| | #126 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri sansar daha erken sabah güneş doğar işler üsküdar yavaş yavaş açar tüm çiçekler akşam olur sonra inler üsküdar yavaş yavaş çıkar tüm köpekler nezih kertimizin ezik kesimini extacy satıcılarıda süsleyebilir bana küsmeyebilir tabiiki çiçekler ama güneş doğmaz çiçekte açmaz sizden kaçmaz mini etek manitalar gidin ananıza laf attırın sizi keretalar bu adalet değil evet değil adeleleirm rapim gibi değil yinede yumruğa yumruk iadesi kırılmayacak bu yazarın iradesi ayılmayacak bu psiko kafada hiç aile babaları kan........ anaları briç oynar o iç-mekten elindeki ekmekten yanındaki g**lekten kolundaki ******ten olacak tiki fri tiki verir o zaman olacak çakallar çekilecek güneş doğacak BİTCH elimi tutmasın elim yanar benim zebani kılıfını bulmuş o insan beline sarılsın dans ederlerken benimde günüm gelecek daha erken gazetesinde karalar bi p** müziğimi nedeni ne manitası atmış yüzüğünü gömmüş o yüzünü kumunun altına cesedi saklı bi kumulun altına kulumun hatrına canını al bunun kulunun hatrına yanıma gel benim nette manita ara arada bana bi diss at rapte karalama realde yarala hakkında polemik etiğime aykırı şahsını yesinler şahsiyetsiz tuvalete git sahneye çıkma freestyle yapın seda sayanla sayın bayanlar adam olun hepiniz taş*** konusu değil rapimiz kadıköye punk türer hayvan gibi ürer moda sahilinde çiftleşir i***ler bu kabileler kızlar hamile laf at rexte bize(bitch) ....... elimde yüreğim belimde mermi saçar sana elimde pranga saçmalasana raşit denen grup bi bullshit sansi salvo senin ilahına eşit yapışık pantolon alayıda pişik hehe | |
|
| | #127 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
| |
|
| | #128 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri İslamic Force - Bütün Dünya Hepinizi bir arada görmek istiyorum Abilerim kardeşlerim ve kız kardeşlerim Bir dünya dolu bacı abi kardeş Bir büyük aile olalım derim Patronsuz zenginle fakir aile arasında Fark olmadan Birinle anlaşabilmek Ama dilinden anlamadan Zenciyi japonu hint i karıştırmayın Beyninizi boşa çalıştırmayın Ayrım kayrım yapmayın Çünkü hepimizin memleketidir bu dünya.... Nerde dogdugun önemsiz Bütün dünya dünyamdır Nerden geldigin önemsiz Bütün dünya dünyamdır Ladies and Centelmen = Bayanlar ve Baylar Bunları çoktan bilenler ve sonradan anlayanlar Hak verin bana hak bunu dinledikten sonra İnsanlara başka göz atın Bir hırsız dogarken hırsız degildir Bir zenci kendi kendine rengini seçmedi İnsan yanlışsa yanlış haklıysa haklı İnsanların farkı malı mülkü yoksa ´Hepsi Aynı´ (Hemşerim memleket nere...) Yanlışsın Bütün dünya memleketimdir (Hemşerim memleket nere...) Anlatamadım galiba dünya benim semtimdir [Boe B] Dogruluk başkanımız olmalı Sevgi kardeşimiz olmalı Davul dengi dengine vurmalı Ama kuralları iyi çocuklar kurmalı Nerden geldigin önemsiz ister oralı şuralı Yada buralı insan insandır ama kötüler durmalı Onlara dogruyu ogretmenin bir yolunu bulmalı Sınır koymalı şeytanın gözünü oymalı Ve dünyayı korumalı Çünkü ´Hepimizin Memleketi´ Nerde dogdugun önemsiz Bütün dünya dünyamdır Nerden geldigin önemsiz Bütün dünya dünyamdır | |
|
| | #129 (mesaj-linki) |
FUAT -- ÖZEL PİYADE FUAT -- ÖZEL PİYADE FuaT: DÜNYA ALTI MILYAR YAşINDA NAZI IDEOLOJISI BAşINDA BU SAYFA KAPANACAK TARANACAK ***A BATIRALACAK BASTIR SOKAKLAR KANN YERINE RAP KOKACAK IKI PLAK UGRUNA SABAHLANACAK şÖPÖRLER TON BALIGIMIşCASINA YAKALANACAK BERRAK SULAR ***A BATMAYACAK EL VERINCE YÜREK ISTEYENLER KAFATASINI KIYMALAYAN RIDIMLERI TASHIH EDECEK SIZLER MÜZIKSIYENLERI KURşUNA DIZIVERIN LÜTFEN BU RAP HER şOPARIN KELLEYE GÜLLE ELLEME DOKUNMA PISLIK UZAK DUR KOKUYOSUN CATIYOSUN YANLIş CENGAVERIN HÜSRANINA UGRUYOSUN BATI BERLIN RAP TOSUN BIZE DESTEK VERMEYENE KOSUN HIC OLMAZSA YOLUMUZ MEZARIMIZ OLSUN ANAMIN GÖZLERI KANLA DOLSUN! REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP! NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE US DIşI BUZ KIşI UFKUNDA IşIK ARAYAN HER şAşI RAPCININ ILACI M-60 , M4A1 SÖZ KONUSU TACIZ SIZLER KARGA BEYINLI ACIZ BIR MIMOZACASINA NACIZ HERKEZ NAZI SEN TÜRKÜ SÖÖLE BAZI BAZI NEDEN KUYUMCU OLUR „şAZIMENT“(menTOL) OL SIGARASI MISALI RAPLERINLE *****N GARI SUS TUNA NEHRINDEN SELAM GETIRENLERIN KAFALARI BALI`DE BULUNACAK ALI HELIKOPTERLE VILLA TARAYACAK KAFAYA NACAK PALAMLA KOL BACAK DERKEN BOYNUNA SAPLANAN BICAK FUAT KACAK KACIK KEL KAFAYA TARAKMIK BABAYLAHUH/ BAGIRSAKLARINA ATAK DIREMLIK ATARIM GÖRSEM KARABATAK REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE CeZa: KASAVET CÖKTÜ KANN DÖKTÜ RAP DIş SÖKTÜ ÖKSÜZÜN KUCAGINA DÜşTÜ RÜşTÜ GIBI TOP TUTTU DÜşTÜ KIMSESIZLER LIGINDE AKBABALAR ܺܺTÜ! ÖNBILIMCILIK PABUCU TERS GIYDIRDIK MAHSUR BIRAKAN BIZ DEGILMIYDIKMUHABBET GEYIK MÜEBBET HAPIS ZOKA YUTAN YUTAN ONCA LAPIN TELECAFEDE VER BI KABIN YAN CEBIN RÜşVETCESINE YEMIN NETTE ÖDEşME BEKLEYEN KOPIL KÖKÜNÜ KURUTURUM LAN BUNU BIL CARTELI AKLINDAN SIL OZAN AYMETTIN YAKINDA RAPCEK FIL IZ PEşINDE MACERADAN CEHENNEME PACA KELLE BU RAP ELLE YAZILIR BELLE MEZAR KAZILIR, SALAPORYA HÜCÜMBOTLA YARILIR YERDE YÜZÜNE TÜKRÜP *****E SARILIR FUAT RUH HASTASI SANILIR YANLIş HÜRRIYET RAP DIYE TANIMLANIRDÜRBÜNLÜ PANZERIN KANINDADIR REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP! NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE | |
|
| | #130 (mesaj-linki) |
kolera feat sahtiyan= komada martı (kalbim sıfır) Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi. Musait biyerde ... cikartabilir miyim tripleri. Yaraticiliklar sessiz ihanetlerde kullanilmakta, hezihanlar haksizlik gibi ortada, sokak itleri disarda, olumun kuru karnavalinda, duzenini bozdum hayatinda, alev almis bir hayvan gibi kosmak isteyenler arkamda. Vurdum duymazlik ... vurdum duymazlik, ben sizi biyerden taniyorum ama cikartamiyorum sikismis. ... avutlar insanlari avutmuyor yine de. Bilin bakalim soldan saga bu alti harfli sozcuk ne? Failimechul bir huzun coktugunde icine delice, ... ... ... dogru bagiririm ben bu dunyanin insanlarindan sikildim, ... ruhun dolu burda buldum oysa ben onu yatagimin altina attim saniyordum, iste o benim ... . Ekmek kizartma makinesinde ... uygun bosluga elimi soktum. Kendimi bosluklarda buldum, konustum. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. [Sahtiyan] Kalbinin dikine dusen yildirim sonucu olen marti, bin asirlik ... Sahtiyan zahti, ey ama gerek var mi? Madalyonun her yuzu, odevimi yapmadim. Buhran vakti hastaligimin bodoslama dalmadim. Ne kadar farketsen de ben yanlizligin adamiyim, rap ... ... edemeyen ufak bir kumar muyum? Fakirhanemizde toprak olacaz be muhterem, distan pazarlikta olanlar doksun kurdesen. Yol gecen hanina dondu serefi zaht kader, ucuncu gozum acildi bu adam suphe eder. Aceleyle menzil alinan yoldan Sahtiyan. İlle ... bas alim olsan her zaman. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. [Sahtiyan] Celik yelek gibi, aciyi giydim kursun gecirmez ki yuregim, sozluk oldu kalbim sirasinda nerdeyim? Uzatmalari oyanayan kral ise dervis oldu cinnetim. Gunese gozunu acan bin kirat eymenim. Gozlerim yansitir odak noktasini gercegin. Bos yemin ile temin edilen sahte bir zemin. Hayir getirmez gayit ise bolunmez. Karavana ile atilan dostluk silinmez. Malumatiniz var mi hani tekin edilen ben, korsanlar tarafindan hukmedilen denizden. Ben ve esen ruzgarlar kesen, sahile atilmis her capa kemikten. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bütün rap şarkılar, koymali sözler, koymalı sözler, laf koymalı sözler, sahtiyan elma şekeri sözleri, sahtiyan elma şekeri şarkı sözleri, sahtiyan elma şekeri şarkı sözü, sansar daha erken, sansar daha erken şarkı sözü, sansar pranga, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||