Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Benim yüzümde 2-3 tane sivilce çıkmıştı ve sanırım patladı. Şimdi deri altında bir kızarıklık olarak izi var, dıştan sivilce çıkıntısı yok . Bu kırmızı izlerden nasıl kurtulabilirimm lütfen çözümler söleyinn
|
En İyi Cevap _KleopatrA_ tarafından gönderildi
| | Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?#2 (link) |
| Ziyaretçi | Sivilcelerim geçti ama kızarıklık şeklinde kaldı. Öneriniz nedir? Bir tutam menekşeyi sıcak suda demleyip süzün. Her gün yüzünüzü bununla temizleyip, sabah akşam tekrarlayın. Bir tutam gül yaprağı, bir tutam maydanoz, yarım adet kabuklu salatalığı robottan geçirin. İki bıldırcın yumurtası akını ilave edip karıştırın. Bu kremi lekelere sürüp masaj yapın. 20 dakika tutup yıkayın.Suna Dumankaya |
| | Suratımdaki sivilce izlerinden kurtulma yöntemleri var mıdır?#3 (link) |
| Ziyaretçi |
Arkadaşlar sivilceleri ve siyah noktaları 1senedir sıkıyorum suratımda izler oluştu geçirmek istyorum arkadaşlarımdan çekiniyorum.Çözüm için hergün siteye uğrayıp bakıcam lütfen cevaplarınızı esirgemeyin!
|
| | Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?#4 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
Bir tutam menekşeyi sıcak suda demleyip süzün. Her gün yüzünüzü bununla temizleyip, sabah akşam tekrarlayın. Bir tutam gül yaprağı, bir tutam maydanoz, yarım adet kabuklu salatalığı robottan geçirin. İki bıldırcın yumurtası akını ilave edip karıştırın. Bu kremi lekelere sürüp masaj yapın. 20 dakika tutup yıkayın.Suna Dumankaya | |
| | Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?#7 (link) | |
| MsXLabs Üyesi | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kepeklerden nasıl kurtulurum? | Josie-X | Soru-Cevap | 20 | 27 Ocak 2013 15:24 |
| Lupus hastalığından nasıl kurtulurum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 20 | 31 Aralık 2012 19:03 |
| Kötü düşüncelerden nasıl kurtulurum? | hulusi dağlı | Soru-Cevap | 3 | 20 Nisan 2011 17:36 |
| Rüyada Sivilce Görmek | ThinkerBeLL | Rüya Tabirleri | 0 | 16 Haziran 2009 20:36 |
| Panel banından nasıl kurtulurum ? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 1 | 20 Şubat 2009 00:54 |