Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Yardımlaşma ve Paylaşma arasındaki fark nedir?

Eski 14-11-2009 #1 (mesaj-linki)
Misafir

Yardımlaşma ve Paylaşma arasındaki fark nedir?

payllaşma ile yardımlaşma arasındaki farkları ne olur biri söylesin yaa hiç bi yerde bulamıyorum biriniz yardım edin çok acil lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aralarındaki farkları söylersenin çok memnun olurum

Cevaplanmadı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 14-11-2009 #2 (mesaj-linki)
Daisy-BT - avatarı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
payllaşma ile yardımlaşma arasındaki farkları ne olur biri söylesin yaa hiç bi yerde bulamıyorum biriniz yardım edin çok acil lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aralarındaki farkları söylersenin çok memnun olurum
  • Paylaşma; bizde var olan özelliklerin, nesnelerin bir kısmını başkasına vermektir. 4 kalemimizin 2 sini başkasına vermek paylaşmaktır. Elmamızın yarısını kardeşimizle paylaşmak gibi.
  • Yardımlaşma; birlikte çalışmak yada yardım etmektir. Takım çalışması gibi yalnızken yapamayacağımız şeyleri yeteneklerimizi ve enerjimizi birleştirerek çalışmaktır. Bizim yeteneğimiz ya da bilgimiz olmayan konularda yardım alıp, kendimize ait bilgi ve yeteneği başkasınınkiyle birleştirmektir.

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
arasındaki, fark, nedir, paylaşma, yardımlaşma | calismayi yardimlasmayi soru cevap, paylasma nedir, paylasma yardimlasma, paylasmak nedir,
Yardımlaşma ve Paylaşma arasındaki fark nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Isı ve sıcaklık arasındaki fark nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 68 4 Gün Önce 14:34
Klarnet ve zurna arasındaki fark nedir? kerem atalay Soru-Cevap 30 6 Gün Önce 18:31
Yardımlaşma ve paylaşma ile ilgili ayetler nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 8 17-12-2009 18:12
Mac cfg ile amx mod cfg'si arasındaki fark nedir? tayfun37 Soru-Cevap 2 01-05-2009 12:22
Göç ile seyahat arasındaki fark nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 01-01-2009 18:07