Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir?#11 (link) |
| Ziyaretçi |
Yine yumurta kolisinden bir çalışma ama bunun farkı ritim aleti olması. Yumurta kolisinden iki tane kesiyoruz içine pirinç, mısır, fasulye gibi sallanınca ses çıkartan malzemeden bir miktar koyuyoruz. Sonra iki parçayı birleştirip süslüyoruz. İşte çocuğunuzun zevkle oynayacağı ve çıkan sesin sizi rahatsız etmeyeceği bir ritim aleti.
|
| | Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir?#16 (link) |
| Ziyaretçi |
başka kolay müzik aleti yokmu onu bana söyleye bilirmisininz benimde ödevim var lütfen yardımcı olun ---------- Mesaj tarihi 20:05 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:46 ---------- marakas yap daha kolay olur.hani şey var ya sallayınca ses çıkıo ondan |
| | Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir?#19 (link) |
| Özel Üye-VIP | ![]() bu şekilde bir plastik tabağı kaplayıp kenarlarını del ve birkaç tanede yuvarlak metal parçası tak al sana bir tef yapımı keçeli kalamlerin içini boşalt ve ve arka kapak takılı kalsın sonra bu düzendeki gibi kes ve bunları bağla resimdeki gibi birbirine sonrada al sana el yapımı mızıka kalemlerden kolay gelsin |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Yapımı en kolay müzik aleti hangisidir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tuba müzik aleti hakkında bilgi verir misiniz? | Misafir | Soru-Cevap | 17 | 31 Aralık 2012 10:27 |
| Kornet müzik aleti nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 3 Ocak 2012 22:07 |
| Antenna Web Design Studio - Kolay Web Site Yapımı | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 20 | 24 Ağustos 2011 13:17 |
| Pinpani diye bir müzik aleti var mıdır? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 21 Kasım 2010 14:25 |
| Kös aleti hangi müzik aletine benzer? | Misafir | Soru-Cevap | 74 | 11 Mart 2010 14:27 |