Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gereklidir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gerekli??
|
En İyi Cevap ThinkerBeLL tarafından gönderildi
| Meslekî Açıköğretim Programı Mezuniyet kredileri Açıköğretim Lisesi Meslekî Açıköğretim Programına ortaokul diploması ile kayıt yaptıran öğrenciler için, kayıtlı oldukları okul türüne göre mezuniyet kredileri şöyledir:
1. ve 2. DÖNEM
Mesleki Açıköğretim Programı öğrencilerinin Açıköğretim Lisesinden alacağı teorik meslek dersleri |
| | Mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gereklidir?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
MESLEKÎ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET İÇİN GEREKLİ KREDİ TOPLAMI 4 YILLIK SİSTEME GÖRE Toplam Dönemi Uzaktan Eğitim (Ortak + Seçmeli) Yüz Yüze Eğitim (Alan) Toplam Tüm Alanlar 8 110 130 240 İmam-Hatip Lisesi 8 130 110 240 • DÜZ LİSE BİTİRME ŞARTLARI • • • • • Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması, • Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması, • Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması, • Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç), • Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması, • Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması, • Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden 80 veya üzerinde kredi almaları gerekmektedir. |
| | Mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gereklidir?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI Öğrencilik Durumu : AKTİF Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 6 Toplam Kredi : 145 Alan Kredi : 98 şu anda benim kredi bilgilerim bunlardır benim mezun olmam için ne kadar kredi daha gereklidir... bilgilendirirseniz sevinirim.. |
| | yorumlarınızı bekliyorum#8 (link) |
| Ziyaretçi |
Kredi ve Dönem Bilgileri Öğrenci No : 2102132759 Adı : YÜSRA Soyadı : ARICI Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI Öğrencilik Durumu : AKTİF Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3 Toplam Kredi : 158 Alan Kredi : 0 Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR mrb benim kredi tablom yukarıdaki gibidir. kaçıncı sınıfta olduğumu merak ediyorum. ayrıca 4 tane zorunlu dersim kaldı. onlarla beraber seçmeli derslerde seçerek 20 kredilik ders seçmiş oldum. simdi tüm bunları verirsem başarıyla,uzaktan eğitimi tamamlamış oluyo muyum?? tamamladıktan sonra da yüz yüze eğitime başlayacağım 62 kredi de onlar verirse, okul bitiyor mu?? lütfen cevapsız bırakmayın |
| | lise...#10 (link) |
| Ziyaretçi |
yüsracım benim durumumda seninki gibi 132 kredim var alan kredim hiç yok sende bende alan kredilerimizi 130'a tamamlamadan bitiremetiz uzaktan eğitimden 110 yüz yüze eğitimdende 130 kredi toplamak zorundayız sen zorunlu derslerini verince uzaktan eğitimi tamamlıyosun amayüz yüze eğitimini tamamlaman için 62 kredi değil 130 kredi toplaman lazım oda en az 4 yıl kadar sürer sana banada kolay gelsin allah yardımcımız olsun !!!!!..
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gereklidir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 4 yıllık mesleki açık öğretim lisesini kaç krediyle geçebilirim? | MystCrose | Soru-Cevap | 249 | 15 Mayıs 2013 12:59 |
| Belediye meclisi üyesi olmak için ne gereklidir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 25 | 20 Aralık 2012 20:43 |
| Tiyatro bölümüne girebilmek için hangi bölümden mezun olmak gerekir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 15 Temmuz 2012 13:50 |
| Film yönetmeni olmak için neler gereklidir ? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 2 | 12 Mart 2012 19:29 |
| Açık öğretim fakültesine ilk kez kayıt yaptıranlar için hangi belgeler gereklidir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 9 | 29 Aralık 2011 16:44 |