| | #156 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Kerim [Mic Rap] - Oww! (oww)Duy Beni Sor Bana Sınırı Zorla ve bi bana bi bana bi bana Kafamı Yormam için sebebi arama ama sana bi maruzat var (aaaa!) 'hadi cevapla! sana Kırmızı gül ve farklı bi bakış atsam! acaba sen bana 'verirmisin kalbini ha! Zorla beni bu gece, her gece bu gece gıbı tatlı 'olmalı Bebeğim! (be be be be ben bunu isterim!) (vede) Gör Bunu Bak Buna () ve Beni Hatırla nedeni hahaha! sorma bana kovma beni odadan! da dah da dah dan! etti kafama yeni (ben) 'yeni bi tat aradım (aa) hata mı ettim! (evet) yanlıs mı yaptım! (evet) tuu sana!! (tu banaa) yapma bana bunu! kırma Umudumu !şey sence ben alçak bi adammıyım! 'sanırım öylesin 'sanırım öylesin (evet) (oww)Dalgana Bak Kalbine Gom Herseyı Sanırım 'sana göre biraz zor Mutluluk Tablosu Çiz ve As Duvara. Ama 'Buda sana göre zor! O zaman boxlara bi Ses ver bakalım (Immmm) 'yaratıcı bi fikir! Eğlencenin Farkına Varıp Bağıralım (oww) 'haklısın bebeğim! (oww)Sar Beni Sev Beni Çıldırt bi beni bi beni bi beni 'Al beni benden Sen Ancak Bunu yapabılırsın.. Kancık Dostlar Olmasın 'Bi Gece Hepsini Tek Tek kesebilrisin! Eğlenmeyi bilmesin (seni) 'kendine getirir! gecenın tadına var (sen) telefonu kap kaç kızı bırakma! 'bu benim önerim! (kulak as bebeim!) Söv Bana Vur Bana Tok at İstersen, Elimi tut gözüme bak ama bırak sonra baki kalma bana lakin Almam sana cicili bicili 'hediyeler ona! hatrımı say benim kafana sıkarım senin! benim hobim arasında 'mafya dizilerim! izlerim hisleri gizlerim sana bile söylemem ama ama 'sensiz neylerim 'sensiz neylerim (oww! bebegim!!) (aww)Dalgana Bak Kalbine Gom Herseyı Sanırım 'sana göre biraz zor Mutluluk Tablosu Çiz ve As Duvara. Ama 'Buda sana göre zor! O zaman boxlara bi Ses ver bakalım (Immmm) 'yaratıcı bi fikir! Eğlencenin Farkına Varıp Bağıralım (oww) 'haklısın bebeğim! | |
|
| | #157 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Dehset Crew - Cartel'e saygi lyrics refrain: **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) yanina kalmaz yeralti bak bu, yasina bakmaz Murat bi korku, yarina kalmaz bugün de vurdu, yazik da olmaz sizlere hak bu, Cartel'e diss mi? haddini bil sen, yaptigin rap mi?`kendine gel sen, cildiracaksin hesap verirken, kaybolacaksin söhret derken, lollipop oldun reklam yaptin, dürüst degildin kendini sattin, küfürlü dogdun dissler yaptin, kültürlü oldun birden sattin, nekadar satsan adam degilsin, rapstar kral degilsin, kimlik yaratma ilk degilsin, Tarih'e baksan Cartel dersin. ama sizler bunu görmekten acizsiniz, kabul etmezsiniz, komplexdesiniz, dinleyin hepiniz bunlarin acisini cekeceksiniz, Fok yetmez beni durdurmak icin, güc yetmez beni susturmak icin, sans yetmez bunu atlamak icin, söz yetmez kini anlatmak icin, Cartel'e saygiyi göstereceksiniz,Dehset'e saygiyi ögreneceksiniz, ögrenmezseniz ögretiriz biz, ögrenmezseniz dis sökeriz biz, buraya kadarmis yolunuz bitti, buraya kadarmis oyun da bitti, gercekler size düsman oldu, size güvenenler pisman oldu..... refrain: **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) gözlerin aydin parayimi saydin, dogru yoldaydin nedense caydin, Sagopa Kajmer stilini bosver, Murat'sa host der, rapime cos sen, gecmise bak sen, haline bak sen, depresyondasin oglum sen, bunalimlardasin oglum sen, kiskandin mi n'oldun sen, rap bana kaldi düsmanim hava aldi, dikkat cok güclendim ben, hizlandim rüzgar gibiyim ben, gelecegin hakimi yine ben. 95 deki gercekler var, unutmadik biz sahitler var, dogruyu bilmeyen cahiller var, inkar eden bu hainler var, Taht'a oturmak sizlere kalmadi, duyulacak bir saygi da kalmadi, hepsi güvendi hepsi inandi, hepsi kirildi hepsi yanildi. söhretin aski dönzermis sizi 180 derece, taniyamaz oldum sizleri ben, havalanmissiniz indirecegim, yalvaracaksin affetmem icin, az kaldi sizi katletmem icin, intikam bu track Cartel icin, Cartel'e saygiyi ögrenmen icin... refrain: **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) **** you Sago (kiskanc herif seni) **** you Fuat (****** köpek) **** you Ceza (adi kalles) respect Cartel (iste efsane) yeah Sagopa Kajmer, Silahsiz Kuvvet, Mic Check... her ne boksan, sen kim oluyorsun lan kisiliksiz herif, calinti beatlerle albüm yapip baskalarini karalamak erkeklige sigarmi? "Tanri cekti tüm resimleri" nin melodisi kimin acikla bakalim, hem sen kimsin lan, Cartel'in yüzde biri kadar Albüm satabildin mi? Fuat, maymun Fuat, sen igrencsin moruk, Pamela'yla reklam cok sik olmus, Ceza'nins ayesinde medyatik oldun konusuyorsun, yat kalk dua et Ceza'ya, Ceza derken... o serefsiz Erci-E'yi neden Anahtar albümüne aldi, madem ki Cartel'i sevmiyorsun alma, Burcu Günes'le düet yap sen. Fuchs'u sattin, Sago'yu sattin, simdi sira kimde??? Topunuz bi Cartel etmezsiniz, 95den sonra rap mi vardi ? isterse tüm türkce rap camiasi üstüme gelsin.... hastayim ulan.... | |
|
| | #158 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - Bebeğim Öldü Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrackindeyim bir yazar mıyım ğ yoksa tek ğiirlik ğair mi ğ Notumu verdi hocalarım nasihat koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım. Ve ben bozuk paraydım anlağılamadan çiklet oldum Ve ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu Rap canımsın !... Canıma okudun canıma kastın ıçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu başkığlarıyla gizlenirken iz bırakmığ anılarıyla sevgili. Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !... Yer mi Len Velet !ğ!ğ... Sekiz senemle ben dalağtım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldum ıçimi döktüm. Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuğlar oysaki suratıma Gömülü parmak izlerin omuzlarımda Gözlerimde bir filimsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmığ bir bebeksin. Bende ninninim uyu.... Nakarat Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu) Bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldı ıçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarım Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarımı benden aldın ğ Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alığkanlıklarıma yoklama yaptım Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atığta gözünün yağına bakmadan Toz Ol !.... Bende başka bir çocuktum sende oyuncak oldun Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum Alacakaranlık geriye çekti güneği Bir içim tütün tadını Kadın !.. özün toprağın buruk nefesi Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ğ Bir yaz akğamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü | |
|
| | #159 (mesaj-linki) |
BU DA BENDEN kene¯gibi¯yapışkan; sümük¯gibi¯akışkan; işte¯bu¯sözlerdir benim¯kardşimi¯tanımlayaaaaaaaaaaaannnn!!!!¯ | |
|
| | #160 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri ![]() ѕαgσρα кαנмєя - αℓ вιя∂є вυя∂αη уαк Al birde Burdan Yak, kapasite meselesi bak Perde kapanmış lak lak, başlar az sonra Dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? Çatlak seslere alışkın her kulak Beni update edin, Rapi şadettim kulaklara download edin Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, Teknoloji bugün yine jön Dinmiş bakışlar bön Yüzünü kendine dön Çabalamalı ve bulmalı yön Sago rapte en ön, Nizam mayın malzeme mayın Rahat tespit edin ta kendisi hayat Kim kaldı bir şakayla sakat? Beş kişi kalmış canavar sagokat Biz karagöz siz hep hacivat, Kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? Kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo Kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak Kısa dönemeçten yolumuzu bulsak Herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo Bana iyi rol verin Amacı var yapılan her eylemin, Nihayetinde boşa akmasın terin Hediyesi paketli her emeğin göz nuru Nedirse ettiğin odur ki bulurun Galaksilerde raks ederken şuuruna dostum Hay aksilerde dolup taşar umudum.. Hadi gazla..! Nakarat: Al birde buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şayet hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam (x2) Dünya malı uçan halı bin ve de düş Bitecek ol emin kurduğun her düş Çok rüküş düşünce modaları gülüt Fiyasko dolu aklımın odaları Güç birimlerini devreye sokun hadi He-man misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ki matrax Atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj Gözlerin sulu boya kıvamı makyaj Uzaklaş yanı başımdan işin yaş Geceleri yüzde kırkımız ayyaş Hip hop bala gora yelken fora ileri rota Bağdat ı bulmuş emmim sora sora Bazen kaderi belirler yazı yada tura Moral düşünce zora Komiklikler şakalar yetişir imdada, Ustura misali keskin zekaların dansını izle Acaba kaç cambaz yürür aynı ipte? Emekler misin koşmadan önce? Bilip de bilmezden gel Dilinci linç eder dilenci oh çeker Dilenci ahkam keser.. Hadi gazla..! Nakarat: Al birde buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şayet hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ceza küfürlü, ceza küfürlü şarkılar, fuat köpek sözleri, fuat köpek şarkı sözleri, küfürlü rap sözler, küfürlü rap sözleri, küfürlü rap şarkı sözleri, küfürlü rap şarkı sözü, küfürlü rap şarkıları, rap küfürlü sözler, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||