| | #96 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri "Sagopa Kajmer-İstisnalar Kaideyi Bozmaz" İstisnalar kaideyi bozmaz, bu civan bu civarda fazla tozmaz. Elimi verdim, kolumu kaptın, gözümü çektim, aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım ? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım, tabularımı kendim yazdım. İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla. İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla. Paranın değeri arttı millet, insan değeri battı. Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın, poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada martı ? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hanginiz bu piste havlu attı ? Vaktim geldi çattı, kiminde temmuzun yakıydı, kimisi marttı. Cebimde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı. İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla. İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla. | |
|
| | #97 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sirhot - islak Ates Bu dünyada geri dönüs yok hata yapma, gözlerini aç uzaklara bakma, tetige basma ya da bas ama düsün, bu oyunda gidisin var ama yok dönüsün. Özür dileme yok, af dileme yok, acima yok, sizlanma yok kursun ve fisek var. sevdigini gömmek, hergün yeniden ölmek, geri dönmek yok, hiç dönmemek var. Herkesi her zaman yaninda bulamazsin, her zaman her istedigini çekip vuramazsin, pisman olamaz zamani durduramazsin, stopa basip basa-sona saramazsin. Akilli olmazsan ise yaramazsin, hayatin boyunca katil kalamazsin, hic ucamaz hiçbir yere kaçamazsin, karanliktan zevk al hayattan alamazsin. Dünyanda güller açmaz, günes açmaz, yagmur durmaz bulutlar uçurmaz, gök yüzünden yüzüne hüzün yagmaz, hüzün yüzüne simsek gibi çakar. Bu oyunda herkes seni satar, arkadaslar simsek gibi çakar, gökyüzünden yüzüne hüzün akar, bu islak ates seni sen gibi yakar. Bu oyunda herkes sana takar, arkadaslar simsek gibi çakar, gökyüzünden yüzüne hüzün akar, islak ates seni sen gibi yakar. Bu oyunda önce sen tek yönetirsin, sonra sokaklar seni yönetmeye baslar. Arkadaslar seni taslarla taslar. Tüm savaslar baslar ask yavaslar. Gözler geride kalir sözler tikanir, sözlerin yerini biçak ve silah alir, en sevdigin en sevdiginin canini alir, en yakin arkadaslar uzak kalir. Nefret ki nefret en kötü düsmanindir, en kötü düsmaninin en iyi arkadasidir, her yanlisindan ders almalisin bu kirli dünyada hep temiz kalmalisin. Cebinde, belinde, elinde silah tasima, biçak tasima, sabir tasirma nefes alma bosuna. Yazik sana gözüne, kasina, genç yasina, geride biraktigin o kadar göz yasina. Silah tasima öne yürü tek basina, ileriye bak ve siki adimlar at, aydinliga dogru git hep ileri yürü, karanlikta kalma gök yüzüne bak. | |
|
| | #98 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri KÜRDAN KOLLAR SAGO VERSE SİGARAMIN DUMANINI KISKAN, DEVRAN DÖNER DURUR SABIR AN, YOK OLMASAN DA SAKLAN UTANMASAN DA ARLAN, VE HER ZAMAN BULDUĞUN EN KÜÇÜK İNE SAKLAN. NERDE ÇOKLUK ORDA HAİNE TOKLUK,YALNIZ KAL VE AKLAN !... MELEK YANAKLARIMDA,KELEK KADER ATAKLARINDA AYAK BATAKLIKLARDA. ECEL KONAKLARINDA ELEM ELİMİ BIRAKMAMAKTA. DÜNÜM YARINIMI SORGULAMAKTA. BU YÜZDEN KALEM SAYFANIN ŞAKAKLARINDA. İNSAN RABBIN BEBEĞİ,HEPSİNİN TOPLAMI 1 SÜRÜ GÖRMESEKTE BAŞIMIZDA BİR ÇOBAN DER-DURUR ''YÜRÜ !...'' HAYAT EN YAKIN DOSTUMDUR,HEP YANIMDA YÜRÜR. BİRGÜN BENİ TERKETSE KEMİKLERİM ÜZÜNTÜDEN ÇÜRÜR. İNANÇ BİR TARLADIR,HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ. GÜLMEK BİR MÜKÂFATTIR,AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ. ÖLÜM BİR KARANLIKTIR,TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ. MADALYON 2 TARAFLIDIR ,İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ. BİLGİLERİMİZ SİS.....KAYBOLUR BATAN GÜNEŞ GİBİ. AKIL İNZİVAYA ÇEKİLİR,BİRGÜN TERKEDİP GİDER BİZİ. SEVGİ TUTUKLU BİR KRAK,ESARETTEN BEZMİŞ MEĞER. AŞK BİR MÜLTECİ ,GÖÇÜP GİDER ,BİLMEZ DEĞER. NAKARAT FERİ KAÇMIŞ 2 GÖZ,BİRBİRİNE SARILMIŞ 2 TİTREK DUDAKTAN İBARET SURATIM. (YARDIM ÇAĞIR!....) KURTARIR BEDENİ ELBET BİRİLERİ YA. KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT. (TAHAMMÜLSÜZÜM !...) DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA. MOZOLE MIRACH VERSE huzur özür dilemeli bana uğraramadığı her gün için gurur affetmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden... derdi anlamakmı yoksa bilmemekmi fayda yoksa tek bi şansın olsa fişini çekmememekmi fayda nerde? zorda olsa irade sende hakim her bi hücreme kilit sinirlerimde kazılı nefretimle... yıldızlardan birine dokunabildim bu akşam kararsızım gizlenmiş gecenin karanlığında o siyahıyla ansızın kör bakar o gözleri ve yolu uzundur besbelli... canı yanar acır teni kanı akar siler teri.... bu kalbi tek kelepçe iki bilekte bir dilekce olsa çehre solgun çevre hezeyan devre hüsran hicran kovsa fobileri ve yoksa imkan elde git ileri... kurtarır bedeni elbet birileri | |
|
| | #99 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri 3 Sefil Şair Derin Darbe Rap Ter kokar bu yılların ve şer yaşar Bu mahrumiyet sebebi var mı? İçtimaya çağırır tanrı Top yekün değişir tavrı Tek ayak çukurda Secdeye eğil bakalım eğil Ah benim etten çakalım Babamdan devraldığım ilk arabam terlikti Dört dikişlik girişmekti kabahatin hak adaleti Bak oynadıkça bozulur insanın sukuneti Minnettar olamadım gecikti kıymetim (evet) Dürüst bu rapim peynir zeytin gibi Elini öpmen gerekmez Öptüren çeker mi ilgini? Bilmem silgini kaç kez kullanırsın? Ömür boyunca dört yapraklı gonca bulamayınca nal takıp gezermisin? Rutince bugünümü katladım ikiye uçak yaptım Attım ileriye rigayik şeyler yazdım arasına Resenler bastı darasına devirdi güneşi Renk verdi karanlık rehavet çöktü koydum noktayı... Sinirlerim donmuş hava soğuk Apansız bir hastalık bu lirik yazmak Mürekkebimin ateşi çıkmış Islak kağıtla yatıştırma eylemindeyim Az sonra geçer umarım Şu an tam demindeyim Keplerin pençesine bağlı Kelamların ağlamaklı uçar gelir kekeç diline dolanır siftinirse Sırtım sırtarır yere gelmeyeciğine söz verir Saplarım kalemi kağıda yazarım Rezerve edilmiş tüm hatalar reval gününü bekleyecek ve sıkmayacaktır canını Sır olarak kalacaktır belki de Tekin olsun için dışına taşmasın Yaşın tesir etsin bu cihana Tezkerelerde can vermesin Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim Yüce kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geriye dönüşü yok bu yolun! Çıldırır dalga tongadır Ton ton dedelerim manga olsa ruhu kurtarabilir mi? sanmam NAKARAT Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2 SAGO Rap Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var Kamufle et kendini RAP canavar! Kumsallara kum sat Rüyamlarımdaki cennet tarlasına yağan yağmur Sago samsun 19 mayıstan istanbul köprüsüne ordan kutsal kapıya (yallah) Düşüncelerin aylak aylak gezer Melodilerime akarken bu gözyaşı Selülitli istanbul caddelerine damlar Yerinde olsam sudan kafamı çıkarır yaşamak adına nefes alırdım Evet bunu yapardım... Affedilmeyi haketmesemde Dilimde aynı saatte aynı dualar var Değişen doğrulara kalıcı yanlışlar yapmak akıl kârı değil Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli Bomba kadar paniktin Köprüaltında yazdığım şiiri dereye kağıttan uçak yapıp attım Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için Ne yazıkki ellerini kırdım Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2 | |
|
| | #100 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
| |
|
![]() |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||