Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?

Bu konu Soru-Cevap forumunda 546456645 tarafından 5 Ocak 2010 (16:18) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
3834 kez görüntülenmiş, 6 cevap yazılmış ve son mesaj 4 Ocak 2013 (14:19) tarihinde gönderilmiştir.
  • Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 5 Ocak 2010, 16:18

#1 (link)
546456645
Ziyaretçi
Benim yüzümde 2-3 tane sivilce çıkmıştı ve sanırım patladı. Şimdi deri altında bir kızarıklık olarak izi var, dıştan sivilce çıkıntısı yok . Bu kırmızı izlerden nasıl kurtulabilirimm lütfen çözümler söleyinn
En İyi Cevap _KleopatrA_ tarafından gönderildi
Sivilcelerim geçti ama kızarıklık şeklinde kaldı. Öneriniz nedir?

Bir tutam menekşeyi sıcak suda demleyip süzün.
Her gün yüzünüzü bununla temizleyip, sabah akşam tekrarlayın.
Bir tutam gül yaprağı, bir tutam maydanoz, yarım adet kabuklu salatalığı robottan geçirin. İki bıldırcın yumurtası akını ilave edip karıştırın.
sivilceizlerinesonkm7Bu kremi lekelere sürüp masaj yapın. 20 dakika tutup yıkayın.

Suna Dumankaya
Eski 5 Ocak 2010, 16:50

#2 (link)
_KleopatrA_
Ziyaretçi

Bir tutam gül yaprağı, bir tutam maydanoz, yarım adet kabuklu salatalığı robottan geçirin. İki bıldırcın yumurtası akını ilave edip karıştırın.
sivilceizlerinesonkm7Bu kremi lekelere sürüp masaj yapın. 20 dakika tutup yıkayın.

Suna Dumankaya
Eski 20 Mart 2010, 16:29

Suratımdaki sivilce izlerinden kurtulma yöntemleri var mıdır?

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Arkadaşlar sivilceleri ve siyah noktaları 1senedir sıkıyorum suratımda izler oluştu geçirmek istyorum arkadaşlarımdan çekiniyorum.Çözüm için hergün siteye uğrayıp bakıcam lütfen cevaplarınızı esirgemeyin!
Eski 20 Mart 2010, 16:52

#4 (link)
_KleopatrA_
Ziyaretçi
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar sivilceleri ve siyah noktaları 1senedir sıkıyorum suratımda izler oluştu geçirmek istyorum arkadaşlarımdan çekiniyorum.Çözüm için hergün siteye uğrayıp bakıcam lütfen cevaplarınızı esirgemeyin!

Suna Dumankaya
Eski 9 Eylül 2011, 22:08

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
yuzumde cok fazla sivilce ve sayre siyah noktalar var nasıl o izlerden kurtulabilirim
Eski 14 Ağustos 2012, 21:50

Cvp: Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Başka yöntemi yokmu ya evde kolayca herkesinyapabileceği bir yontem
Eski 4 Ocak 2013, 14:19

#7 (link)
MsXLabs Üyesi
Jelibonyh - avatarı
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım sakın bir görüntü için sıkmayın sivilce falan daha cok dagılır cogalır böylece iz kalır büyüyünce oraları delik delik olur bazı insanlarda belki görmüşsündüzdür. Yani bana cok cıktı ellemedim gecti eger dagılırsa sırtınıza kadar dagılır sonra yatınca patlar heryeriniz sivilce yani yapayın yoksa cok üzülürsünüz
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kepeklerden nasıl kurtulurum? Josie-X Soru-Cevap 20 27 Ocak 2013 15:24
Lupus hastalığından nasıl kurtulurum? Ziyaretçi Soru-Cevap 20 31 Aralık 2012 19:03
Kötü düşüncelerden nasıl kurtulurum? hulusi dağlı Soru-Cevap 3 20 Nisan 2011 17:36
Rüyada Sivilce Görmek ThinkerBeLL Rüya Tabirleri 0 16 Haziran 2009 20:36
Panel banından nasıl kurtulurum ? Siyah Cin Soru-Cevap 1 20 Şubat 2009 00:54

Yeni Soru
Sayfa 0.167 saniyede (61.31% PHP - 38.69% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:23
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi