| | #76 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Gerçekler [Feat. Sirhot] [Mic Check]Rapim aldı beni benden vardım gerçeğin doruklarına, yukarıda beni küçümsercesine bakan onca sinsi insan, düşmancasına rapimi bilmeden alay eden subjektifte yok olan, beyni ufalanan antirealist. Savaşın içinde dost arayan karşı taraf oda askeri gibi bocalayan bunca kişi yeah. Poponun kültüründe medyanın şebekleri, rapi aşağılayan kültür acizi oku cümleleri, sözlerinde silah barındıran rapin askeri gerçeği kurşuncasına tetikleyen acemi kuvveti. Aç lirikleriyle gözleri dolduran parayı cukka yapan şoparın komedisi TV kapa bakma. Ben kıçımı yırtarken sen halı üzerinde keyfi dünya seyrinde dilberinle iş üstünde, perspektifin dar potansiyel bende. Attığınız her zar benim elerim. [Chorus]Yo! Check the mic, ... the like, rap yanında mic check. Rapin affı yok yeryüzünde çaktı şimşek. Parlak geçinen boş düşüncelere sen res çek. Bana bakma her tarafta canlı gerçek. [Sirhot]Yükseldim bulutlardan sana geldim, bana bakma sana yolu gösterdim. Karanlıklar olacak yolu bulacak kadar çok dürüst olacak benim olacak. Yalanlarla karanlık odalarda seni bulacak ölüm kovalayacak. Sonuna kadar yapman gereken doğru tek şey; özür dilemek, önüne beni bilemek. Önün ap açık yolu bularak kaç, sonuna kadar aç gözlerine kor duman alevi saç. Rapin avcısı yerde gölge dansçısı rap inatçısı ardcı depler sonucu ölümün sancısı gibi hayat karanlıklarda yanına gelerek yaralar açacak, çıkıcı etkiler sıkıcı tepkiler bırakacak. (Sagopa yeah!) Sirhot izle bak tahtı kurutacak, beni izle karamsar korkularını gizle, ne öğrendin hayatta paylaş bizle. Düğüm çözücü radikal fikir bölücü, insan ölücü hayatta cehennem görücü.. Son Düzenleyen GusinapsE; 02-07-2006 @ 17:02. | |
|
| | #77 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap şarkı sözleri -SAVAS -YASAMADIM RELAX (BÖLÜM 1) İstemessen mermi at ve kurtul beck'lerinden anladımki üstad tek yürek ve kelebek oldu uçtu bye,söndü gözlerim kısıktı bir zaman ve baktı dozların içinde kaybolan bu iyi niyetti hay hay.Yaşamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa aştım engelinden saçtı sözleriyle kaç yay,bas bu zehri en yerinde mic'ki sordu aşkı taşla ağladm kıçıyla güldü gizli dynamic aday.Anarşik bi zülmü gördü isyan elleriyle vurdu telde notlarım benimle zırlamışki vay vay,koydu külfetim delikte çektim of bu çok sıcaktı saldı muhtelif çeşitle pisti hislerin yıka.Marsık dölleriyle büyüdü iki dönem ve ***** içine çok bi face'in koptu isteğim ve şimdi rapleyim,özet tattı her lütufta alkol aldı sözlerim vakit benimle dalga geçti azıttı dertlerim. (BÖLÜM 2) Tetkik arşiviyle sonuç tek tetik ve şarza taktı sözlük ellerinde birse pilmi hepsi sentetik,olma ***** hep yapay ve oktan oldu diss lerin cebinde durdu sellerinde çektiğin kayıksa müttefik.Rapin melezdir aşkı kol kasında olmasın zihinler yerli yüzlerinde çektiğim sıkıntı polemik,hazzı anla menzilim dışında oynadığın bu oyuna son ver artık yüzlerindeki tavırsa felsefik.Kalamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa kaçtım her seferde mistik anarşikse hep kerizlik,rapte takla attı kozlarımla birlik oldu pozlarım içinde kaybolanki ölçülerde hep balistik. SavaŞ mahlas DarkFrizbi Son Düzenleyen GusinapsE; 02-07-2006 @ 17:01. | |
|
| | #78 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri _BARIKAT _HANİ NERDELER Zaman bir nehirdir coşkuyla akıp giden; önüne kattığını alıp götüren zaman mezara. Zaman; kasıp kavuran bu acımasız dünyada bugün varız, ama yarın yokuz, geri dön bak! Tarih ayna gibidir; gün gibi ortada: tahtalı köylerden kesin dönüş yok eve; geri dönüş yok! Son nefesten sonra Aspendos'da biletler kesilip atılacak, perde inecek; Zaman, mekan bitecek; sonsuz karanlıkta yüzüne kapalı tüm kapılar çarpar; başında gezer zebaniler, tepelemeden uyan artık uyuma; bu kör uykudan uyan; Ahlayıp sızlanmak, lagaluga yapmak çare getirmez sana; çare getirmez . Aç gözünü iyi gör; acı gerçek doğanın kanunu bu: Bugün varız ama yarın yokuz burada konuksun; beynin almadıysa bu da sana kanıt; geride kalan küllerin sana kanıt Sonsuz hiç bir şey yok; bu oyun burada biter, küller yok olup gider! Hani neredeler? Hayata sırt dönenler hani neredeler? Paraya tapanlar, kasıp kavuranlar hani neredeler? Söylesene bana şimdi hani neredeler? Hani neredeler Kazıklı Voyvodalar; Hitler, Stalin'ler hani neredeler? Kuyucu, Franco'lar, Yavuz, Muaviye'ler? Dünyayı ele geçirmeye çalışan bu solucanı bekler 3 kuruşluk kefensiz kara toprak ha! Kimler geldi bu yoldan; kimler gelip geçti! Daha sırada milyonlar; doğanın kanunu bu doğar büyür ölürüz Direnme boşuna; hiç aman dileme sakın; zaman acımasızdır. Çığ gibi büyür gelir, büyür geliyor! Bangır bangır geliyor; alıp gidiyor zaman; sonsuzluğa, karanlığa seni gömecek zaman. Gözyaşın kandıramaz onu; kurnaz tilki; yaşamın tek, tek galibi zaman dinlemez yarınını; itirazın vız gelir, tırıs gider ona Fil dişi kuleler; tüm büyük başlar bile boyun eğer zamana? Sultan Süleyman'ı düşün! Şimdi yine söyle bana hani neredeler; ölüp öldürenler hani neredeler? İnim inim inleten, kan kusturan yaşama, gözü dönmüş katiller hani neredeler? Kölesi olma pis hayalin, kara paranın. Köhnemiş geleneğin, ucuz değerin peşinde koşup durma; sakın yatıp kalkma. Boşuna tüketme nefesini, kendini; Kalmaz kimseye, sana, bana, bu dünya. Sevgi her şeydir; yaşamı yaratan hep dönüştüren yarına, karanlığı bile mum gibi delip geçen; Çok uzak, zor değil bu mutlu gelecek! Ama engel var; o duvarı ören kaba saba yığınlar şiddete taparlar! Vur tekmeyi; kişilik yoksunu piyonların tümüne! Bas tekmeyi; metalik ruhlara meydan oku ha! Örnek olsun sana, Yunus, Bektaş'ı Veli, Gandi, Buruno hep söylerler: 'Taraf olmayan bertaraf olur' derler; yaşamdan taraf ol, sevgiye taraf ol; Kin haset husumet seni güldürmez; nefretten nefret et! Dağıt kara bulutları; ya şimdi ya hiç. Erteleme bugünü; ya şimdi ya hiç. Cennet bu yeryüzüdür; zengin kutsal bir nimet bekler seni beni. Al sunulan yaşam ateşini Prometheus'tan; ya şimdi ya hiç; ya şimdi ya hiç; ya şimdi ya hiç! | |
|
| | #79 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Nefret - İstanbul Gel gelen gördü istanbulun çilesini Çek çek istanbullu olasın Dolan taşan sokaklarda binalar Hani nerede o altın olan topraklar Yalan yalan olan tek şey rüya Rüyalarda gelen tek şey ise para Şu istanbulun eşsiz boğazında Ne kadar gizemli esrarengiz bir hava Güneşin batışından taa ki doğuşuna İster asya ister avrupa'da dolaş Burası bizim işte türk toprakları Bakta gör atalarının miraslarını Ne kadar acımasız olsada bu şehir Senelerdir burda katlandık bu olanlara İstanbul bizimdir bizim kalacak İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Majesteleri ve ekselansları } Nefret istanbul'un şu an türkçe repin kralı } 2 İstanbul bizimdir bizim kalacak } İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı } İstanbulda yaşamak zor evet çok zor Saf olan adama kor evet hemde çok kor Başka şehir görmeden istanbul'u tanıyorum Rahatı ve çilesi istanbul'u dinliyorum Gözlerim kapalı bazen görmek istemiyor Gözlerimden süzülen iki damla yaş Aynada bana ağlayan istanbul'u hatırlatıyor ve istanbul Ağlıyor Mavi marmaramdan öyle ........... silah sesi duymak istemem Magandanın elinde istanbul'un çığlığı arabanın kornası Artık bıktım bunları duymaktan görmekten Mavi denize akan o simsiyah pislikten Yeter artık yeter! Yeter artık yeter! Bu pisliği yapan artık sen artık sen geber Majesteleri ve ekselansları } Nefret istanbul'un şu an türkçe repin kralı} 2 İstanbul bizimdir bizim kalacak } İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı } İskeleden uzaklaşan bir gemi Hatırlatır bana mazide kalan günlerimi Gördüğüm cuma mi deniz ufkumu aydınlatır Uçup giden bir martı yitirdiklerimi Boş sokaklar kimisinin dostu oldu kimisi de buldu aynı Sokaklarda sonunu Sokak çocukları kapanmaz yara Her yer beton oldu her yer kara Nerede sultanahmet ortaköy beykoz Üsküdar emirgan çamlıca haliç Anlatmış zamanında neyi istediğimi Kapadı gözlerini orhan veli Uğruna gemiler yürütüldü karada Boşuna mı yatıyor altında şu heda Hazırlamışsındır benim kara toprağımı İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı Majesteleri ve ekselansları Nefret istanbul'un şu an türkçe repin kralı İstanbul bizimdir bizim kalacak İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Son Düzenleyen GusinapsE; 02-07-2006 @ 17:02. | |
|
| | #80 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri barikat_çal çalkala Martı Jonathan'ı bilir misiniz siz? / Hani şu bizim özgür Martıyı / Yedi göğe çıkıp kanatlarını açan / Bırakan kendini gökyüzüne Jonathan / Sürgüne mahkum sürü dışı Jonathan / Bu şarkım sana; sana ithaf Jonathan Hey sen! / Hemen pes edip de çekilme köşene / Bağır, çağır; yumruğunu kaldır / Kır zincirini, yık duvarını / Hey sen! / Durma yerinde; göster onlara / Göster, göster; göster onlara / Göster, göster; aç göster onlara / Verme hakkını; göster onlara / Duymayanda duysun bizi; hep birlikte! / Zıpla / Bütün gençler buraya; hadi buraya / Hadi hadi yanıma benim dünyamda / Atla zıpla çal çalkala işte yaşam bu / Kıvır doya doya Bak, iyi bak; gör şu çocuğu / Hem yalınayak; hem de sokaklarda / Bak, iyi bak; gör şu ihtiyarı / Kırk yıl çalıştı; ama hali ne acı / bak, iyi bak; gör şu genci / Aslan gibi güçlü ve bir o kadar zeki / Umudu çalınmış; sevinci alınmış / Kara kara kara kararmış gözleri /Kader diyerek geçme sakın sende / Bak kaderi bu değil ki kabul etsin / Boynu bükerek yoluna gitsin / Duymayanda duysun bizi hep birlikte Sen, sen, sen ve sen! / Bak; iyi bak şimdi kendine / Açsaydın gözünü olmazdı bunlar / Çekilmezdi çileler; yaşanmazdı acılar / Parlardı gözler gülerdi yüzler / Sorunsuz dünya olmaz ki elbet / Ama yere değil gökyüzüne övgü düzen / Bizden size bir dünya / Bir dünya ki masmavi; / Gülen gençler ki tek düşümüz /b Duymayanda duysun bizi; hep birlikte! öntürk der ki yerinde sayma / Kara kara düşünüp de üzüntüye düşme / Geçen her boş gün kayıptır sana bana / Bak şu yıldıza bir ışık veriyor sana / Dolu dolu yaşama ışık veriyor bak / Gelecek bizimle; bizimle olanla / Doğruyu yanlıştan ayıranla / Duymayanda duysun bizi; hep birlikte Son Düzenleyen GusinapsE; 02-07-2006 @ 17:02. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bi repi ver bana, bir repi ver bana, bir repi ver bana sözleri, bir repi ver bana şarkı sözü, bir repi ver bana şarkısı, rep sözleri, rep şarkı sözleri, rep şarkılar, türkçe rep sözleri, türkçe rep şarkılar, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||