THY hostes alımı yapıyor mu? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-10-2009   #1 (mesaj-linki)
Misafir
THY hostes alımı yapıyor mu?

merhaba, geçenlerde bir gazetede thy nin hostes alımı ile ilgili ilan gördüm... ama nerde olduğunu da hatırlamıyorum, nette de bir türlü güncel ilan bulamadım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? hostes olma şansım nedir, öğrenmek istiyorum.. şimdiden teşekkürler!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-10-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: THY hostes alımı yapıyor mu?

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba, geçenlerde bir gazetede thy nin hostes alımı ile ilgili ilan gördüm... ama nerde olduğunu da hatırlamıyorum, nette de bir türlü güncel ilan bulamadım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? hostes olma şansım nedir, öğrenmek istiyorum.. şimdiden teşekkürler!
THY hostes alım ilanını 18,10,2009, saat 12:00 da ilanı kaldırdı.2010 yılı içinde takrar alım yapacak.Kendi sitesinden takip ediniz.
Eski 2 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir

ben dün hostes alımı var diye arkadaşımdan duymuştum. ama hala bulamıyorum... ben hostes olma
yı gerçekten istiyorum .ama bu ilan eceba nerde ...? bana yardımcı olan varmı ? ilan adresini istiyorum... teşekkür ederim.
Eski 2 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben dün hostes alımı var diye arkadaşımdan duymuştum. ama hala bulamıyorum... ben hostes olma
yı gerçekten istiyorum .ama bu ilan eceba nerde ...? bana yardımcı olan varmı ? ilan adresini istiyorum... teşekkür ederim.
Yukarda ki mesajda belirttiğim gibi şuan ilan yok.Müraacatları değerlendirme ve mülakat aşamasında.Kendi sitesini takip ediniz.Yakın bir tarih olmasada 2010 yılı içinde alım olacaktır.Her uçak alımı ve sefer artışında hostes alımı yapılır.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
alımı, hostes, thy, yapıyor
hostes alimi, hostes olma kosullari, thy hostes alimi 2010, thy kabin memuru alimi 2010, thy yer hostesi alimi 2009,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
THY hostes alımı yapıyor mu? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? Misafir Soru-Cevap 8 4 Hafta Önce 13:04
Dışardan liseyi bitirsem hostes olabilir miyim? :::: Soru-Cevap 1 15-08-2009 22:50
Yılmaz Erdoğan'ın tiyatrosu nasıl oyuncu seçmesi yapıyor? A'zel Soru-Cevap 1 03-03-2009 00:13
Ayben mi daha iyi rap yapıyor Kolera mı? netrax06 Soru-Cevap 6 29-12-2008 20:28
Hoparlör Yankı Yapıyor cLewra Arşive Kaldırılan Konular 1 06-04-2008 04:26