Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Facebook'ta nasıl kalp yapılır?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
yha facebookta kalp yapmayı istiyorum herkesde görüyorum soruyorum ama söyleyen yok lütfen biraz yardımcı olabilir msiniiz ?? Açıklama:Yorum yaparken koyulan kalpler bu kalp yani ama ben bu kalpi kopyala yapıştır ile yaptım herkesin nsl yptıgnı mrk edyrm♥
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| <3 <3 |
| | kalp yapmak isteyenlere#5 (link) |
| Ziyaretçi |
<3 yapıp ta sohbette oluyor ama siz bir video ya yorum yazacaksanız <3 yapınca olmuyor bunu bende denedim şimdi ben birisinden o şekli yaptığını gördüm ve bende kopyala dedim ve isteyeceğim yere yapıştırdım ve oldu şimdi bende o kalp şeklini yapacağım sizde kopyalar ve istediğiniz yere yapıştırırsınız... ♥
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Facebook'ta nasıl kalp yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook'ta oyun programı nasıl yapılır? | beko06 | Soru-Cevap | 66 | 24 Nisan 2013 13:52 |
| Facebook'ta grup kurunca nasıl paylaşım yapılır? | Misafir | Soru-Cevap | 146 | 10 Ekim 2012 18:51 |
| Facebook'ta gruplara açık paylaşımlar nasıl yapılır? | Misafir | Soru-Cevap | 3 | 25 Aralık 2011 19:33 |
| Facebook'ta resimli sayfa düzeni nasıl yapılır? | LütfenCevap | Soru-Cevap | 7 | 27 Haziran 2011 22:15 |
| Facebook'ta sitatik fbml ile menü nasıl yapılır? | SarSak | Soru-Cevap | 12 | 20 Haziran 2011 09:13 |