| | #201 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
Sagopa Kajmer feat Kolera (Sagopa) Hiphop evvel olsa rap sonumdur, okşa Evreni, sözünle yokla çevreni kağıtta saklı Sagonun gizli gözleri, 'Dur orda!..' Kalp atışlarım yolumda rehber, Anca vardı zorba rapler 'Sagopa Kajmer'. Mührü Bastım, sen aylak oldun sıktım ve çaylak ateşe Yaktım, tılsım tıkadım içine, rapimin inine Kazıdım adımı Sagopa K, yolumda rehber oldu (yo:yunus özyavuz) Kalp atışlarım 7-8 B ve P ve M, teklemezse son sözüm, kekeleme görüntüler Görecek çift gözün, Lekeleme sezinler bendeniz, seke seke yürür Dilerse hiphop ormanında, yeke yeke rapinle Savaşacaksın, Oğlu rapin önünde keke kelimeler savuracaksın Sakarca. (Kolera) Cümle arasındaki anekdotlardı Dikkatimizi çekenler derinleştik konularımızla Çarptırılmış masallarda bizimkisi, Bozuk oyuncaklarla bitirdik biz evciliği ken Geymiş diyorlar barbinin akıbeti meçhullerde bir Fincan kahve var mı? Derken başlayan hikaye kahveden öte kocasındaydı Gözü hoşbeş sohbetlerde beş çayları içmenin Zararları sizi ayda Ararken geçen zamanda kendini unutmanın Dayanılır hafifliği mi bu? Nöbetçi eczanelerde Beklettik ruhumuzu üstünde tehlike anında kırın Işareti kafamızın dikinde kurban bayramı Arifesinde ölü koyunlar ardında bildiğimiz Kurallar aslında, Şimdi de şemada gösterelim aman vermez Suskunluğu hilesiz hurdasız hayatım karanlıkta Uşümek ne ki? Varsın dökülsün kanatlarım, öyle bir rol almış Ki kolera, okudum okudum anlamadım seyrederken Hayatı, En önden kendime sahne bulup oynadım, kendi Kendime konuştum hem kızdım hem güldüm halime, Çita noktasından denize girip dinlendim aslan Yelesinde. Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki? Mikrop renkli olsa ışık versen görebilir misin ki? Mikrobu nasıl kırarsın, ona hangi kimyayla gelebilrsin ki? Bilirsin asidin üstüne baz dökmüştüm maksat PH olsun diye.... | |
|
| | #202 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri 02 - Da Poet - Rİsk Bağımlısının ŞArkı Sözü Hiç Bİr Yerde Bulamıyorum!.... | |
|
| | #203 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer ft. Kolera - Duygu Sömüresi (Ceza Diss) Kolera 2 Eksik söyledin 1.60 karından uzun boyum Madem sevdin evlenecektin imam nikahla sürmez oyun Mee leme koyun, sen git kulisinde soyun, kalemim benim Giyotinim Zaten esen keser boyun Tekno partisinde karşılaştığımızı unutun.sahilden gelir Kokun burcu burcun, burcu burcun Hasat zamanı kafasında biten otu siz kurutun, açıkla artık Herkese yeni adı kolera kuruntunun Utanmasan aynı olacak fontun 50 Cent in aynısı ulan kotun Patiklerini as da kurut, koca adam bebek oldun Hoca kolo vaaz oldun, rabba küfürbaz oldun İmandan gariban oldun Esen in rapi eserdir senin ki kanlı yaprak dolması, bak Ablası Özün cza dan bozma fu-schnickens kopyası, gocunmazdı Olmasaydı yarası Kokmuş terin cabası, vaazı takmam yalanın tam daniskası, vay ******* Kolera vebası karabasanın hası, sarsılmakta en klasınızın Klası Buyur otur, işte rap sınıfımın sırası, tam sırası Dinleyicilerime sataşma, açılır karantina kapısı Lirikal seviyen 0-6 yaş grubu hizzası, şubatta firar mı Ettin lan asker kaçması Son zamanlar çok dağıttın, halin deli saçması Bu seyirle kesilemez belki seneye doğumgünü pastası Zor zamanda yanında dostu yataktayken hastası Aha şimdi bozgun oldu, kalbinin reostası Ikınırken fazla kasma yırtılır karın kası, okan yanında Gözlerin kan çanağı yandı çırası Söktüm elimde kaldı adem elması, kimeydi cakası Bu hızla rape devam edersen duvara çarpar kafatası Daha çok ararsın bulmak adına açığımı, rap yaparken gördüm Sahneye aktı o pis salyası (ıııggghh!) Karasaplıyı yalamanın gördüm çoktu balyası, 2 bayana selam İlet bu ne şöhret sevdası Siz de üne merak, bende yaşam kavgası Söyle bakayım hangisi makbul, çileklisi mi, elmalısı mı Yarı fiyat arabanı satsan, çıkmaz dava parası, bana köpekçe Havlamaktan oldu ses tel arızası Ecnebi şapkalarla olmaz bu rapin fiyakası Pardon istemeden oldu, acıttım mı ablası Sagopa Kajmer Rap yoldaşı gomdu yaktığın tüm lambalar ani söndü Dinle kaf kefi feyz al ben maratona çıktım sen yerde topal Gel yaralara tuz bas, hasıma el verdim kol gitti abe heyhat Ben mektubu yazdım sayfalarını ister yırt ister kopart Sago defteri dürdü en büyük düşmanım nankör bir bücürdü Aynaya bak yok sen cahile kalem çekiver eski dosta yol ver Yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver Yol ver Yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver yol ver Kanina islemis kiskanclik sizin takim nankor Ey kor album kapaklarini ac da Adimi gor Kokan les agzinla yaptigin rap tiz ve itici Sukur ki kellem kurtuldu sen yedin o cekici Tek bir sarki yaparim alirim havani Sen bilirsin be ***** bunu en iyi bilenken neden sonuca İsteriksin Evliyayi rap onunde tek kelimeleyle geyiksin Testislerini tutma televizyonda cok komiksin (wooo) Ben = ay soylesene neden korkalim senden Sen bir kopyasin hazira konmus bir yegen Ten uyuşmazlığı oldu sanirim ayrildin techno dj'inden Bende bir technocu buldum hemde en rapcisinden Bundan sonra laf yaparken bir degil iki asama dusun Ikinci mektuba cevap yoksa birdeyki yazini dusun Onumuz yaz temmuz ortasinda tir tir üşüyün Paylasamadiklarinizi bari bu kez ilk kez bolusun Hayatta en kolay yaptigim is bir iki kadeh diss atmak Senin yaptigin en iyi is yanibasindaki dostu satmak Madem sen kasindin benim tirnaklarimla asindin Rapini yer altindan alip züppe dolu mekana tasidin Dilimin kemigi olsa inan ki ilkin ben kirardim Yemin ederim yaram olsa tuzu yerine ben basardim Iki senelik diskografilerinizi hattatlara yazdirin bayim Hizli treni dislar rayim sagopa nane keskin tadim Benimle cenk yapmak adina en yureklinizi yollayin Dokunursam patlar mayin yuzlerinizi saklamayin Karaya duseni atlamayin maskeleri dustu bayim Rapi saha kaldirmak adina siz ikiniz seker yalayin (bitch) | |
|
| | #204 (mesaj-linki) |
ceza::::feyzal::::: Vakit az yada çok, nakit al cebe sok, para var yada yok, filozof dede korkut'a ite kaka sorma kitabı bırak orda, bu tarihe lanet olsun, alakok gibi ol holocausta bi son bana kalsa muson, yağmuru yağsın alevinize sönsün, savaşınızın şerefi yok şeref o savaşı çoktan terk etti *** koktu çok, panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı gelinim ol, kızımı satamadım ***** getir kaynana kaynadı işini bitir, nasıl olsa sana karı bol, sonu karakol, kanı donmuş bir karı dul, mahremiyeti yok mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini çekip işini bitirin yeter, cezası bu raple birazcık keder, kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar, yada kalpazan olup okutur o paraları, kimi rakının dibine vurup önünü göremez, o bir erkek olur, takım elbise onun üniforması yarın herkesin delikanlısı, körfez kan gölü bunu boşver, röntgen daha ağır basabilir sağduyu yok boşken bile hoşgörü kalmadı, sen tokken ben tokken, ama çoğumuz açken anadolumuz hoş hep, kara doluyuda def et, hadi zehiri sokma karikatürü bu memleketimin ha, kendi kendimize gülüyoruz acaba neden, gerilim hat safhalarda, deliren bir toplumdur bence ufuktaki görülen. (Nakarat) Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme şans var kim özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi akşamlar Bana yazdıklarımın anlamını sormayın yazdıklarım benim zaten anlamımı muhafızlarını çek ve mahmuzla vurma gazeteci kuyumu kazma, hiçim ben niçin rapim var bu sizin için, vede ahını almam hiçbir p..in, benim için and için rapin saklayın dil uzatanıda biçin ve o buçuk abazanın alemi bitsin, bir öpücük işi bitiremesin o dudağına uçuk,onun kulağına küpe vede ayık olur, açın gözünüzü dik durun, gözü pek onun, kick vurur ben coşarım zafere koşarım, akıbetimi boşverin olun siz emin, victoryi yakın bu ilk turu rapin ,tepelerin üzerinde pipi gibi tepin, bak hadi gerimi kelime dağları dolu alma eline silahı, toplum mahvolur mahvet izi farkı varmı marka hepsi farklı, farklı babaları kanlı haklı kafaları kolpa,kastı, astı, bastı masalına inananı bol, kastı beni bu rol, yordu beni bu yol olsun varsın ezelden berime kastım,ekşi sözlükte yazıları kansız yapacak kişi yok, emeğinin içine sıçsın, deli ben olurum akıllı o gidip alsın, koşuyor banane ki lan o geri kalsın, besle karga gibi gözünü oysun, bu gece gelip benim son sözümü duysun, aileme dostuma selamlar olsun beni savaşa soktular koşturdum. (Nakarat) Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme şans var kim özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi akşamlar Kimseye benim için öl demem,belki derim bana bi buse ver ama bu sefer çok kızgınım, ben sakinim ben muteber ey riyakar, ey düzenbaz, en hilekar, hadi bi yaklaş, heryerde bir isyan vakası var, her derde bir derman bulunamaz, sözüm ona feleğini buldu donla kolu koptu ve gemisi battı koptu irtibat, tut itibarı var, put gibi tapar ona, firavun gibi sapar ona, pis herif hadi bana diss yap, bu ne biçim isyan, bu kocaman istanbulu sana dar edecek olan adamım ben, bu rapler yürekten gelir sen ise kaç, sen benden bende senden farksız, derken ben senden erken kalktım, bırak benden gelen rap aksın, kalem yazsın sen sus bakiyim hop! kalem elimde arkada yüküm çok, kaleme saygıyı gösterebilen yok, yazdım hepsini ve savaşa karşıyım, ama dikkat et evlat, ceza'nın da bir kara listesi var, mi.. gibi yaşayana dar sokaklardan selamlar, kime özüne dönüp eleştirebilir, boşver hepinize iyi akşamlar (Nakarat) Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme şans var kim özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi akşamlar | |
|
| | #205 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
Kolera- TAŞ DİBE DÜŞMEZ Ne ben rahatsızım ne o ne o ne o Diğer kızgın boğa gelsin toro oğlum haydi toro Koloya fanı eko,ziyana logo karo,az sabır makro ego, Çıkar yürür erkek Fato. Günleri kalbime gömerim kara kara bir çıkış bulamadım ara ara üstüme yağan kurşunların hepside karavana hadi kaç saklan paravana Giremedin günahtan çok sevaba,saçıldı isyan etrafa heves döndü zarara, güneş özlemden yanıyor,kavuşamadı aşkı narin mehtaba bir merhaba hayali ama hergün eder elveda Benden kaçamazsın oğlum saklanacağın ilk yer yatağının altı tanı hayatı,yaşın hala 6 annemin yaşı oldu 46 derler bana anasının kızı Gözlerimden yaş boşa düşmez oğlum zamanım geldi Çekmeyen anlamaz iş başa düşmedi oğlum,çekse bilirdi Ah bu derinde taş dibe düşmez oğlum,öyle derindi Haktan başka yol düze çıkmaz oğlum,köprü gerildi Ah bu devirde dost bize düşman oğlum olsun varsın herkes olacak bir gün pişman oğlum ama olacak çok geç Hangi güzel yüz toprak olmadı oğlum,bir bilselerdi.. Hangi ceylan gözlü yere akmadı oğlum,hamdım oldum. Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç yetiştim bana yer aç,doymadın karnın aç taktiğin bir vur bir kaç Volume e dokun sesimi aç Bulamadın mı hala bozdun aklı akla karayla, iyice saldın son 1 ayda ağ** yandı çıran çayda,sözlerimde fayda uyda kaysın hayat rayda meşgulsün alayla kalbi kalayla Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım Bitmiyor seneler gün sayarak, başı kaşıma,boşu boşuna o taşı taşıma bakma yaşıma,konuş başımın yaşına kabuk tutmuş o yara kaşıma. ............nakarat........................ ...Kolo... 2007 | |
|
![]() |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 00:04 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 17:26 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 10-04-2008 16:59 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||