| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri BAYTAR Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudakların (?) halden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misali Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır dudaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştahlı benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir ölüm yokluğunda gömülü ölüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürü Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Raptor & Tura & P-Fox & Kargaşa - Bu Günüm Son Günümse Raptor & Tura & P-Fox & Kargaşa - Bu Günüm Son Günümse ( Raptor part ) Etfarımda gördüğüm herşey gelip geçen bir yalan gibi yarın olmayabilirim tıpkı doğup batan bir güneş gibi burdan sonrası aydınlıkmı ? kestirmek imkansız korkulara yer kalmasın artık ben doğan günüm başlayın artık ! Yarınım olmasada ben bugünümden sorumluyum , bir görevim var dört taraf duvar, af dilemek mi kolay ? ortada göremediğim bir yar dudaklarımdan dökülen manala , beni anlatıyor olsa gerek emek veripte alamadığım anda kanayan kaç bin yara var ? Benim bugün son günüm olsa, arzulanan kac şeyi yaparım ? Bugün benim son günüm olsa, gözlerimi hic kaparmıyım ? Benden öncesi çoktan gitti, sonrası beklemekte ve herşey çok gec olmadan önce, herşeyi yeniden başlat bence ( Tura part ) Serçeyi koyamazsın kafese, özgürlük dilenir her nefeste ! bak bi an gelir, sabırda tükenir, dünümüz dündü hep bu denir bir yanım aç dolu bir yanım tok , bak bu yol benim ama sonu yok savaşan insan yay ve ok ! korkularımsa çok mu çok ! güller karalara boyandı karagül misali canımımı ister zebani ölebilirim ben her ruh hali , bu günümüz fani ölümse ani ! çek bir nefes daha son cümlelere, çek bir bye bakalım son mitinglere! hayatın akışı harbi arbede, kalbimin atışı hayli yavaş ! bir dur diyemedim atılan adımlara, beyaz duvarları ben karaladım tek bir adım var doğumla aldığım, tek bir anım var göz yaşlarım örebilir örümcek ağlarını ve bölebilir kelebeğin ömrünü göremeyen kör bile çözebilir aslen asrın bu kör düğümünü ( P-Fox part ) Yaşama duygusunu kaybeden ruhlar ağlatır belkide gökyüzüne yürüyen ayakların bir gün çıkacağı ümidiyle yaşadıklarım dökülecek geriye kalan son boş gemiye ağlarım sessiz kaldığım yarınımdan kalan bu güne Bir söz verdim , gecmiş derdim , liriklerimle yazılanlara delilim emekleriyle suskun gülümseyişin tek dilini sıcaklığını hisset gün batımından telafisi olmayan bir yola koştum Kanımda dolaşan genimin son kurguları ( Kargaşa part ) Son günüm bugünse herkes duysun , gülümseyin yo herkes doysun ay tutulsun ve gün benim olsun , dört mevsim bir güne dolsun doğan çocuklar ismimi alsın , bir duvar bulsun ismini yazsın birileri bozsun bu sessizliği , kalem tutanlar beni yazsın Kendim olmak isterim elbet , kimdir o kendinden fazla aşılmamış bir yol bulmak , labirent bulupta icine atlamak amaçsızca öyle dolaşmak , cıkışa varıpta baştan başlamak önceden gördüğüm o yerleri farklıymış gibi tanımak Ben bilebilirim , ben görebilirim , ben diyebilirim , ben sevebilirim ben gecebilirim , ben gidebilirim , ben ben derken göçebilirim kalmamış engel yetmedi dünya , gel hadi bul yada gör beni seninde günün bitecek elbet , gülümse ve de kapa gözlerini | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Bir Pesimistin Gözyaşları Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü. düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!... insan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp? Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile doğdu, hile koydu adını günahın. sille vurdu, illeler inatçı yordu, sınava tabi tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu battı. dünya malı uçan halı, kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, bedelindir o dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin. dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi sago k. Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? | |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Rapozof - Yak Yazdıklarımı Rapozof - Yak Yazdıklarımı - Takip etme ben kayıbım Rap'mi benim tek ayıbım? Varsın olsun ayıp olsun,bakan gözler ayık olsun Sana ne oldu? Ne yaptılar? çok bi derin soluyosun Görüyosun karşındayım,söylüyorum dinliyorsun.. "Benim başka alternatifim yok ritme yavşamaktan" Senin alternatifin bol olsun sen bi ******sın Keşke diyeceksin ne yapıcaksın? Kaçıcaksın! Aynı oksijeni paylaşmasak bu senin yararına.. Önce dost dedik! Meğer kalleşmiş kendisi, Sonra hoşt dedik çünkü kalleş itin birisi. Ah kankasıyla beraber plan yaptı intihar gibi süsledi ve hayat kararttı Soruma soruyla yanıt verdi,satırlamarıma katil dedi Hep benim zaten katil kaçanlar ayrı fail Gafil avla hayalleri,dostların mı kallavi? Nefs-i müdafaydı vallahi suçsuzum! Nakarat X2 : Yeter gelmeyin benim üzerime Değer vermeyin ve yine görmeyin Gerçek bilmeyin! Nerdeyim ben yine? Tek bi hece dilimde "git"! Verse 2: istemezdim böyle olsun, git demezdin böyle oldu.. Kalpteki hesap ah akıllara uymadı Gözlerimin önünde güz yine başladı Hiç farketmez sende beni üz hadi alışığım Ön cepheden aynı lakin yürekten karışığım Canıma susadığım vakitlerde yalnız kaldım Haketmeyeni aradık bazen, yalnız kaldık ve yine ağladık irdeledik kararları.. Gökte yıldız kaydı diledik falanları filanları Falan aşkım,filan dostum nerdesin? "yoksun" Bu sabah yine uyudum dua ettim rüyamda Yorgunum,başım döndü duramadım ayakta Ne bekliyorsun ondan bi gülücükten başka? YAK YAZDIKLARIMI,unut hatıraları Öldü de,yol ver,salla gitsin soranları. Yanıma gelene "git" desem yakışı kalırmı? Nakarat X2 : Yeter gelmeyin benim üzerime Değer vermeyin ve yine görmeyin Gerçek bilmeyin! Nerdeyim ben yine? Tek bi hece dilimde "git"! | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Boom Sagopa kajmer derin darbe, başla Yarını olmayan dünlere yazılmış Her şiir ve şair olmuş her fikir Ki kaleme düşmüş her sözü Hep karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüz Yalpalayan ömürler aşikâr hüzün görüntüsü Yalnızlıkla sevişir oldum karanlık hep zifir Ve gökyüzünde güneşin doğum sancılarını bekledim Doğmamış güneş ki doğacak her ışık hazin sihir Ki hediye olacak her yanın manevi hazinedir Vasiyetimdir cümlelerimin her kelimesi sahi asi Sagopa yorgun tek tabanca 26 arifesi Kimler önüne geçebilir zamanın akışının Cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşılır? Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım Varımı yoktan aldım, daldım çoktan derin uykuma Vardım Beklemekle geçti yıllarım ve kar beyazdı saçlarım Karamsar yazdı laynlarım (line) ve tarumardı sabrım Harbi yaşadım benliğimle çok savaştım, yazdım Olmadı Ve kaçtım rep uzattı elini Çekti kulağımı Yaz dedi, emir bir farzdır Farzın adresinde sen, ikamet halinde Bu Tanrı'dan bir arzdır Öylesine güç oldu, böylesine bir gidişi resmetmek Kalemi makine yaptım, her çizikte kareler aldım Sundum önüne Yaradan'ın ve bekledim cevabını Hep cevapsız kaldı çağrım Bağırdım Raks edemedim, yine yenildim Aksini göremedim, kör oldum Haksızım, vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime… Raks edemedim, yine yenildim Aksini göremedim, kör oldum Haksızım, vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime… Ağlamakla başlar her şey, bağlamakla gelir gerisi Taze derisi al nesnesi oluverir tek kötekte Tımarı bilir insanoğlu Yazık, bir kazık Pasaporttur diğerlerine temsilen Eğerlerini kim tutar, kim batar Güneş satar tüm değerlerini 3 kuruşa kalleş doğanlar, kalleş ölür. Bölünür ki arzuların, sömürülür duaların Gelecek üstüne, Ata'ndan gayrı büstüne İşlem yapılıpta rehberler derneği Rehberler birliği kelepçe 5 akçe tazminatla anayasalasakta Oluverdi yurtta sulh mu kalıverdi Dünya'da barış olsun, yarışıyorsun Kime karşı? Yaşın 60 Posası çıkmış, sağdan kalkmışsın Devlet köpeği, el emeği, bilgisayar göbeği İlgisiz durduğun sandalyeyi boşalt Ya da çaresiz gördüğün şu milleti yaşat Düşük yapmış umutlarımın buruk sancısıyla Doruk noktasında gezinen umutlarımı kim paylaşır Kim tetikte kaynaşır ve saydamlaşır Cinnetimde her şey bariz, her şey açık İçinde bir kaçık varsa kürtajla aldır Çünkü montajla düzelmeyecek tek şey hayattır Sana kıyaktır deniyorsa altında bir bit kolonisi vardır İnanma! Yalanla yatan dolanla kalkar da Dar gözlük takar, sözlükten bakar da Bulamaz huzurun anlamını, randımanını Alamamış günah motorları, durun! Üretimi durdurun. Sorun tüketmemiş olmamız. Kabız kaldı sabrımız ve hatalıydı tavrımız Tok olsa da karnımız yetinmeyi bilmeyiz Dipnot: anlatılan insan respect ya yaaa Raks edemedim, yine yenildim Aksini göremedim, kör oldum Haksızım, vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime… Raks edemedim, yine yenildim Aksini göremedim, kör oldum Haksızım, vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime… Ye yaaa, sagopa kajmer Kuvvet mir underground Samsun derin darbe asi | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 82 | 4 Hafta Önce 21:06 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||