| | #166 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - Pavlov'un Köpeği Hiçbir kuvvet engel olamamıştı bana.Ve dilime zincir vurabilir mi kralınız da gelse. Sago'nun argolarına takılı kalacak her kulak. Tüm yalanların bir giysi giymiş.Varlığın içimde yılların tuhaflığında seyreden bir adamı önüme koydu. Son suçum mu? Son kararım ''-gitsin!..'' oldu.Hoşçakal dünüm ,kağıt yalanla doldu,önüme kondu. Mazilerde kazının gereği yoktu.Afacan uyudu.Bir yudum su hasretiyle yazıyorum bu mektubu. Bu zoraki yaptırımların bilinci eledi umudun birini,diğeri nerede bulamaz oldum.Yıpran kolpa ruhum. Anlamımdın ne oldun? Kendi davalarında hakim oldun,elimden seyrelen bir kumsun . Sen de tarih oldun,tekerrüründen korkar oldum.Son vedanın adını elveda koydum,gözlerimi oydum. Motiflerini işledim,yürek adınla eş değer ki;bildiğim tek şiirsin,anlamın derin,aklımda kal. Kör topal hayallerin sonunda gözlerimde bir güneş var.DNA larımı insanoğlu bozdu sanırım burda bir sorun var. Her halükar da içimi kemiren bir teselli var,misalli bir takım oyunlarım ve körpe bir canım var. Yar bana var.Dile kolay kalbe zor gelen sükunetim dar.Darmadağan armağanım. Kaos karmalarındayım.Karmakarışıklaşmaktayım,neyseki ayaktayım. Ritimler kolondan süzüldükçe ataklardayım,bu Sago bayım,ben Sagopayım. NAKARAT (KORO) Sil adımı baştan yaz kalbine,baş harfi büyük olsun. Yeniden küfret !... Geçmişi hadım ettik olmadı. Ben suyun oldum bardak dolmadı. RAP 2 Kanatlarım olsun istedim ben ama hiç uçamadım,kanadım oldu denedim yerin dibine çakıldım. Ama nedense masalı dinlemiştim,hazmı zordu, çabalamıştım oysa. Çıtamı aştıktan sonra yükseklik korkusuyla savaştım. Ve... Aşkın tepe noktalarına ulaşabilme lüksü güvene bağlı. Bir dönekle karşılaş ,bilki suçunun avukatı. Çok suçlu tanıdım hepsi konusunda haklıydı. Umut çocuklarımı bugünlere getirebilmem uzun zaman aldı. Ve... Berduş halim arbedemde yumruklarımı sıvazladı. Kazalardan salim çıktım,kendim yazdım paranoyaklık kitabını. Artık hiç mi hiç de hatrın kalmadı,tekmelerdim dağları,kalbime yuvarlandı taşları. Gözlerim olan bitenle yüz-göz olalı geçti kısa bir zaman dilimi. Elimi koluma bağlayan bu tacizar bu borcu bir şekilde ödemeli. Deneyimin adı Sago,aç mı Pavlov'un köpekleri ? Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır. Sadakatsizlik intikamla barışır.Sus, kırıştır!... Halin kalp atışlarımı hızlandırmaktadır. Ortam paçozunun gözü daim arkandadır,söyle kim babandır ?Elini tutsun !... Rap sapandır hedefi bulsun.Yenigün uykudan kalktı mahmur gözleri yorgun bitch!... | |
|
| | #167 (mesaj-linki) |
Ceza-Yerli Plaka Son dönemde gözüme çarpan şarkılardan biri de “Yerli Plaka”. Rap’ti, hiphop’tu hiç dinlediğim türlerden değildir. Fakat Ceza’nın bu şarkısını oldukça beğendim. Sözleri gayet iyi yazılmış (tabi dinlerken anlayabilirseniz) Aslında Ceza’nın sözleri genel olarak oldukça etkileyici. İşte bu sebeple bu şarkının videosunu ve şarkı sözlerini paylaşmak istedim. Bakalım siz de sözlerden benim etkilendiğim kadar etkilenecek misiniz?YERLİ PLAKA üstüme iyilik sağlık a dostlar ceza rap yapar çok kötü toslar boxlarınızı bakıma alın a foslar dostlarınıza yakın olun a be kozlar elinize geçti neredesin ha popstar lostra salonu ayakkabı boya kostar az konuşana kurdele takacaklar kara tahtaya da ceza yazacaklar yükselen ben değilim bak asansör şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör peşimde onlarca yalaka sahte post var eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar bi bakayım derken şöyle ben içine girdim öyle bu ortam işte böyle bu nasıl iş söyle ipi kopmuş alemin çivisi çıkmış dillerin inadım inat giderim tersine dilim fenerim yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim yoksunum biçare kimi zaman da yalnızım avare gezdim bak ne hale geldim kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum nokta koyduk bitti herbir yandan çektiler şu etime saplı kancaları ve her gün engel ektiler belli var bi korkuları bu yerli plaka korkutur herkes sanar dengimdir kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir nakarat: plaka yerli bak sırtı terli çok ve başı dertli vah eski hali yok ne olacak? ooo ooo ooo… yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar öyle dar bir yerdeyim ki dünya pek küçüldü tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı benimle raks edenlerin kaçında var yürek birçok çakal rapin önünde tek bilek birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan ve çok samimi dostlarım var en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi gene de kapladı herkesi panik buna tanık olan her genç tarihi yazsın bir işe yaramazsa bu durur en al katta bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar ne ad ne de sanın kalır ve unutulur gidersin yükselirken ekmek yerken yere düşerken saçmalarsın hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz nakarat dört koldan taciz çok belli bariz makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss farklılaşma çabası içine girdi herkes gettolarda bile mohikan var oğlum herbir kafada farklı ses farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler ömür de belli ineceğin o katta düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın ve rüzgarım hep esti kısa bir not: sazın içinde şeytan yok 77 üsküdar yani bu plaka yerli nakarat işte klibi: http://www.youtube.com/watch?v=Zc4CcGEfMP8 ALBÜMDEKİ ŞARKILAR: Yerli Plak
| |
|
| | #168 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
ya hayki & yas ın şarkı sözlerini bulup ekleyebilir misiniz ? ama tüm şarkılarının | |
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Alıntı:
![]() Sözleri.. yanlıslığı hissettiren bir bit ve bir de ben varım gözlerim dolu ve lakin karamsarım dertlerimle başbaşayım harbi yanlızım yardım elini uzatın nolur yardım allahım erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim sonra oturdum saatlerce düşündüm olmadı işte hiçbiri hayaldi bi yere kadar gözlerim kapandı ve hasret oldu sevgili ruhum yeni güne umutla başlamak pek bi zormuş kandırdım ben kendimi olmamış olmadı vede olmayacak kadar uzak bana umutlarım yuvarlanır aleviyle bi yan söner tekrardan külleri kalır ardından bana zindan olan hayatın kapıları aralanır dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum denedim ben ama kazanamadım yoruldum artık gidiorum bunaldım artık gidiorum ne olduunu anlamadan yığılıp kaldım son bi kez dönüp arkama baktım oysaki başaramadım kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım kovaladılar ben kaçamadım ummadık ellere düştüm bide buda yetmes gibi karaladılar ben inandıkça beni paraladılar bi kez kanasın gine beş parasız biri ben ben gibi birinide bulamadım ah çok tanıdık gelir her bi surat her biri en kral oyuncular kendime zarar verdim acı duymadımki karar verdim başaramadım birisi ölmekti bocaladım olmadı birisi yaşamaktı yaşayamadım ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için ulaşamadım pişmanım herkesi insan sanıpta saçmaladım aşk mı dedin bana saçmaladım seni seviorum diene inanma yol ver beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çok severdi boşver benim özgür bu gün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver ne hissetiğimi bulamadım hala bi yanım çek git bi yanım kal der rüyadan uyanıp aynaya baktım bu adam benimle alakasız biri bu hayat inadına hergün yapılan çok bayat ve kötü bi espiri yırtım resmini artık eskidin unuttum ismini sen bi *****sin bıktım bis bütün herşeyden senin yüzünden kahretsin kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım yine dert tasa keder herşey beni bulur hayatın anlamı bumudur söle gözümüde kapayım daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede özlemek ve beklemek bu beden hep tek tek yüreğim kimlere anlatıyım derdimi kimlere bahsediyim söle dört duvar arası bana mesken yanlızları oyna bu beden kaçıp gidesim var uzaklara bırakıp gidesim var bu diyarı geride kalanlara selam olsun yoldaşlarıma beni bile bu hale düşürdün ya helal olsun sana can yoldaşım yine bak bu sefer en derindeyim en dipteyim ve de en geride belkide kurtaracak beni son sözün bir gülüşün yada tebessümün bunalıma soktu beni geçen her gün bu beden vurgun vede yorgun yanlızım yine bak sevgiye muhtaç sevgiye aç kalabalık heryer ben yanlız bir yanım yok yada cansız bir kişi tanıdım çok vefasız vede artık sözler anlamsız kaybettin beni bende kendimi sana benden son bi söz kim sevdi seni benim kadar kim sevdi seni benim kadar kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım bunu geç anladım sen bi ***** bense darbe yedim harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladın bu kez ama olmadı düğümlendibu has sonkez kalem yazmadı bende anın kalmasın bu kalpte yarın öldü zaten ben yarınla yaşıyamam farketmez gelme zaten terketmez sevdiğin bir resimdi kalmas öle ellerimde sadece yakmak için hatıra gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya akmadan gidermisin başlarım bu aşkına bakışlarında yanlızlığımın umutlarıydım şimdi unut istemiorum şimdi git ve gelme sakın kimdi derim sorarlarsa tanımam artık sildim derim hatırlarsam yanlız aklıma tek kalıp düşündünmü çok soğuk ya kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım ... | ||
|
| | #170 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Hayki & Yas - Nolur Evet De Hayki: Aşkım, minik kraliçem seni çok seviyorum Yas:Ben de Hayki:Benimle benimle benimle evlenir misin Yas:Ha ne diyosun sen lan ohaa Hayır olamaz asla Hayki:Neden?! Yas:İçip içip döversin Hayki:Yuh kızım ben alkol kullanmam ki döversem de adam değilim Yas:İnanamam ki Hayki Hayki:Yalancı mıyım ben sanki? Yas:Lan sen kahveden çıkmazsın Hayki: Okey, tavla bilmem öğrenirsem senle oynarım Yas:Yok aman dur orda kalsın kumar da vardır şimdi sende Hayki:Asla korkma benim çok da param yok da zaten altı üstü derdim saadet Yas: Olmaz aşkım biraz sabret ben bu yaşta biraz taze sayılırım Hayki:Gelir ben de kapının önüne anırırım Yas:Hayvan!Şarap içer pis kokarsın tipinden de belli zaten sen bi psikopatsın Hayki:Tamam kabul var birazcık amma ellerinde uslanırım Damlam yarın seni istetirim anamla git konuş babanlaa Yas:Anam başım belada deli misin sen oğlum öldürürler hem de zaten özgürüm ben hiç bişeyden anlamam ki çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır. Hayki:Korkma bebeğim elime her bi iş yakışır hem dikiş nakış da biliyorum sana bişey bırakmam Yas:Iğğ kuru fasulye pilavı yaptırıp yanında soğanı kırayım dersen elimin tersini yersin suratına mersi de dersin ben mersin kızıyım bak abi git başımdan ya Hayki:Ahh yeter ulan evleneceksin benimle yarim kalmadı halim kalbim yalnız sana talip bana bağırıp durma çarparım ağzının ortasına Yas:ıhıı şimdiden başladı ya Hayki:Affet bebeğim kendimi kaybettim birdenbire bendeki şiddet dilden gelir ama elden gelmez Yas:haa tabi tabi o zaman isteklerimi sayıyorum yatlar katlar beatler featler miclar mixer Hayki:Lan şimdi bu kız bi de benden klip isterse Yas:İsterim tabi ki sersem Hayki: O zaman çekelim dersem kabul eder misin söyle bana evet mi hayır mı evet mi hayır mı? Yas:Iı hayır Hayki:Evet mi hayır mı? Yas:Hayır dedim Hayki:Lütfen Yas:Hayır Hayki:Evet mi hayır mı Yas:Hayır Hayki:Evet de nolur nolur Yas:Iı hayır hayır��. Nolur evet deeee� | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aşkla ilgili rap sözleri, aşkla ilgili şarkılar, ceza ile ilgili sözler, cezanın rap sözleri, cezanın rap şarkıları, cezanın şarkılarını çal, hayki rap sözleri, hayki şarkı sözleri, sagonun aşkla ilgili sözleri, uzun rap sözleri, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 11 | 1 Gün Önce 14:37 |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 11-11-2008 23:04 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 15:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 15:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 14:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||