Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Lirikler - Şarkı Sözleri
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 31-03-2007   #171 (mesaj-linki)
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri

buda cok güzel..

Alıntı:
filizzzz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hayki & Yas - Nolur Evet De

Hayki: Aşkım, minik kraliçem seni çok seviyorum
Yas:Ben de
Hayki:Benimle benimle benimle evlenir misin
Yas:Ha ne diyosun sen lan ohaa Hayır olamaz asla
Hayki:Neden?!
Yas:İçip içip döversin
Hayki:Yuh kızım ben alkol kullanmam ki döversem de adam değilim
Yas:İnanamam ki Hayki
Hayki:Yalancı mıyım ben sanki?
Yas:Lan sen kahveden çıkmazsın
Hayki: Okey, tavla bilmem öğrenirsem senle oynarım
Yas:Yok aman dur orda kalsın kumar da vardır şimdi sende
Hayki:Asla korkma benim çok da param yok da zaten altı üstü derdim saadet
Yas: Olmaz aşkım biraz sabret ben bu yaşta biraz taze sayılırım
Hayki:Gelir ben de kapının önüne anırırım
Yas:Hayvan!Şarap içer pis kokarsın tipinden de belli zaten sen bi psikopatsın
Hayki:Tamam kabul var birazcık amma ellerinde uslanırım Damlam yarın seni istetirim anamla git konuş babanlaa
Yas:Anam başım belada deli misin sen oğlum öldürürler hem de zaten özgürüm ben hiç bişeyden anlamam ki çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır.
Hayki:Korkma bebeğim elime her bi iş yakışır hem dikiş nakış da biliyorum sana bişey bırakmam
Yas:Iğğ kuru fasulye pilavı yaptırıp yanında soğanı kırayım dersen elimin tersini yersin suratına mersi de dersin ben mersin kızıyım bak abi git başımdan ya
Hayki:Ahh yeter ulan evleneceksin benimle yarim kalmadı halim kalbim yalnız sana talip bana bağırıp durma çarparım ağzının ortasına
Yas:ıhıı şimdiden başladı ya
Hayki:Affet bebeğim kendimi kaybettim birdenbire bendeki şiddet dilden gelir ama elden gelmez
Yas:haa tabi tabi o zaman isteklerimi sayıyorum yatlar katlar beatler featler miclar mixer
Hayki:Lan şimdi bu kız bi de benden klip isterse
Yas:İsterim tabi ki sersem
Hayki: O zaman çekelim dersem kabul eder misin söyle bana evet mi hayır mı evet mi hayır mı?
Yas:Iı hayır
Hayki:Evet mi hayır mı?
Yas:Hayır dedim
Hayki:Lütfen
Yas:Hayır
Hayki:Evet mi hayır mı
Yas:Hayır
Hayki:Evet de nolur nolur
Yas:Iı hayır hayır��.

Nolur evet deeee�

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-04-2007   #172 (mesaj-linki)

Çok Uzun ßir Hikaye çok güzeLmiş dierLerini de buLabiLir misiniz ?
Eski 02-04-2007   #173 (mesaj-linki)
fatih55fatih

güzel olmuş saolasın kardeşim
Eski 13-04-2007   #174 (mesaj-linki)
mamocu193

hepiniz kopyala yapıştır yapmışsınız
Eski 16-04-2007   #175 (mesaj-linki)

DJ EMRE NERDESİN VS ARSIZ
Bilki artk seni sevmiyorum sana dair ne varsa attım kalbimden önce eskiyen yüzünü sonra dokundukça titreyen ellerini sonra tek tek senle olduğum o güzel günleri çıkarıp attım gelmeyeceğim gelmeyeceğim bir daha adını anmayacağım anmayacağım bu yalnız kalplerden gözyaşlarına kalbime bir kilit vurdum seni terk edip gideceğim sensizliğe doğru
Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum
Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum
Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin
Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye
Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye
Açtığın yaralar sensiz hep kan ağlar sen olmadan canım iyileşmez
Gidişin çok acı dönüşün imkansız gittiğin yerler erişilmez
Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin
Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin
Bir gece ansızın kapımı çalarak sessizci karşıma çıkar mısın?
Yüzüme bakarak boynuma sarılır işte buradayım ben der misin?
Şiir:
Sen bilmeyeceksin senin için yaşadığımı bilmeyeceksin çünkü beni bir daha görmeyeceksin bilmeyeceksin
Çünkü bunu sen istedin sen istedin ayrı yollarda yürümeyi her şey bitti dediğinde sen paramparça ettin ümitlerimizi sen artık sadece uzaktaki sevgili olabileceksin sen sen benım hayatımı seyir bile edemiyeceksin seni deliler gibi sevdiğimi de bilmeyeceksin sadece tahmin edeceksin hiçbir daha ben sana seni seviyorum diyemeyeceğim hiçbir daha sen seni seviyorum diyemeceksin sarılamayacaksın özlediğinde benimsin diyemeyeceksin çünkü sen benim değilsin çünkü sen kolay olanı seçtin beni terk ettin gittin beni yalnızlığımla terk ettin ucuz bir aşk gibi bizi bir kaleminle yazdın karaladın sildin gell gel ölüm ensende gel nefessizim boğazımdaki düğümümle
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
benim misin hayır şarkısının sözleri, hayki sözleri, hayki yas şarkı sözleri, hayki şarkı sözleri, neden bebeğim şarkı sözleri, neden bebeğim şarkı sözü, yas tabi tabi sözleri, yas tabi tabi şarkı sözleri, yas tabi tabi şarkı sözü, yas şarkı sözleri,
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 3 Hafta Önce 00:04
Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı CrasHofCinneT Underground Albümler 9 13-06-2008 17:26
Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında nünü Türkçe Şarkı Sözleri 1 10-04-2008 16:59
Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında nünü Yabancı Şarkı Sözleri 0 10-04-2008 16:00
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1428 22-02-2008 15:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:03Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09648204 saniyede (64.18% PHP - 35.82% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz