| | #171 (mesaj-linki) | |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
buda cok güzel.. Alıntı:
| ||
|
| | #172 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Çok Uzun ßir Hikaye çok güzeLmiş dierLerini de buLabiLir misiniz ? | |
|
| | #173 (mesaj-linki) |
güzel olmuş saolasın kardeşim
| |
|
| | #174 (mesaj-linki) |
hepiniz kopyala yapıştır yapmışsınız | |
|
| | #175 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri DJ EMRE NERDESİN VS ARSIZ Bilki artk seni sevmiyorum sana dair ne varsa attım kalbimden önce eskiyen yüzünü sonra dokundukça titreyen ellerini sonra tek tek senle olduğum o güzel günleri çıkarıp attım gelmeyeceğim gelmeyeceğim bir daha adını anmayacağım anmayacağım bu yalnız kalplerden gözyaşlarına kalbime bir kilit vurdum seni terk edip gideceğim sensizliğe doğru Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye Açtığın yaralar sensiz hep kan ağlar sen olmadan canım iyileşmez Gidişin çok acı dönüşün imkansız gittiğin yerler erişilmez Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye Bir gece ansızın kapımı çalarak sessizci karşıma çıkar mısın? Yüzüme bakarak boynuma sarılır işte buradayım ben der misin? Şiir: Sen bilmeyeceksin senin için yaşadığımı bilmeyeceksin çünkü beni bir daha görmeyeceksin bilmeyeceksin Çünkü bunu sen istedin sen istedin ayrı yollarda yürümeyi her şey bitti dediğinde sen paramparça ettin ümitlerimizi sen artık sadece uzaktaki sevgili olabileceksin sen sen benım hayatımı seyir bile edemiyeceksin seni deliler gibi sevdiğimi de bilmeyeceksin sadece tahmin edeceksin hiçbir daha ben sana seni seviyorum diyemeyeceğim hiçbir daha sen seni seviyorum diyemeceksin sarılamayacaksın özlediğinde benimsin diyemeyeceksin çünkü sen benim değilsin çünkü sen kolay olanı seçtin beni terk ettin gittin beni yalnızlığımla terk ettin ucuz bir aşk gibi bizi bir kaleminle yazdın karaladın sildin gell gel ölüm ensende gel nefessizim boğazımdaki düğümümle | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| benim misin hayır şarkısının sözleri, hayki sözleri, hayki yas şarkı sözleri, hayki şarkı sözleri, neden bebeğim şarkı sözleri, neden bebeğim şarkı sözü, yas tabi tabi sözleri, yas tabi tabi şarkı sözleri, yas tabi tabi şarkı sözü, yas şarkı sözleri, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||