Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Orhan Veli'nin şiirlerindeki zihniyet, dil, yapı, tema, gelenek özellikleri nedir?#13 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar ben size bir site veriyim o siteden orhan veli kanık ile ilgili herşey yazıyor Yaygın olarak yer alan zihniyet |
| | Orhan Veli'nin şiirlerindeki zihniyet, dil, yapı, tema, gelenek özellikleri nedir?#14 (link) |
| Ziyaretçi |
Atilla ilhanın zihniyeti kullandıgı dilin özellikleri şairin yetiştiği ortamdaki izler yapının nasıl olustugu kullandıgı tema hangi gelenege baglı kaldıgı şiirin gercekligi nasıl verildigi lütfen yardımcı olun lütfeen
|
| | Orhan Veli'nin şiirlerindeki zihniyet, dil, yapı, tema, gelenek özellikleri nedir?#20 (link) |
| Ziyaretçi |
dhan veli kanık orhan veli kanık'ın şiirlerinde yaygın olarak yer alan zihniyeti ahenk unsurlarının nasıl kullanıldığı kullanılan dilin özellikleri yapının nasıl oluştuğu genel olarak kullanılan temaları şiir gerçekliğinin nasıl verildiğini şairin hangi geleneğe bağlı kaldığını şairin yaşamından,yetiştiği ortamdan izler bulunup bulunmadığını araştırınız. diye bir ödevim var bana yardımcı olur musunuz? Kaynak: Orhan Veli'nin şiirlerindeki zihniyet, dil, yapı, tema, gelenek özellikleri nedir? |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Orhan Veli'nin şiirlerindeki zihniyet, dil, yapı, tema, gelenek özellikleri nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Orhan Veli'nin "Anlatamıyorum" şiirinde yaygın olarak yer alan zihniyet nedir? | asddsaasddsa | Soru-Cevap | 80 | 11 Mart 2013 18:20 |
| Orhan Veli Kanık | virtuecat | Edebiyat tr | 7 | 22 Şubat 2013 19:50 |
| Gelenek Nedir? Gelenek Hakkında Genel Bilgiler | Blue Blood | Sosyoloji | 4 | 19 Ekim 2011 18:03 |
| Edebiyatta gelenek ve zihniyet kavramları nasıl açıklanır? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 4 Kasım 2009 13:18 |
| Zihniyet Nedir? | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 18 Ağustos 2009 00:48 |