| | #71 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Baatil ryhme rapin oglu cimbizla eledi kelimeleri mikrofonla damladi alnindan akan teri bazi dudaklar sigara komasinda kagidin toresi yaz dedi beyaz yapraklari karalarken- kendini yedi bu laf ebesi cak kibriti cak, gor dumani.. gor dumani.. gasplariniza hediye ettigim cigliklarimi noterde tastik ettim dunyanin cennetinden goc etti haykiri$lari henuz bu $arkilarima sosda oldu gozlerimin ya$lari olu taklidi yapana dek saplanacak govdeme bicaklari icimdeki mevlana dizeleriyle susturacak o alcaklari biliyorum $arkilarimin e$ini bulmaniz kufur kaynakli koparin kulaklarinizi dun sesim kisilana kadar rap yaptim sanirim kayda almaliydim du$manlarima ekmek attim anlamlarima anlam kattim ozurlerime sarildim.. saat 02.10 acim! col kumlarinda pedal sallamak gibi eylemim ruyalarimda mutluyum $ukur ki kendime koleyim kabuslarima konugun olsan fantazmalarim tekler ah siz bebekler goz kapaklariniz titrer hayat baltalardan follo$ olmu$ yere ye$il bir orman emmi. ben icinde aslanim bildiklerimin gucuyle bilgiclik taslarim senet sozumdur, adim imzadir, kralligima kral olan halkim.. tek bireyde uc adim disslerimi catirdattim, tek beyitte batil rhyme'in di$lerini kirdim aciz rapin omurgasini yirttim kustahligin dilini kesti jiletim on siralardan alindi cehennete biletim.. kendi yalanlariniza inanmadiginizi gozlemledim durustlugunuzu ozlemledim $iirlerimin yarali ruhumu cay misali demledim ictim cezalarimi cektim buyuk hatalar yolundan depar atarak gectim ozgurlum icin yatirim yaptim baatil inanclara, baatil rhyme yazdim nakaratlarimi serserilerle, surtuklerle, pirlanta ve ke$lerle payla$tim senelerce kesilmeyen beddualarin sonunda .... | |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
Cashflow - Recete Cashflow - Recete [Dj Cagdas] Sevgiler saygılar Hepinize benden beyler bayanlar Anlayanlar anlar Geride kalanlar pas tuttu sayfalar Tayfalar alev alev yanar 35 derecede bayılanlar Kafiyelerle sayılanlar Batı yakasından müjdem var Sahnede ben ve hileli zar Aydınlıklara yakılan far Varlar yoklar arasında Kaybolacaklar karabataklıklara atılanlar Sadece hatıralar ve anılar Satılan zarlar gibi karanlık Ama dibi görünmüyor bu kuyunun Boyunun dörtte biri belli Ebedi karanlıklara elli kulaç Atmanız gerek Sekerek geçerek her yolu denemek Rakibi elemek ne demektir ? Söyleyin bakalım kim kimi Nerede düzdü ? Gece gündüzdü beatler gözümüzdü Rapler sözümüzdü Özümüzdü Izmir Rap Stili vuracak fitili bornovadan Buraya ugramadan geçemezsin Bu ritmi ezemezsin Kralların gelsin gitsin farketmez rap affetmez bunu bil silahını sil Kesilir dil dirilir mezardan hortlar üstad tupac Anlamadıysan Sus lan çırak! [Nakarat] Suçum nedir söyle bakalım Böyle akalım kancayı takalım Fark atalım her gecede Yani her hecede İzmir verdi reçete Rapler peçete kagıdına yazılı Bedenime kazılı Akılla zarar veren Ortamı geren delen Eline veren kişi yine ben [Volkan] Dünya raple mahşer bizle Haketsen de farketsen de Rap bizim tadımız Tek kalsak da bizim oldu hep yanlışımız Hakkımız var insanlara Devr-i devran geldi hep dar Ne kadar ugrasanlar varsa da Onlar kazanamamışlar Ruhum birbirine çok baskın Ne kadar ugrassam da kurtulamazdım Aklım hep karışık Kendimle hep barışık olmak için Çalıştım,rahat yaşamaya ben alıştım Gerçekleri kaldıramazdım Yapamazdım madalyonun ters yüzü bu Ne kadar ugrassanda sen kaçamazsın Böyle davranamazsın Megoloman aciz bir insan olamazsın Hep daldan dala hep konamazsın Kendini kendinde bulamazsın Yol alamazsın alırım sanırsın Yanılırsın , açlıktan bayılırsın Zor ayılırsın Kendine bir dost bulamazsın bu gidişle Bu düşünce bu kafayla aynı yerde sayacaksın Aklın başına belki gelir Belki gelmez ama Ahirette değil hayattayken yanacaksın! [Nakarat] Suçum nedir söyle bakalım Böyle akalım kancayı takalım Fark atalım her gecede Yani her hecede İzmir verdi reçete Rapler peçete kagıdına yazılı Bedenime kazılı Akılla zarar veren Ortamı geren delen Eline veren kişi yine ben | |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri We Got Rimes Rapimin alaturkalığı nedense kimine batar. Asılsız şen şakrak nakaratlar şarkılarında ip atlar. Bu tip hiphop,big-bad trip yapar. Yan etkilerine inadına ben panzehir arar. Kuvvet mira sunar.... Densizlik boğazımı kes,ağazımı bantla kapat !... Haydi geç karşıma adam akıllı iki dize sen patlat !... İbreme ulaşman zaman alır,evde otur,kıçı büyüt,rakı hazır. Tanrı misafirim,shi ve obscure disorder. Zelil köpek sana mı havladı ? Hanginiz bu piste havlu attı ? Tapon zihniyetlerin kökünü kurutun !... Peçeleyin kusurlarınızı,orostopolluk bolluğunda bön mü kaldı Sagopa ?_? Daldı temaya bodoslama.. Prosedür yok,sari bir muhribim. Adıma bir anıt dikin,adımı altına yazmayın. Niyetin artı,art=sanat.Art niyetle suçladın be ödlek Yaz da görelim kim sefildi kağıda karşı? Aşık liseli serseri,seneler önce geçtim ben o dersleri. En gerekli sözler engerek yılanlarına. Karşı harpleri,Sentetik hayallerinde sen tetiksin kendine. Kıçın köprü karşısı... Ve bak!... Bu kuş bakışı manzaran senin.. Her taraf darmadağınık toplu insan baskısı. Ben ömürden silemedin,rap rabbın kadere yazgısı. Pikaplarıydı Mic'ın çalgısı. | |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
Kuuvetmira - Çocuk muyum ? Kuuvetmira - Çocuk muyum ? Sahtiyan : Sensin nursuz ufkunda tüpsüz dalış altında kayık bizde katamaran ayranlarımız yayık. Hayat Amerikan dizilerine benzemez. Rape kalpak atanların postu geçmez, dolambaçlı tombala son çinko beklerken yeah kanmıştım, şaşı bakmıştım, gırtlak yakmıştım derken hayata yabancı nakan gözlerim birden doldu, Sahtiyan soldu. Seri cinayetlerde post moderen panikle mechullaşmanın yegane emeli Rapte. Senin göt nerde ? Mista Brown: ... Mic Check : Dahim özgürlük çabaları kime karşı verilmekte ? Emekle halı üzerinde kendi çabanı fark et. Emeklerin emellerin uğruna ter dökmekte, kafile kafile ardından takipte hepsi içindeki sessiz gülücük meleği. Ağlarken yaz kendini sayfalara benim gibi. İçine sinen o adama bir bak bana mı cellat olacak kelimeler ? Bence kelimelerde sefiller, kandırılan mutlulukların ardındaki yalancı hecelerden ibaretler hepsi. Çocuk musun değil misin kararını ver. Çocukluk harcanmamış paralar kumbarası, yetişkinlikte aradığın küçük tebessümlerin buluşma noktası, kuvvetli olmak kendine beslediğin sevginin en büyük kanıtı. Somut bir beden, ilelebete yolculuk eden sen ben eşittir insanlık hayabeti denen rehine denen rehine, Yo ! | |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
Rahdan - Makber Rahdan - Makber Verse 1 : Çok doluyum kanka ben bu aralar, sayfalarım şiirle doldu, sanki dert yokmuş gibi, bir de imkansızlık vurdu, gurur kalmadı neredeyse!, kendime saygımı zaten sorma, dünümde kalmış umutlar, keşkelerse satırlarımda.. defterimi doldurdum artık, dondurdun hislerini, hadi gul artık, sahtede olsa mutlyum, kapalı kalmamalı belkide sandık, tarumar oldu her bi duygu vede tarumar edildi acımasızca, makberi mesken ettim hemen, aşıkar() herşey ortada, trajik arkadaşlarınla mutlu oL, ama güvenme ()kimseye sakın, sigara dumanı bana rehberdir, uc uca ekleyin hepsini yakın, ben ağlasamda sen mutlu ol, ne de olsa benim olman imkansız, ben gülmesemde sen bana bakma, içimde kanayan yara devasız, yarınsız biz çok yaşadık, dünkü umutları ısıtıp kullandık, yalnızdık, onca dostun arasında, biz ise hep yıprandık, yalanladık her bi yalanı, ama hep yalanlanan biz, çok komik mi sözlerim?, gülün anlamazsınız siz.. [Nakarat] makber, acıya çare, yoksa adresim boşver, bana bakma, ben kimim çeker, vururum, bilirsin beni.. eğer, gidersen, unutma beni Verse 2 : bugun sana dün dediğim gibi mutluluk taklidi yaptım, çok başarılıyım inan, ()() herkesi kandırdım, prangalar takılı beyinde, mutluluk kontrol merkezinde, saçma gelebilir belki sözlerim, bana göre değil felsefe.. mantığı isteyince atarım ben bi kenara, unuturum orda, söylemezsen gelmez bile aklıma, gözlerden anlamı anla, kıvrımlarım hala yatağında, şiirlerinde bunu okudum, yanlız kaldım ben şarkılarda hep senin sözlerini duydum, gitme kal yalnız bırakma ne de olsa gurur kalmadı, gidersen eğer ben mecburum, makbere adımı yazmalı.. iyi dileklerini beklerim, terki diyar edince, bekle beni dualarına gelirim, sen beni istemesende, kimbilir, tarih döner talih değişir gün gelince, gülebilmek için geç olmaz umarım o günleri görünce, hüzünlendim yine, sen geldin ya söz yazarken aklıma hisli oLsun istedim bu şarkı, kırdıysam kusura bakma, [Nakarat] makber, acıya çare, yoksa adresim boşver, bana bakma, ben kimim çeker, vururum, bilirsin beni.. eğer, gidersen, unutma beni | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 82 | 3 Hafta Önce 21:06 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||