Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda Misafir tarafından 16 Aralık 2010 (17:15) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
58802 kez görüntülenmiş, 63 cevap yazılmış ve son mesaj 1 Mayıs 2013 (11:57) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 2.20  |  Oy Veren: 10       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 28 Mart 2011, 22:14

#11 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Yine yumurta kolisinden bir çalışma ama bunun farkı ritim aleti olması. Yumurta kolisinden iki tane kesiyoruz içine pirinç, mısır, fasulye gibi sallanınca ses çıkartan malzemeden bir miktar koyuyoruz. Sonra iki parçayı birleştirip süslüyoruz. İşte çocuğunuzun zevkle oynayacağı ve çıkan sesin sizi rahatsız etmeyeceği bir ritim aleti.
Eski 5 Nisan 2011, 17:30

#12 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bence makara yapabilirsiniz kavanoz gibi bişeyi alırsınız içine fasulye nohut v.b şeyleri koyun kavanoz olduğu gözükmemesi için karton veya başka birşeyle kaplayın alın size makara ben 1 saatte yaptım çok kolaydı İrEm
Eski 6 Nisan 2011, 16:51

#13 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Yoğurt kapından davul yapınca ya da şişenin içine boncuk falan koyunca öğretmen kabul etmiyo
Eski 12 Nisan 2011, 17:53

#14 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bencede flüt
Eski 14 Nisan 2011, 20:52

#15 (link)
Misafir
Ziyaretçi
kardeşimin ödevi var,lütfen yardım edin.
Eski 15 Nisan 2011, 21:05

#16 (link)
Misafir
Ziyaretçi
başka kolay müzik aleti yokmu onu bana söyleye bilirmisininz benimde ödevim var lütfen yardımcı olun

---------- Mesaj tarihi 20:05 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:46 ----------

marakas yap daha kolay olur.hani şey var ya sallayınca ses çıkıo ondan
Eski 16 Mayıs 2011, 16:51

#17 (link)
Misafir
Ziyaretçi
kavanozun içine fasulye koy salla
Eski 16 Mayıs 2011, 16:59

#18 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Bence davul yha gerçekten arkadaşlarımın diğer saydıklarına da en uygun şık o yhani...
Eski 16 Mayıs 2011, 17:17

#19 (link)
Özel Üye-VIP
nicely - avatarı
images?q=tbn:ANd9GcRKNe8jylwBTbynIdaDvbP7xHwprnuItgoDXUqpjZNeDbqDz_CMUAgreen-tambourine-full-article-vertical
bu şekilde bir plastik tabağı kaplayıp kenarlarını del ve birkaç tanede yuvarlak metal parçası tak al sana bir tef yapımı

keçeli kalamlerin içini boşalt ve ve arka kapak takılı kalsın sonra bu düzendeki gibi kes ve bunları bağla resimdeki gibi birbirine sonrada al sana el yapımı mızıka kalemlerden kolay gelsin
Eski 16 Mayıs 2011, 17:25

#20 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bence hiç bir müzik aletinin yapı mı kolay değil çünkü herşeyin bir emeği var emek harcanmış herşey zordur
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tuba müzik aleti hakkında bilgi verir misiniz? Misafir Soru-Cevap 17 31 Aralık 2012 10:27
Kornet müzik aleti nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 3 Ocak 2012 22:07
Antenna Web Design Studio - Kolay Web Site Yapımı virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 20 24 Ağustos 2011 13:17
Pinpani diye bir müzik aleti var mıdır? Misafir Soru-Cevap 0 21 Kasım 2010 14:25
Kös aleti hangi müzik aletine benzer? Misafir Soru-Cevap 74 11 Mart 2010 14:27

Yeni Soru
Sayfa 0.172 saniyede (54.28% PHP - 45.72% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:53
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi