| | #176 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri War Olan umurlari Kaybedenler Siz Olay Mahallerinde Yatan Bedenler NEfessiz Mayınlar Oyuncak degil Cocuklar Habersiz Bana Bir Sans Verin Gözlerimi Acayim Dünyaya Tertemiz Karaya Bulanmis Tüm Beyazlar Diktatörlük Ve Demokrasi Arasinda KaLanLAr Toz Gösteriler Yalanlar Barisi Silip Savasi Amac ALanLar Nerde Aklılık Kimde Paralar Kapanirmi Sandin acilan Yaralar Kırılan Kalemler Haksiz Kararlar Haklanan iyiler Paklanan Kötüler Mayın Tarlasinda Kaybedilen Hayatlar Aramizda Dolasan Aranan KacakLAr Düsünceye Yasak uLan Yazarlar Kliplere Sansür Koyan kafalar Bos Beyin Tasiyan Baslar Bu Rap Hepinizi Taslar Havaya Kalktımı Kaslar Hadi Sen Neysen İcimizde Yasa Var Olan Umutlari Kaybedenler siz Olay Mahllerinde Yatan Bedenler Nefessiz Mayınlar Oyuncak degiL cocuklar Habersiz Bana ßir Sans Verin Gözlerimi Acayim Dünyaya Tertemiz Sigortasiz CalisanLar KullanirLar CocukLar Son bir gece Patronlar Hak calarlar Hic Bir ise Yaramayan Süper KahramanLar Kaybolan Gercekler Antılan Masallar Atılan Bombalar Ölen insanlar Öldürün İnsanlar Kaybolan İnsanlık Yok Olan Tarihler Unutulmaz Savaslar Susan İnsanlar Simdi Konussunlar Kölelestiren Vakalar Yanan Sartlar Savas Alani Oldu Bak Bugun Parklar Bak Kim Kimi Haklar Bombalarin Pimi Kimde Kim Neyi Saklar Ap acık Ortada Cagir Ayagına Yok Olan Dunyada Parcalanan Hayatlar Elimizde Simdi İnsin Silahlar Var Olan Umutlar Kaybolmadan Savas Alanlarinda Yok Olmadan... ! Not : İsterimki Herkes Bu Rap'i DinLesin [ Efeflow - Kaybedenler Mp3 ) | |
|
| | #177 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Ceza (çok kısa sözler) Karabiber duası Cenazemin omuzlarında yazılı karabiber duası rep kara sevdası yaya bedene | |
|
| | #178 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Rapozof Feat SanSar - BizDik SucLu sesimi duydun karanlıkta ve gözlerini kapat ölüme yazdım bu satırları, bu satırlarda hayat ağlayan insanları gördüm ve zarar veren insanları yağdı yağmur gökyüzüne, bu yaralı beden haykırdı adlettiniz bencilliği, naklettiniz kinciliği hesap verdi kiminiz, görmedi eksikliği yaşanan da aynı zaman, farklı mekanlarda yüreksizdi el tutmayan, gereken anda tek kelamda bak yaramda, esen sensin çocukken yalnızdık lan biz şimdi dostu neyliyim kimleyim, nerdeyim, nereye yolculuk nerde sade bana huzur veren mutluluk şatafattan şevkatten nefret ettik hakkatten kimse yok mu kalpten seven burda kalp veren insan var dostu için yalnız sen sevin, sevinme saçmaladım çünkü ben de yalnızım [Nakarat] X2 seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu verse 2 (sansar) bazen, gözünü kapatıp bakarsın ah hudaya bazen, uyanmak istemezsin görmek istemezsin bazen, kader güzeldir ve sen gülersin bazen, bir el tutarsın ve sen seversin bazen, keşke olmasaydı dersin umutlarım bazen, söz verirsin kendine ve hep yalandır bazen, keşke hayal kurmasaydım dersin ve işte öyle dediğin an hayallerini kaybedersin yaşam garip bi döngü, hayat kesit kesit ellerimde cam kırıkları ve ellerim kesik duygusal bi şarkı yapmak istemezdim, öyle oldu her tripte bir kelam yarattım, o kelam ben benim defter dünya ise kalem tanrıdır tanrının olmadığını düşünmek büyük sanrıdır orda yokmuş gibi davranır ve seni kandırır ve yaran varsa insan inanki müzik bi sargıdır [Nakarat] X2 seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı, sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu.............. | |
|
| | #179 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
ellerınıze saglık cok saoolun bende bunları arıodum
| |
|
| | #180 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Erman Ender-Son Uyku Bir çığlık bulsam hiç susmayan veya bir cümlede beni anlatan gittin gideli sonsuz bir acı ölümün önüne geçemedim yok ilacı ilk son nefes ürkek bu beden nedensizim sana yakışmaz kefen sormaya korktum meleğim nerde Tanrım hesap ver şimdi sıra sende Hicran bu kesik eksik kalbim her gece sancı odamda hayalin külleri üfle ama ben yandım günlerim hezeyan sensiz kaldım sen düş ve gülüşlerime umuttun çiviler çaktılar sanki kalbe yeryüzünde bak bi hayat unuttun bu çocuk sensiz yapamadı Anne dünya bir film açılır perden mutlu sonda yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür solgun her sürat yalanla boyanır rüya biter kul gerçeğe uyanır sonbaharı sevmiyor hiç bir yaprak söz geçermi kadere bu kara toprak sövdümse beden zamanla gelişir güldümse neden sanmaki degişir derdi bilmeden sözler avutmaz göz yaşı aksın bu Gönül unutmaz durgunum artık suçumu ararken bakan bir kör var seçimi yaparken hayatı oynar amacı biçimsiz sarhoştur acım sonucu geçimsiz aynı hüzündür sendeki duygu ölüme sözümdür bendeki uyku anlamı yok doğan her güne lanet bu çocuk sensiz yapamadı affet dünya bir film açılır perden mutlu sonda yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 82 | 2 Hafta Önce 21:06 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||