| | #181 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
slm abi ben murat sizin sitenize yeni üye oldum repe merak sardım bende ilk burayı buldum şarkıların arasından ençook sagopa - baytar - albide burdan yak - sitem depresif - eger benle konuşmak isteyen warsa (can_ser_0000@hotmail.com) benim adresim benide aranıza alın ))))))
| |
|
| | #182 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer & Kolera İkimizi Anlatan Birşey-Süper İkiLi Kolera Verse:: BağLa Kemerİ Ve Kalkma Dedi Hostes Benİmle Konuşmayin Almadan Abdest Sana Haber Vermeden Yazdi Kontes Buydu İŞte DİŞlerİ ÇÜrÜten Tez Ressam İnsan Çİzdi Potre Kanter İçİnde İçİmdekİ Dante Koca DÜnyada Kanim 1 Lİtre Ana Yemek Nerde Baydi Antre Sagopa Verse: Porteyİ Çİz Notalara Bas Akiver Rİtİmlerİn Üzerİne LİrİĞİnİ Yaz MÜkafatimdi Benİm GeÇen Yaz DÖnlÜm Dolu Haz Bana Yeter Bu Gaz Ssago Derkİ Mİkrafondur Elİmdekİ Yegane Saz Can ÇaldikÇa Çalmak İster Ben SÖyledİkÇe KiŞ Olur Yaz Aman Uzak Dursun Ayaz!.. Kolera Verse: DÜnya Benİ Sevmİyor Yaptiklarimi HİÇ BeĞenmedİ Ne Yapsam Yetmİyor Hep Yetersİzİm Benİm Anilarim Karanlik Tafraci Herkes Merkez Kaprİsle YÖnetİlİr İÇtenlİkler Muamma Benle Doldu Feza Çok Yorgunum Ver Bİr Fasila Ferda Fena Sagopa Verse: Yarini Bekle Muamma Var Ama Yamali Beklentİ Yakar Fena Ah AteŞ Öyle Sicak Ahmak Yakar Ah Yananin Elİ Kolu Sargida Al İle Vah İle GeÇtİ Bu ÖmÜr Kah GÜldÜm Kah YaŞ DÖktÜm Kahramanlarini Kahrettİm SÖvdÜm *****nİn Hatrini Kahveye GÖmdÜm Kolera Verse: KaÇ Benİ Burda Birak Sen Gelİyorlar Na Nİ Na Nİ Bu KaÇinci Manİ Ruhanİ KÖtÜ Olmazsin Yanİ Yaralandim TaŞinamam İlerİ, PeŞİmİzdekİ GerÇek Dİpdİrİ Yapilmaz Bu Anda Da Esprİ , Senİ GÜldÜrebİlen Tek KİŞİ Ah Ben Yokmuyum İlahİ Sagopa Nakarat AteŞ Çikmaz Kİbrİt ÇakmadikÇa Duman TÜtmez AteŞ Yoksa Sebebİ Vardir (sebebİ Vardir HerŞeyİn) Kolera Verse: Cİnnetİn Havzasinda Gezdİm Herkes MaĞazalarda Bezgİn Kuvvetlİydİ Sezgİm KaymiŞ Çİzgİn Siradan Ezgİn Bİlİrİz Sen Ölmeyİ Bayilmakmi Sandin? Neden Hep DoĞruyu KÖtÜ Andin? Kİmseye DeĞİl Kendİneydİ Sabrin Sen Ve Ben Hemfİkİrİz Sagopa Verse: Bak Bİz SÜper İkİlİyİz Yanyana Cancana EkyÜreĞİz İzİmİzİ Takİp Edersİnİz Hepİnİz Bİlİnİz Rehber Olur Sİze Dİlİmİz Cebİmdekİ Anahtar Yedek Hasmin Çok Sago Gİy Çelİk Yelek Bİr ÇoĞunuzun Sorunu Ufak Tefek Hedefİ İsabetlersen İŞe Yarar TÜfek Umrunuzda DeĞİlİm Umrumuzda Yoksunuz Denklemİ Kurdum Anlamiyorsunuz BendenİzÖzyavuz Yunus Resİmdekİ Adamin Ta Kendİsİ İĞneyİ PİlaĞa KavuŞtur Ses Çiksin İnsana Laf Satan Adamin Musİkİsİ Bu (yo!..kolo Kastir) Kolera Verse: Dahİl Olur Anİden Harİcen Anayola Çikar Yolu Talİden Al Yarİnİ Ben GeÇtİm Serden GÖnÜlde Gİzlİ GÜcÜm Sahİden Ben Yapilmadim Kumdan Kİlden Korkut Fareyİ KaÇmaz Fİlden Kendİmİ Bekledİm İntİzaren Tuttu Harem HergÜn Matem | |
|
| | #183 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri İKİMİZİ ANLATAN BİRŞEY BağLı Hayatım Pamuk ipLiğine SAGOPA Her sene birimiz için kurban olur kuzu koyun Yaşamak değil, ummadığın anda kesilir boynun Eteğini indirmek istediğin için hayat ****** sana göre Şahitlik etsin suçlarına, komut ver köre!.. Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti. Biraz ayıp etti, bazen yalnızlık da heybetli. Yaşadığım oda kasvetli. maleesef ihtiyacım olan iş rüşvetli Karamsar adam hikmetli Naziklikten bıktım, kaba olmam kendime küfür Bana derin ve deneyselsin diyen moronlara cevaplar üfür Yaşam sirk sahnesi, jongür veya cambaz. Kendi kader tayininde her insan, bir kumarbaz. Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir Tekmesi kaderin. Evet, kuzen derinim. Derin bir bolca daldım Tüpümde oksijen bitmek üzere yardım edin!.. Kabre gömsen beni, kaç liradır kefaletin..? KOLERA Bir adamın adı çıakcağına bence canı çıksın Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsn, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir. Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum Çokmu battı gözüne usturuplu duruşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiyamı hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla as bilemediğim her soru için beni yık domino taşı gibi bir kere de hop devir beni evir çevir sustur bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.. NE BİLİRSİN KOLERA Dik bir yokuş hayat,başında Azrailliyle bekleyen Azrail melekten korkma! O bir emri yerine getiren Terbiyelen ahdini hatırla, kıyametten önce bir Kıyamet kopsa Allah’ım şükür sana kavuş bana Her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm Her dün sana yaklaştığım bir bölüm Her hüzün sorularıma bir çözüm Sana yürüdüm hak sürüm sürüm Kalbim saklı kalmış bir cürüm Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönülüm Sen her böyle yaptığında bin parçaya bölündüm Düşünmez mi kimse, kim kendini küçük düşürdü? Küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü Estir yelleri, hüznün bitsin dertleri Sen dağıtmazsan gitmez acının küçük fertleri Cümle cümle anlatmakla bitmez sabır halleri Sanma tabiat ana, bunlar Rabbın kızgın selleri Her gördüğünü hayra yorma, şükret yaz ayında donma Buruk açlık düştü karna , bomboş iş üstünde durma Vurana kadar kaçar turna, harcanmamalı zaman boyna Kara hain girer koyna, söylediğine uyma Bunu masal mı sandın? Etkileyemez ölüm beni inan hiç Benim inan hiç omzunda ki yükleri sal dünya Yan gönül yan Kalpten düştü yaşama sevincim inan Sevincim inan kalpten düştü kıyım yakın artık Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsen sen Yedirirsin, yedirirsin ye de bitir git artık Pes ettim mi sandın? Taarruzumun yönünü sen ne bilirsin? Sen ne bilirsin sen neyi bildin ki, yönünü bileceksin? SAGOPA Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyorsun Düşüncemin geldiği yere git.!! Kendine yer kap!... Burası benim ilim yerim, kendimle ilgili sorunum varsa Bırak doktorum olan “BEN” uğraşayım. Şeytan yoluna girişleri annem keserdi,giremezdim. Babam için cennet gerekli, Ben hep bunu bildim. İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyor içim. Ve bir gün memleketten 750 km ileri gittim Yarın için bir defans taktiği bulmalıyım. Çok kişiyi öldürdüm, cesetlerinde parmak izim yoktu. Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu. Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!... Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım. İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım. Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sıkıyor Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç verici ki!.. Benim böyle olmamam gerekirdi… Şahit Varsa KonuşSun -SAGO- Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta elin elinden üstün gelebilir ortaya koyduğun kanıtla sana ulaşabilecek kadar uzun boyum yok Allah'ım onlara ateş etmeden önce ateş sesini duymalıyım bu şehrin yerlileri tarafından kandırıldım adım yabancı , sen yolcu ben hancı müziğim deneyimlerimin mırıldanışı adım diline bahşiş,Fırat-Dicle gözümün yaşı duygularım sükun makamı terkedilmiş evler kadar yalnız,mevsimsizim. çalınmayı bekleyen kapı ziliyim,ben isimsizim. aklınızdan geçenler düşmancıl görmek istediklerim insancıl ay beklerken karşıma çıkar koca bir yıl... dünyaya 29 el ateş ettim çılgınca doğmuş olduğum için ha!...müteşekkirlik adına. sürpriz yıkımlarım olduğundan kayıplarım adına beklentilerim olduğundan olamayanlar adına SAGO!...2 hecelik ses verdim 12 harflik gücüm var 31 Temmuzda taburcu oldum,Rabbın lutfuyum. suratımla tam 1 sene kanlı bıçaklı oldum. her sabah tanelerimden kendimi yoksun buldum benim müziğim o kadar ağlıyor ki sözlerimde gülemiyorum. yaşadığım şeylerin içimde hatrı nedir bilmiyorum benim nefesimdenmişçesine yalanın.yok yerin aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin... NAKARAT : şahit varsa konuşsun , sun yunusun maruzatını bilmeli herkes torba değil ki büzesin elalemin ağzını es!...esen ol!...çarpıp geç sen... -KOLO- 2 karpuz eder arkan bu tek kişilik bir koltuk hayatında göremezsin böyle tipleri mahçup hiçbir zaman bulamadım bu mahlukatları makul yüzüm elim güneydoğu memur güneş rabba doğru burası Türkiye konuşamıyorum özgürce buna şükretsin keke ölürdü yoksa olmadan dede laf anlatmaktansa ona devemle giderim hendeğe gün boyunca oyna fonda Mezdeke , yüzün leke liriklerini getir Sago beatlerinde rendele kesik başlı kart sesli horoz çok Denizli'de bu alınyazın değildi peydahlandı birdenbire felaketler zincirleme edip buldun neticede bak dedim hönk dedi sen dedim evet dedi seni tanıdım salın Tyson'ı üzerine O bunu haketti Kolo ne bir şeytan ne de saf duru bir melekti döndü nevri evi revirdi örtte kumu kapa devri bende mi?sende mi? bu top kimde ki? dur bir dakika canım bin yıl önce benim oyun çağım geçti fakat yok ol istemeyiz ki bizi şah etti varlığın gülmekten kırıp geçirdi... Can HaVLi -sago- farkımı farkedene farkını öde,farz. bu benim içimin dışa vuruşu,karamsar tarz arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz denemesi bedava sıkıntı çivi gibi beynime çakılır herkes bir baŞkasını kendinden daha fazla tanır ben beni bildim adımı çağır!....(SAGOOOoooo) mikrofonu aç!...ya içimi okşa yada yol başsaç!... cephende mızrak yoksa sopanı al kaç!... edebini bozana 1 şarkım 100 kırbaç. hadi kaç , kovalarım , rap saklambaç kız kaçıranı ateşe werdim , kız kaç!... etrafın sarıldı kıskaç.alışmamış dilde durmaz punch!... herkestir kıkanç.kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'... NAKARAT: can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!... -KOLO- ya Rabbim , bu kadarına da pess ay kalbim sıkışıyor girişirim kess rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sen sesini kes keserim ben nefess çok fark var ben sen o rap farkı var sen ben o güç farkı vaR sen K.O isim farkı var ben Kolo go Kolo go!liriklerin 3'lü salto 1 combo arkasında çaldı bando rapçi yaptı kanto bu sapkınlık anları izlediğim en kötü son tango yesin seni Nuri Alço ol bir Donny Darko al aşını sarmala vur kendini yola bekleyerek gelmez güven insana istemediğin yere çeksene bir perde dönüyorum kendime şükür hür irade doldur saki içeyim bari,arkadaşım Nur Yoldaş sanki teyyareyle gezer seyyare bu kız dahi,rapim baki senin tali , hüzün mani söz kallavi , sesin mimli benim demli , içim kinli , kim bilir ki? parçalarına ayırsam seni dönersin hemen moleküle aragazı verse birileri gelirsin katakulliye selamdır anca boynumun borcu beni dinler her devriye tanıdığım her erkek kesilir nedense jönprömie | |
|
| | #184 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri MONOTONLUK MARATONU KOLERA Benimle kal hevesim kursağımda bakılı kaldı Gözlerim telaş misali her ölenle ağladı Pervasız tenin gözümü aldı komada martı Lodos mağduru melteminde ayıldı ve Sensiz uyandı. Suskunluğum minnetimdi Yokluğun varlığı kanattı kendimi limana Bağladım uçarı aklım halattı kararların Ve kesin seçimin bütünü eşittir hayatı Bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı. Burun buruna geldim seni bulmak için Her belayla düşündüm 3 yıl arayla Küs mü mecnun Leyla’ya? Bacaklarımı Sarkıttım dalga çarpar ayağıma Beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 senede uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır Büyük istemiyorum çünkü annem babam yaşlanır. Saçının beli kopmasın, korkarım Allah muhafaza Şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafaza Ziyarette evliya dedim fark etmelerini sağla Buz gibi karaya vurmuşum, bulmuş sahil muhafaza Tanrım yıllar günaha soktu, gel de içimi filtre et Yıkılır bendim ilk tayfunda, yağmurun işi çiselemek Sineğin yalısı her papatya, yüzünden çirkin çiçek Çıkışmıyor param melek, yürüyerek geliyorum sabret. SAGOPA Nakarat Bırak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset bıktım!.. Bu monotonluk maratonu. onu tanı! İçine düşünce koştur.. Verse Derin bir denizin dibine çökmüş bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. bir kalp, ve diğeri hükmeder Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken Kıvranışımı seyreden melekler gibidir sükünet Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet Ve korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışı mı izler, cesete çevirir esaret Yardım et, bir iğne vur! Ve sönsün acımın yangını Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını Çok zorladım şansımı ve yetiştirdim hırsımı Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı. Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır İlle çilemi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır Bilde gerisi mühim değil, sevgim sana özel ve saftır Bugüne dek işlediğim günaha. istiramım tek bir attır. Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı biçim biçim?.. Her neşe bir içim ve işlenişime direnişim Ben yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim Yüzüm her resimde karanlık karamsar bir çizim… | |
|
| | #185 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
slm
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin, divane eller, divane eller mp3, divane eller sarkı sözü, divane eller sözleri, divane eller şarkı sözleri, divane eller şarkı sözü, divane eller şarkısı, divane eller şarkısının sözleri, kinli sözler, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 11 | 1 Gün Önce 14:37 |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 11-11-2008 23:04 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 15:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 15:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 14:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||