Maliye bölümü mezunları muhasebe öğretmenliği yapabilirler mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 3 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
m.angel
Maliye bölümü mezunları muhasebe öğretmenliği yapabilirler mi?

ben maliye bölümü mezunuyum. muhasebe öğretmenliğine neden başvuruda bulunamıyorum. bilginiz varsa söyler misiniz lütfen ???
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 3 Hafta Önce   #2 (mesaj-linki)
nötrino - avatarı
Cvp: Maliye bölümü mezunları muhasebe öğretmenliği yapabilirler mi?

Bir kaç yıl öncesine kadar öğretmenlik bölümü dışındaki bölümlerden mezun olanlar, formasyon ya da sertifika benzeri bir belge alarak öğretmen olabiliyorlardı.Ama artık bu uygulama kalktı diye biliyorumdur sizin muhasebe öğretmeni olabilmeniz için muhasebe öğretmenliği bölümünden mezun olmanız gerekiyordur.Diğer yönden resmi eğitim kurumları bir yana; halk eğitim gibi bir kuruma bu istekle başvuruda bulunsanız bile sizden formasyon türü bir belge isteyeceklerdir. Artık o kurumda bu yönden denetim altına alındı diye biliyorumdur.ama bir maliye mezunu olarak bankalara girebilirsiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bölümü, maliye, mezunları, muhasebe, yapabilirler, öğretmenliği
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Maliye bölümü mezunları muhasebe öğretmenliği yapabilirler mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Lise mezunları öğretmenlik yapabilirler mi? Misafir Soru-Cevap 2 10-10-2009 09:33
Tarih bölümü mezunları için iş olanakları nasıldır? Misafir Soru-Cevap 0 11-09-2009 18:22
Yabancılar Türkiye'de Tesol veya Toefl ile İngilizce öğretmenliği yapabilirler mi? naze Soru-Cevap 1 13-08-2009 00:43
Güverte bölümü mezunları kaptan olabilir mi? kaan karayalı Soru-Cevap 2 16-06-2009 14:49
O.D.T.Ü de Türkçe öğretmenliği bölümü var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 06-02-2009 22:49