| | #51 (mesaj-linki) |
Sagopa Terapi Terapi Beni birakin kendi halime Cok bitkinim ama direnecegim Terapi ordularinizi geri cekin artik Savasin galibi bendim!_!_! Bayraklarinizi dikemeyeceksiniz Hic daim kole olmadim Ben rapimle gazi geldim ardima sehitlerimi Gomdum kendim!_!_! suskun düşen ağlamazcasına..realimm.. neden onca lafla geldin...kulağıma warı verdin.. ölüm..beni kırdın iki bacağımdan gittin.. Biz seninle kardes degil miydik_?_? Ayni besikte iki kertmeydik Dün civarda çakıl iken Simdi siradan kum bile değiliz. sen serseri katilimisin haa_?_?_ ben resmini çizdim ya kul.. Savasin tam ortasında kursun yagmurunda okudum okul İlk batisini ben gördüm günesin Gün dönümüne sen yetistin... Kaptanı benim bu geminin En son ben cikarım yoo_!_! panik etmeyin Adimi duymayin kac yazar Kalbim tanidigim en icten yazar Sarkim basladi Manzaram aynı Dinlerken 'SaGo yine yapmis' diyeceksin Ben su anda o kadar sıkkın ve materyallerimle tıkkın Odamin icinde stres gebertmekteyim Yalnizlik TanriMin lütfu Nedense isler karmakarisik isler Kalbim sevdigim özler Hani var ya bazen özlü sözler Onları düşünüp dolu gözler ....::::NaKaRaT::::.... Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son gunler durgunum!_!_!X2 Zaman ellerimde kum gibi dagilir iken Yillar beni tasa çeviren hokkabaz gibi avaz avaz bagirir hükümlü Kapida kilit sigarama kibrit Beni kontrol edin_!_! Kollara zincirden bileklik Parmaklıklara sabit yaşamak Artıkları arşivlemek..yeni baştan.. tantanalara kulak asss.. Karalama defteri silgiye ilgi duyar iken Bir diken batar diline Yaristirilan sidikken bir kac minik dag gider elden Aslinda hayat bayat ekmek ilk fiil.. üsluplu düsünmek Buyrulan iki göze itaat etmek.. Son eylem olmali kin beslemek Hadi diyelim toz pembe yasiyorum Koz bende biçimi takiliyorum Bozukluklarımı cebimde tasiyorum Saygim senin *rospun olsun Kaygın benim aşkım... ....::::NaKaRaT::::.... Beni bırakın kendi halime Çok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularınızı geriçekin artik Son günler durgunum_!_!_X2 PARMAKLARI KIRILAN BU YAZAR YILMADIII_!_!_! | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Stilo VERSE 1 Patetik cümlelerimi pratik yapman gerek, bu statik hayatı estetik hale getireilmek için, psikotik tutumu elastik şekle koymak ve genetik ruh düzenleyicisini devreye sokmak tek taktik olmalı, bu didaktik mc bir kitap gibi okunası. Otomatik yükselen sinir ibrelerin seni kavgaya tetiklemeli, etik, sosyalite eksik, yaşam klasik halde ve de çok monoton ve itik nesillerin umudu bitik, bu ülkede hayat koşulları kritik, çalışıp didinirim ama cebim delik, hep aksilik üzerine muhabbet ettik, tv'lerde beyin diktik, her söyleneni yedik, ikibinlerde ortaçağa girdik, dedelerimizin attığı pandik, ikiyüz sene sonu sonra dimdik, popomuza dayalı tetik, peşimizi bırakamadı, çünkü dandik ilerledik, hep sektik. Kim politik ülkede, odur sosyetik, apokaliptik günlere geçtik, bu ne biçim tik? Hırsızlar aritmatik yaparken, hortumculara yan çizdik, nümizmatik bile bulamadı değerini liramın, ruhuna döktük sidik ve miramın aksi bana çok pesimistik, olabildiğine gözyaşı sildik, jeopolitik konumun değerini bilemedik. Ölümüne sevdik ama geri getiremedik, zaman geçti tik-tak,tik,taktik!... Nakarat : Rapim alev aldı, sardı ateşi dört yanı, kurunun yanında yaş da yandı, taş da. Bastı kalbine cihan-ı devle, kaş yaparken göz çıkardı lakırdı ve (heeeyyy)derin oyuklar açıldı(ülkeee)de ve kapatamadı belediye 'yeeee' sen de Türküm ye,yeni Türkiye asalaklar elinde. VERSE 2 Sahavet dönemi geride kaldı, fitne barışı masada, kasa kaç barışçıl arda kaldı? Darda toplum, barda millet, hep hovarda sözüm ona para kalmadı insanımda yolda hep araba, beş dakika yola kıçı koltukta. Tahammül eksikliğim hat safhada, hurda insan alaya vurdu yaşamı kustu, kadere,postunu dostu serdi yere (vee) ve iltifatın hakkı yerme oldu, dosya doldu taştı, boldu cinayet, psikopat etkinlikler insanım suçunu işledi, sicili yarını yedi bitirdi, hep hazindi günümün son görüntüsü, elinde kelepçe gördüğüm her bireyin adına, yarına bir çizik attım, rızık ektim, yazık!... dramalarda gülebildik mi? Trajikomedi sahnesinde oyunu yöneten her bireydi, onlar kanımı emdi, hep pireydi başa geçen hep yazıktı başa gelen, hep yalancı başı çeken, her rızıktı hakedilen. Gurbete giden her tren çeker fren ve kalırız ilk durakta. Hep siren, avrupa'ydı bizi yeren ki; haklılardı konularında, kokoreç ülkesinde yolda donunu çekenlerle yaşadım ve karşılaştı kara cehaletin adaletiyle ülke. Şimdilerde birliğin dışında tek Avrupalı benim. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Üfle GÜneşi Sönsün Sagopa Üfle GÜneşi Sönsün VERSE 1 Ben girdaplara kapılan o gemideki yolcuyum. Kustum her dalganın tokadına suçtum!... Pusuyu kurdu dostun, fırtına kopsun, donan dudaklara bir dem rom dolsun, beni buldun. Azrail yap görevin fiil olsun. Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali. Sagopa iskelet diyarında etten bekçi, çekice sapladım kasedimi, çöpe bugün attım kalbimi alınabilitesine göre değişir kırılanın aynı hangimizinki marijuana marşı? Sago yaşlı!... [Nakarat] Üfle güneşi sönsün!...Kalbim karakışın ayazına dönsün Azrailim öpsün!... Tek dönümsün ömrüm. VERSE 2 Buhran dolu bitirim esen o karayel rüzgarına kolumu salladım, hareketi çaktım, karakedi gördüm yaktım mumu ve de baktım. Tahlile giden her bakışıma reçete yazsa da, doktorumun kompleksleri nedeni derim çatarım gözleri, sobeledim herkesi, şimdi görelim kimin en kalın ensesi, Sago rapin en kalın ansiklopedisi, geçmeden yedisi taşlanır musallahın incisi, zencisi makbul görülesi her rapi beyaza boyarım, meleze çalarım yüzleri, aldım yaşamı yanıma kutu kolacasına üç dikişte dibe vurdum, depozitosunu Tanrıma ödüyorum. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Tanrı Çekti Tüm Resimleri [Dr. Fuchs] Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma açıldığımda kalplerin hepsi darda karşılıklı vurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi ağır ağır çarparken içimde kopan fırtınalara tepkisizdi dilim sırtı dönük bir duvara bakan gözlerimdeki yaşları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zaman sönecek bu ateşi, ne zaman sönecek bu güneşi soluksuzca verdiğim emekler kumsaldaki kum taneleri kadar değersiz dercesine vurdu yüzüme, dercesine sustu gözüme başka amacım yokmuş gibi yaşama hevesimde kaçtı gönlümde ruhum çaresiz ayrılmak ister bedenden hadi susan gönlüm konuş bu sana son tepkisiz sunuş düşlerde kavuşamadı her seferinde yerlere yıkıldım acılarla dolu pişmanlığımın dillerdeki adı [Sagopa Kajmer] Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektim hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser bu bahçelerde kaç çiçek sulandı kaç çiçek sarardı adını aldı tüm yaşamlar her hayatta bin diken var bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine, duydu kulağım vardı yaşamım komalı ezgilerine çakıllı RAP yolunda bohçasıyla Sagopa K. izdihamda yakıcı tüm ışınlar beynim ortasında ateşi Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim ve sen seyirci zoraki tehşir sahnesinde kör ebe ve rahibeydi gün yüzüm harabey gül yüzümterane hep hüzün gazabı her üzüm kederdi tüm çözüm gözüm seyire kaldı yok misafirim tekilim tek tabanca yoluma dökerim suyumu ilerlerim sudan sebeple kavga çıkaran insanoğlu aklı yordu kötüye iyiyi yetime terk ettik akibetime zerk ettik sefile yol verdik keklik avına çıktık sanki avcılarda bizdik avlar ortasında avlanan da istemenli etme kalbini nedeni ne nevaleler havale komada ezgiler ve intaharda tüm kadercil yazgılar ki evcil arzularını nesili dikene durmuş şiirbazın satırı donmuş Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla, neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla, külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektin hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Sen Oyna Dilber Ceza Sen Oyna Dilber Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece Fikri firar eylemiş senkron kaymış millete kat i Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede Başına Anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi gibi tekerrür şenses seda tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın Anılar oğlanca canlanır moralin bozuksa dinle Depresyondan çıkma yaşar rapte yapma Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba Kim avına daha önce ulaşacak Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler Killa Hakan: Her derde girdim maydonoz oldum Ağroldu başım kanlı kanlı yedim İndirdim mideme ekmek aşım Kaşım kaç kere açıldı yarıldı burnumda da kan Yinede rap dedim yürüdüm Açıkta hedefteyim her an Şimdi bazı bebeler konuşup rapi kötüleyip ezmekte Ama haberleri yok ecel çok yakınlarında gezmekte Adam dediğin adam gibi oturur, adam gibi gezer Hip hop dedi mi neden aklınıza hep kötü şeyler eser Durun bir rahat olun hele rahat geri yaslanın Elbet bi çaresi vardır kırıcaz bileğini kral aslanın Paslaşın karanlıkta yada sisli günlerde haber Kalan yaşar kurtulur derler ölenin arkasında kader Kimin işine geliyosa neyi nerde nasıl yapalım Bugün domuz karga kuş, yarın başka bişeye tapalım Ne olacaksa olsun Bardağın rakıyla dolsun Senin korktuğun yerde Benim mekanım olsun Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler Dikkat istekler ihtiyaçlarımıza karşı Gereksinimlerinde listesinde Pek gereksiz olan en üstte yazılı Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz Yada hapiste çürüyoruz Ve de bi başka bakıyoruz Bazen aşka dalıyoruz Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz Genede düşene vururuyoruz Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez Dünde yaşanır ancak dünden hiçbir ders alınmaz Bugunde bitecek elbet iyi bir gelecek ister herkes Benim rapim var başkasında zar Hayatın ritmi dar Benim sesim yürek benim bilek benim Tüfek değil dilim silah değil Bu duyduğun benim Yalan değil Sessizlikten önce bence Sende bi nota ol Belki yeni bir şarkı bestelersek Düzelecektir her bir yol Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 9 | 3 Hafta Önce 16:26 |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 81 | 4 Hafta Önce 20:47 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Molina: ''Türkçe şarkı söyleyeceğim'' | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 0 | 03-10-2007 14:10 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||