| | #221 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer-Tek Başınalığın Yolcusu (K.İ.T.S 2008) (Yo Sago Kaf-Kef Kasvaaa) Bal saçan dudak ısır Malum çirkeflik kısır İblis kanıma girmeni üstelerse bilki hile vardır . Bir aftır ayıba örtü Çirkef koparır gürültü Binlerce süprüntü ben şahidim ses var yok görüntü. Sadece bana mahsus bu mapushane Bengü tütün yanında insan sarılı beyaz kefene . Hakkım üçtür kulağıma söyle, insan kaç tür ? Gördüğün halüsilasyonlar seni derinden ürkütür Günah yalan haram adamın suratına tükürtür Yanar dağlarının volkanlarını nefsim püskürtür. Dudaklarım çarpıştıkça meftun yunus gazaplarda Tahammülüm ayaklar altında izler minik bir karınca. Rüzgar şiddeti bilmez duvarın ardına saklananlar . Gam Bağından ayaklarımı kurtar canım feci yanar. Güneş ışıldadıkça duvarlardan gölgem parlar Sözlerimin perişan saçlarını kalemim tarar. Kader Beter zengini duygu hazinem iflas Diline hakim ol bak sol elimde alyans. Bir kan pıhtısından oldum yoktur bundan gayrım bana sorduğunuz saçma soru için hem evet hem hayırım . Dilsiz şairin dili çözülse kulak duymaz sağırım Güneşin küstüğü çöllere ben yağmurcasına yağarım . Hey yabancı yolun yarısı 35 der Sıtkı Tarancı ! Korkarım 5 sene sonra saracak içimi derin sancı. Sadece bana bak ! Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş ! Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir. Çirkef ''Kaf-kef'' deme ne olur.. Tek başınalığın yolcusu tek Olur. Beni Boğmak için bin dereden su getirdiniz.. Hepsini içtim ! Felekle pençeleştim Anam-babamla helalleştim. Ve Hiç bilmediğim savaşta içine düşüp cenk ettim. Harp ettim darbe aldım Hücum ettim affettim. Bu dağa ilk ben tırmandım Zirvede ciğerimi patlattım. Üzerime çığlar yağdı, bak ben hala hayattayım Hiç bir tehdit tenime rüzgar kadar zarar veremedi Özgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beni Aklındaki dev ekranda neler gördüğünü anlat bana Hediyen anahtarı sende olan şu kapalı kutuda. Akıldır kutunun adı .. Tadından yenmez cümlelerimin balı. Seferdeyim üzerimde bulutlar, altımda uçan halı. Bırak umudun yeniden doğsun Her yeni gün seni neden boğsun. Daha önceden yapmadığın hataları yapabilmektenmi korkuyorsun yoksa. ? Haram ol. Bu sağnak yağmurun ardından güneşin doğsun Konuştuğum duvarların dili olsa susmaz asla Kendini öldürdün ruhunu unuttun son intiharında Bu gece uykumda göreceğim farklı rüyalar var Yarın sabahki kalkışımda vereceğim yepyeni bir karar Kendime hatırlatıp sonra unutturduğum hatıralar Atacakları bol çamur batacağım çok batak var Hoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aroma Düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma ! Sadece bana bak ! Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş ! Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir. Çirkef ''Kaf-kef'' deme ne olur.. Tek başınalığın yolcusu tek olur.... | |
|
| | #222 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Savaş)sagopa kajmer Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun buses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri zzet etti yönleri deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak. Fonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka, zaman övdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika. Rampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin, ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin. NAKARAT Dynamic dimağ, saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla, bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya. (Laedri) Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya, rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamak mı sevda? Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin, müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim. Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu Laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var. İsraf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe. Lehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy, yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden, yarın güneşten ellerin de batacak öğren. | |
|
| | #223 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Efkar Perdesi - Ceza Diskografiyle insanlık mı ölçülürmüş, ne metreler yeter buRitmime ne de metronomlar, sabrımda taştı kimi zaman fakatAlıştımBazen tek dolaştım çoğu zaman bir it dalaştı sokaktaOkulda, her karemde yanmış ağzım, şimdi bir kalemde sildimAttımHer gün iki kitap var okuduğum, birisi sağ öteki solGözüm, bir kürsüm yok ulaştım herkese özetlerimle geldimYaşama sade gözlerimle bakmadım ve kimse bilmez bir çokSır var hırsızlardan sakladığım ve çok sıkıldılarKonuşmadımBeynimde oynar her bir film unutmadım aklımda, eğer kafayaTakarsam yavaşlatır, aynalar kırıldı aynalara inanmadımAynalar kandırdı her zaman ben hiç kırılmadım, zamansızÖttü bir kesim, zararlılarla değil işim, sıkıldım yazdıSağ elim, beynimde gizli mağbedimNakaratBoşluğa bakarken buldum birçok kez kendimi, volta attımAmaçsızca baktım kol kırıldı yen içinde kaldıKeşke dedim kendi kendime şu arabanın, birde geri vitesiOlsaydı boş hayal bu, geçmişi sadece dikiz aynasındanGörebilirsinEski dükkanında kalmış mazi sende yoluna bak, bir espirisiDe kalmamış hayatın boş verHatasıza yakın kusursuz olmak için çalış seçim seninDöndükçe dünya beklemek zarar, kazanmak için uyanBaşarmak için inan, yenilmek ise kader eğilme boş verÖnüne bak en büyük güç sende, her bir çöküş unutulurKayıtsız şartsızHayat yolu fay hatlarıyla doludur herkesin, bilekle gücünüGösterene beyinle gücünü göstermektir doğruGene de bir dilek tut boş ver yıldız kaymasın parlarsanAnlarlar eğer güneş misin ay mısınNakaratOlmak yada olmamak mı yoksa olamamak mı, yazan kalem miEl mi yoksa ben mi, herkes haklıdır kendince herkesHaksızİşitme görme boş ver, sesin yükselsin her zaman içindeGerçekler, yararın olsun herkese yük olma kimseyeCezalar falakadan acı, sorun büyük yada küçüktür, dertlerAsla bitmez, gene de sen sarıl hayata boş ver, ser ver amaSakın ola sır verme, her şeye rağmen yaşıyoruz birbirimizeRağmen, bir can hakkımız var akla gelmez, üzmeyinKırmayın, yakmayınŞeytan he rbir yönden akıl çeler siz uymayın sakın, kuralBu saygı gösterin, sularda iyilik gizlenir, insancaYaşamak ister her bir insanAma amaçsız olmamak gerek, yararlı olmak şart kötüyü tartİyiyle çarp ve öğren, başaramazsın inanmazsan gerçektenSenNakaratBak açıldı perde gene başım efkar, dağıldım bir zamanFakat birleştim tekrarYürekli ol düşün be kardeş ben inandım, sende inan, sendeSabret, sende de bu güç var | |
|
| | #224 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri SAGOPA KAJMER ft. KOLERA--EMCEE TESTİ SAGOPA Battle rhme, kime battle? Kime ki diss?.. Kime hiciv?.. kime bu ahkam? Kime bu his..? Neden savaşı benimseriz? Eden bulur ki biliriz Adım atılır, geride kalır iz.. Biz pisiz, belki Adem-Hava'dan kalma temiz hisiz Mikrofonumun dudaklarında kalır sweet kisses!.. Biz güvenin getirdği riskiz. Üzerinde arabaların Parçalandığı bir pistiz. Vakti gelince çekilen restiz Üzüntüden beyinde çıkan kistiz Kuvvetmira bir aile, dilimin rapine fixsiz Lirik artı müzikalite eksiksiz. Etraf pop furyası kıymetsiz, alayı basiretsiz. Gördüklerimin alayı mızmız, kaleminiz kabız Yağız bu rapçi, namı sago rapte nabız. Pekte hasız, kraliçemin kalemi neşter ben mütehassıs Birçok dostum hayırsız, tanıklarım kanıtsız.. KOLERA Duyduğum iyi 3 kelamdan 2 si göz boyamaca Dolambaçlı yollara sokup, kestirmeden kaçmaca Aptalca bir oyun mu bu bir solucan bir atmaca Lan yüzüme bakma malca konuşmuyorum Arapça Kararan gündüzlerim hasret sıcağa bir gram Bir çok zümre tarafından edilir koleram idam Sarfetme heybeye çaba bu ölüme 5 kala idman At kafama taşları gör soğuk bir baş bir imam Der kolo adres belli melankolime gel Bel bağlayarak yaşamak eder derbeder Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yer yer Asil dedi kanın Atam bu uğrunda ölmeye değer Birçok dertli gördüm oysa dertsiz Çok az dertsiz gördüm oysa dertli Oldum tereli hayat askerlik sanki bedelli Doyur içimi ya Rabbi ruhum aç ve kederli Yatsam kalksam benimle hep asam Kuyumu kazanın üzerine lanet olup yağsam Ya bir kişi de olsa onun tutunduğu tek dalsam İrtifa kayıplarında tüfeklerimi yağlasam. | |
|
| | #225 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri SAGOPA KAJMER ft KOLERA--MALUM TAHRİP İZLERİ Kolera Verse: Sıkıldım Artik Zaman Aksak Kerem Asliya Dursun İhtİyaci Yok Kalbİmİn AŞka, Bu BaŞ DÖndÜrÜŞten Haz Alirsan BaŞka, Gel Adim Esen, AliŞ Burda Eser Yel, RÜzgarima Danayamaz Herkes Der Yeter, BaŞi Bumanli Her DaĞ Benİ Mest Ederken Senİ Terk Eder. M.....!İ Kurusun Kalemİ Kanla Dolsun Yazar El Bİlmez Kendİnİ B.k... Olsun , Kendİnİ Kurusun Adam Olamayan Densİz Şopar Olsun DÜŞmani Bana Muzaffer Kilmayan Rabbİme Hamdolsun Çek Sİlahini Vursun,İ Rapİm İnkar Olsun 4 Yol AĞzinda Rab Pusulam Olsun DİŞİmİ KiracaĞim Bİrİsİde Haddİnİ Bİlsİn Kİrlİ Ruhlarinı Mİs Gİbİ ParfÜm Gİzlesİn SÜtyene Katki Verİlsİn GerÇek Gİzlensİn SahteleŞsİn Kizaran Her GÖz Vİsİnlensİn Ve De Kizaran Her YÜz ödüllensin Namlu KurŞunu İÇsİn Benden Seksİn Kesİnce Kalbİ DiŞari TaŞan İnsan SÜrÜsÜ Sert SÖz YÜzeylerİnİ İtİnayla Temİzleyen Kem GÖz Sahİplerİnİ İnleten İnsan GÜdÜsÜ Lakİn Zalİm Haİne tayin Olan Her Narİn Ver Yakayim Bİr TÜtÜn DİŞİkİŞİlİklere FİŞ Keser Trİbİn Doldumu TrİbÜn? ÜstÜbÜde TÜter Ün Mutluluk ÖldÜ AÇliktan Edİldİ Malup YÜzÜnde Tahrİp İzlerİ Malum Dİlİm Atİk , Anlattikklarim Akİk Herkese Bulunur Talİp Herkese var Bİr Sahİp Sor O'na Sıkışma Sen Bİlmezsen Bİlİr Halİk Bu Bİr GerÇek Kesİt Çok Basİt Ben Buyum Ruhum Mücahİt Sagopa Verse: Kaz Kuyulari Bul Madenİ Yaz Medenİ İnsanca Halİnİ KaĞidin Bedenİne Nedenİ Ne Olursa Olsun Problemİn Kefenİ Beynİnde Bekler Kalbİne İnen Aci GÜlmekle GeÇer İlacini Bulmalisin Tacini Takmali AĞacini Sulamalisin BaĞciklari BaĞlamali Yola Koyulmalisin Tahrİklerİne Aldanma Şeytanin İrade Muhafizina Seslen Emret!... Tuhaf Olan İktİdari Aklinda Yok Et!... Servetİn Paha BİÇİlmez Kismet Hasret Üzerİne Bal KatilmiŞ Aciliktir KavuŞmanin Meselesİ Andir Kapim AÇiktir Ardina Kadar Ahim GÖĞe Varan Mİhmandir Yapilan Gaftir Çok Bİlen Yanilir B.k Yİyen Anirir Tok Ferd Acikir Hokkabaz Yaratir Kelİmelerİmİn Üzerİne DÖktÜĞÜm Sos KulaĞina YapiŞir ApiŞirsin!... Çat KaŞlarini Zaman Gelİnce DİŞ GÖster İblİse Hadİse ErgeÇ ÇÖzÜlecek Mazİde Kalan Sİs BugÜne İz Birakacak Gİz GÖmÜlecek Hİs Denİzİnde KulaÇ At!..yerİ Gelİnce Bat!.. Bİrİsİ Hakeder, Kİmİsİ Kahreder Bİrİsİ Mahveder GÜnlerİ Ez-geÇ Kasvetİ!... | |
|
![]() |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Röportajlar | 83 | 6 Gün Önce 17:33 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türkçe Dil Bilgisi | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | CrasHofCinneT | Röportajlar | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||