi, hostes olma kosullari, thy hostes alimi 2010, thy kabin memuru alimi 2010, thy yer hostesi alimi 2009, |
THY hostes alımı yapıyor mu? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? | Misafir | Soru-Cevap | 8 | 4 Hafta Önce 13:04 |
| Dışardan liseyi bitirsem hostes olabilir miyim? | :::: | Soru-Cevap | 1 | 15-08-2009 22:50 |
| Yılmaz Erdoğan'ın tiyatrosu nasıl oyuncu seçmesi yapıyor? | A'zel | Soru-Cevap | 1 | 03-03-2009 00:13 |
| Ayben mi daha iyi rap yapıyor Kolera mı? | netrax06 | Soru-Cevap | 6 | 29-12-2008 20:28 |
| Hoparlör Yankı Yapıyor | cLewra | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-04-2008 04:26 |