PC ile telefon arasındaki USB bağlantı sorununu nasıl çözümleyebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-09-2007   #1 (mesaj-linki)
PC ile telefon arasındaki USB bağlantı sorununu nasıl çözümleyebilirim?

USB Girişlerim HP marka yazıcıyı çalıştırıyor.Ancak N72 Bağlantı kablosunu
taktığımda Bilinmeyen Aygıt balonu çıkıyor.PC Suite yüklü ve program çalışıyor , güncellemesini de yaptım.Ama bağlantıyı görmüyor.

PC Suite yüklü olan başka bir PC 'de N72 Bağlantı kablosuyla tüm USB leri denedim yine bilinmeyen aygıt diyor.Sorun kabloda olabilir mi?
Service Pack 2 ile USB yi mi yükseltmeliyim acaba?Yoksa yeni USB mi taktırayım?
Ne yapmam gerekiyor , yardım lütfen.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-08-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: USB Bağlantı Sorunu

Önce yazılımı yükleyip sonra kabloyu başka bir USB girişine takmayı deneyin. Kablo PC'ye bağlıyken telefondaki girişini çıkarıp yeniden bağlamayı deneyin.
Eski 14-12-2008   #3 (mesaj-linki)
Sembernar - avatarı
Cvp: USB Bağlantı Sorunu

N 72 telfonum var ve telefonu güncelleme yaparken telefon kitlendi ve kapatmak zorunda kaldım daha sonra tekrar açmaya çalıştım ama açılmadı. şarjı bitmiştir belki dedim ama şarj da almıyo bunun sebebi nedir bana yardım cı olabilirmisiniz.teşekkür ederim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
PC ile telefon arasındaki USB bağlantı sorununu nasıl çözümleyebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Regedit sorununu nasıl çözümleyebilirim? medeka Soru-Cevap 5 4 Gün Önce 12:41
Internet Explorer 8'deki 'internet bağlantı tanıla' sorunu nasıl çözümlenir? ozlem18 Soru-Cevap 3 19-09-2009 04:13
Ses ve Ağbağlantısı Sorununu nasıl çözümleyebilirim? KaFeS Soru-Cevap 2 01-02-2009 16:59
Piranha web cam sorununu nasıl çözümleyebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 30-12-2008 17:54
Ögeye erişmek için gerekli izininiz olmayabilir sorununu nasıl çözümleyebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 22-11-2008 00:38