| | #56 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Vasiyet fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldi, surlarimda ***** uyuya daldi. suretim şarap misali eskidikce degeri artti. serserim,serim giyotin altin. kalbimde senede kac kez birisi idam aldi ha ? şaibelerim şairimdi, şakaci mecburi sifatti. rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular agirladim agir agir. revanlarim.. guneştim bir ara yagmur, oldum. kendi deryalarimda kendimi zorla bogdum. ...spekülatif duşlerin spazmi var. stagflasyon onlemliydi, sozumu kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar. soyle ne zaman bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var. haydi egoma sponsor ol!.. ecemle ecele giderim. rabbenami bir hic ugru tersledim. offff haşaaaaaaaa!... bir dilekti vurgun oldu, vodka redbull cigere doldu. sagopa nerde? sarhoş oldu. cemre gec de olsa duştu. kelimelerdi kerimelere ve kertelerime munzeviydim. dunveyi senaryolarda "rap" denen bahirdim. munasebetsiz kufru bastim, onurun canini yaktim. alti senedir aklindayim, cekemedin yoo farkindayim. rapimtraksin, sen reel degilsin. yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eşlisin? muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz.. anonim oldu haykirişlarim az once dogdum halatim yirmi yedi bogum sele gitti agustosum vasiyet etmek istedim şarkilarimi kizima, hep sonunda kendimi vurdum. sarjoru doldurdum.. koştugum bu yolda yarimi sonladim ve kocaman adama dondum. sanma cok telaşliyim, durgunum biraz. solgunum yuzum, bitkinim ufaklik. sen de gel peşimden amma cok caliş!.. duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yilma kalk, dayan!.. bu abi yerle cok sevişti. duşmek hic ayip degil, kalkmasini bil!.. ve acele et şu gozyaşini sil!.. sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandim. buraya kadar geldim 27 adim. takma kendimden can sikintim, onceden beridir bir olum takintim. bunu da yuzume vurmasinlar sade evde yuzum asik, dişarda sempatik takildim.. | |
|
| | #57 (mesaj-linki) |
Sagopa Rap Yaparken GÜnahamı Gİrdim Sagopa Rah Yaparken Günahamı Girdim Sagopa yasli çocuk, saçlarinda kis, son beyaz yagislarim, yarislarim varislara, demek bu rap varoslara, küfür=hür kültür, tenhalarda dönüsür haykirislara, burasi yerinalti, yerinaltindaki ayna kuvvetmira, gösteriverir aksini, burada herkes siradan vatandas. Ben bu yolda bir küheylan avlu bahçe aniran, evliya-yi rap desen de kabulümüz rumuz Yunus gördü netti, çevre sakinim çok aksilesmis, içlerinde 5 kurusluk hirslariyla kavrulur durumda, kaç liraydi onurunuz?... [Nakarat] Küfürbaz gizemli rapçi, 26 arifesi yorgun bekçi Tekbir aldim sözümün evvelinde, rap yaparken günaha mi girdim? VERSE 2 Kaç dünya güzeli öldü bosa giden orgazmlarda? Üniversite mezunu bu Sago sokak çocugu, dipte yüzer kabile mirada. Rap damarda. Tek yatakta üç kisi yatariz. Bir 'Silahsiz Kuvvet', iki 'Miccheck', üç 'Sagopa Kajmer' Rap yaparken günaha mi girdim? Bin yabani topraginda düsünen cesetler, düs; ününe ün katip bol arzu beklemekse gün bosa geçer, emeklerinse bosa gelir gider, yükün çeker yeralti buradai orada paranin esiri olmus yüz binimden insanim var, lisanimla dar gelir düsünce evrenin ve nisaninda kış yasarsin,aşinasin yüzüme, ders kitapta bitmez, unutma her bir teneffüs 5 dakka | |
|
| | #58 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri >barıkat>> Biri Turmuş Biri Pişirmiş Biri Yemiş Şarkı Sözü Çokça zaman geçti aradan Değişen bir şey yok; her şey aynen Biri tutmuş, biri pişirmiş, biri yemiş Bunu gören insanlar 'hani bize' demiş Biri yitmiş geleceği görememiş Kendini kahraman sanmış ateşe atmış Gelin görün, bakın kim düşmüş bu bataklığa Farkında olmadan girersin bir çıkmaza Seni bu bataklığa itenler kalleş bir maşa Sende onların gözünde olacaksın bir maskot bir kukla Sana da verecekler bol para bir de tabanca Kalleşi de var; suçlu belki de masum inanlar Onları da vuracaksın gözünü kırpmadan teker teker At gözlüğünü takmaya devam edip gölgesinde kalleşlerin Bu yanlışlar yolunda kalıp yaşadıkça sen Sonunda senide vuracaklar kendi silahınla sırtından Bunları böyle gördükçe içim parçalanır Ve dilime aynen şöyle bir nakarat takılır Biri tutmuş, biri pişirmiş, biri yemiş Bunu gören insanlar 'hani bize' demiş Biri mecbur kalmış suça ortaklık etmiş Nasıl bir amaca hizmet ettiğini hiç bilememiş Dürüst ve namuslu yaşamak varken Sırf parası ve zengin yaşama hevesiyle Ne hale düştün bak görüyor musun haline Etmeseydin kara kirli zebani tekliflerine Nerede o masumiyetli dürüst insan Artık vazgeçsen de var çıkmaz kirli bir damganSen sen ol, onların yalanlarına kanma Eğer kazanacağın beş kuruş ekmek parası varsa Sende herkes gibi kazan alın terinle hakkınla Yoksa sende gideceksin onlar gibi kuyuya Biri hepsinin tepesinde bir kalleşmiş Köleleri boş beyinler emirler verirmiş 'Umurumda değil demiş hiçbir insan; gözümde para' derler Yoksul aç ve masum insanlara gücü yeter en iyiye Paraya kulluk eden sahte gücün temsilcisi Sen paraya para demeden şan şöhret içinde yaşarken Hakkıdır hakı sömürdüğün insanların ahı Senide bir gün bulacak meleklerin karası Huylu huyundan bu sözlerle vazgeçer mi Elini vicdanına koyup da sözlerimi dinle Dinlemezsen sonucunu, kararını ben bilemem Ama diyebilirim ki ya parmaklık arkası, ya da cehennem Biri kazandığıyla kıtı kıtına yaşamış Yine doğruluk ve dürüstlükten asla şaşmamış Kurtlar sofrasında yiyecek ekmek bulamazken Bir dilim ekmeğe bile göz dikenler varken Acımasız vicdansızlarla savaşmış Çek çek elini çek; sende uzak dur bizden Yoksa kara gölgem üzerinde biter aniden Hani sisler var ya gökyüzünde her yerde İçimde dolan nefes o an ve her an Duygularla savaşırım ben her zaman Yakındır iyi günler; kötü günler elbet geçecek Bu işte burada asla bitmeyecek | |
|
| | #59 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Bağdat Sizleri Ölen Sayısız insan için 3 Dakikalık Saygı Duruşuna Davet Ediyorum Mermi Icad Oldu Mertim Bozuldu Ve Merhumlar Evin Duvarında Meçhul Gazi. Mayın Şehit Taburu, Mayısta Kan Yağmuru, Düşman Uyku Mahmuru, Dünya Kin Maduru, Solumda Katliam, Nerede Sağ Duyu? Mevzileri Nöbet Alan Fevziler Feyz Alamadan Fethettiler Ahireti, Mektupları Kayıp, Cinayet Ayıp Ve Kültürler Bombalandı, Kimse Sallamadı, Bağdat Ateş Aldığında Kalbim Durgun Yedi,Güneş Doğudan Battı. Mumlarınızı Yakın, Yorgun Düştü Uçaklar, Tebessüm Etti Tüm Sanıklar, Tankları Tanımlar Tanıklar, Yanıklarla Dolu Topraklar Karamparça Bulutlar Ve Savaş! Yavaş Ölüm Kaderinin Hız Kaynağı, Telaş Pazarı, Can Kumarı, Çıkar Savaşları, B52'ler Yarıda Kesti Pişen Aşları Ve Dünya Kan Deryası, Geleceğin Bedeli Pahalı, Duygular Yamalı, Suçu Gelin Etseler De Kimse Güvey Girmeyecek, Bilirim Bu Tarih Değişecek Ve Tekerrüre Dayalı Imha Tarihçesi, Kurak Sevgi Bahçesi Suya Hasret. (x2) Topalla Gezen Aksamak Öğrenir, Abanın Kadri Yağmurda Bilinir Ve Hatıra Silinir Ana Gibi Yar Olmaz, Bağdat Gibi Diyar Olmaz Ama Bağdat Bombalanır BOOMMM Kazanılan Her Madalyon, Mayın Tarlasındaki Piyon Askeri Reyona Bir Şampiyon Sıfatıyla Koydu Bir Galon Kurşun, Hüşu Derbeder. Turşu Geçmişler Ve Savaşta Gazi Bebekler, Tekler Kalbimin Atışı Ve Ekler Günbatımından Şafağa Doğru Süregelen Kanlı Iklimler. Psikolojisi Kaybolan Bitkisel Yaşamlar, Ideolojisi Kuyularda Saklı Taşbakan Kanayan Yaraların Ortadoğusundan Güneş Battı Ve Bu Şarkının Üç Leşi Olmalı Bir'Leşmiş' O Milletler Sorgulamalı, Birleşmiş Amerika Yılanları, Çıngıraklı Amacında Yalanları Ve Kitle Imha Dolarları 24 Beat'te Tenha Hiphopları, Kinimin Raple Yansıyan Oluşumları, Kanunları Kelepçelemeli Ve Elemeli Eli Zaferi Simge Edeni Ve Eylemini Barışa Saklayan Her Bireyi (x2) Topalla Gezen Aksamak Öğrenir, Abanın Kadri Yağmurda Bilinir Ve Hatıra Silinir Ana Gibi Yar Olmaz, Bağdat Gibi Diyar Olmaz Ama Bağdat Bombalanır BOOMMMMM | |
|
| | #60 (mesaj-linki) |
Sansar Salvo - Duygusuz İfade Duygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden. Sen huzur içinde lakin;bense derbeder. Nedeni bilemedim..Neden?Her yalana kanıyorum. Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum. Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde.. Bir karartı.. Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı. Kapılar kapandı.Yüreğime giriş yok artık. Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık. Garibanımla çık yola.Arka tarafa merhaba. Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba. Bu saatten sonra sakın gelme kapıma. Şu günümden sonra;kimse almam yanıma. Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare. Etrafıma baktım;burada bir cenaze. Ölen o adama baktım;o adam benim. Etrafıma baktım. Nerede kefenim? NAKARAT X2 Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle. Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be. Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde. Kelimelerime dikkat et.Ben ağlamam son günümde. Nispet etti kısmet.Varsın hasım alsın. İhanet etti hasret.Varsın ağzım yansın. Millet oldu cinnet.Varsın insan ağlasın. Duygularını katlet.Varsın yağmur yağsın. Gülen yüzünü lütfet.Sanırım ağlamaklısın. Yüreğin önüne kasket.Parçalanmasın. Bugün gözümde kasvet.Sen yanarmısın? İnanmadığını arz et.Sen kanarmısın? Yük ağır bi nefret.(nefret!)Kaldırırmısın? Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret(gayret!)Sen tutarmısın? Kin tutmak maharet.Bunu yaparmısın? Ben bi leş.Cinayet!Sen kaçar mısın? Evinde bi hayalet..Sen yatarmısın? Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın? | |
|
![]() |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Röportajlar | 83 | 6 Gün Önce 17:33 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türkçe Dil Bilgisi | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | CrasHofCinneT | Röportajlar | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||