| | #231 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - Stilo ![]() VERSE 1 Patetik cümlelerimi pratik yapman gerek, bu statik hayatı estetik hale getireilmek için, psikotik tutumu elastik şekle koymak ve genetik ruh düzenleyicisini devreye sokmak tek taktik olmalı, bu didaktik mc bir kitap gibi okunası. Otomatik yükselen sinir ibrelerin seni kavgaya tetiklemeli, etik, sosyalite eksik, yaşam klasik halde ve de çok monoton ve itik nesillerin umudu bitik, bu ülkede hayat koşulları kritik, çalışıp didinirim ama cebim delik, hep aksilik üzerine muhabbet ettik, tv’lerde beyin diktik, her söyleneni yedik, ikibinlerde ortaçağa girdik, dedelerimizin attığı pandik, ikiyüz sene sonu sonra dimdik, popomuza dayalı tetik, peşimizi bırakamadı, çünkü dandik ilerledik, hep sektik. Kim politik ülkede, odur sosyetik, apokaliptik günlere geçtik, bu ne biçim tik? Hırsızlar aritmatik yaparken, hortumculara yan çizdik, nümizmatik bile bulamadı değerini liramın, ruhuna döktük sidik ve miramın aksi bana çok pesimistik, olabildiğine gözyaşı sildik, jeopolitik konumun değerini bilemedik. Ölümüne sevdik ama geri getiremedik, zaman geçti tik-tak,tik,taktik!... Nakarat : Rapim alev aldı, sardı ateşi dört yanı, kurunun yanında yaş da yandı, taş da. Bastı kalbine cihan-ı devle, kaş yaparken göz çıkardı lakırdı ve (heeeyyy)derin oyuklar açıldı(ülkeee)de ve kapatamadı belediye “yeeee” sen de Türküm ye,yeni Türkiye asalaklar elinde. VERSE 2 Sahavet dönemi geride kaldı, fitne barışı masada, kasa kaç barışçıl arda kaldı? Darda toplum, barda millet, hep hovarda sözüm ona para kalmadı insanımda yolda hep araba, beş dakika yola kıçı koltukta. Tahammül eksikliğim hat safhada, hurda insan alaya vurdu yaşamı kustu, kadere,postunu dostu serdi yere (vee) ve iltifatın hakkı yerme oldu, dosya doldu taştı, boldu cinayet, psikopat etkinlikler insanım suçunu işledi, sicili yarını yedi bitirdi, hep hazindi günümün son görüntüsü, elinde kelepçe gördüğüm her bireyin adına, yarına bir çizik attım, rızık ektim, yazık!... dramalarda gülebildik mi? Trajikomedi sahnesinde oyunu yöneten her bireydi, onlar kanımı emdi, hep pireydi başa geçen hep yazıktı başa gelen, hep yalancı başı çeken, her rızıktı hakedilen. Gurbete giden her tren çeker fren ve kalırız ilk durakta. Hep siren, avrupa’ydı bizi yeren ki; haklılardı konularında, kokoreç ülkesinde yolda donunu çekenlerle yaşadım ve karşılaştı kara cehaletin adaletiyle ülke. Şimdilerde birliğin dışında tek avrupalı benim. Son Düzenleyen BiliBon; 20-05-2008 @ 14:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #232 (mesaj-linki) |
Sagopa kajmer\kolera kolaysa anlat sagopa kajmer-kolera kolaysa anlat içinde çürüdüğüm odama ket,ben öğrenci hayat mektep,haren gürra yıkılır hatıra,hassas yapraklarımın sonu cıka hayraabat.harmoni gelsin kula,açılır susta, ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda yak.izbe hayat hep hazır ol rahat hayta hilkat ve kalp hacamat yolculugun bi kundak bi toprak kahkahalarımda kayıpta murat,hayli hayati rap mütemadi ört üstümü mermer baki göm büsbütün herşeyim hayali geciktirme vaktim bu ikindi.çekme heyt ***** felek işin acı üretmek ne bilrsin sen nedir üşümek,titremek,isteğin acılara tuz biber ekmek demek,kolo deneyımlı denek,yalnız hep sukunet ve net altını ustunu tersıne cevirir üstüne üstlük çamları devirir,tadan bilir,sen gülerken ben pek ilgilenmem,burdan gectın mı bılmem kim tutmus?kim kesmiş?kim pişirmiş?kim yemiş?sen gülerken pek ilgilenmem yalnız uyanmak cehennem,madem uyku yarı ölüm canıma gecedir kasteden. -nakarat- kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gıbı,günleri ayları yılları anıları hatta kendı devremı cehremı yakın cevremı dahi sen sen sen bı sırrı bıle tutamadın artık neyı paylasabılırız candan ki.esti rüzgar (?),ölmek tatlıydı baldan,serpilmiş hayalime gubar-i gam ve ızdırap koleramın rapi zaten inerdi nerde o eski rulokat,hababamın ruhu kaçtı gel de gör rıfat halkım konusuyo kendi dılını cat-pat,kolaysa anlat. yürüyüşü paytak paytak,farları yak,karşıya gecmeye calısıyo çaylak.sen aslında bir hissin dedim mi aniden yok oldu hortlak,doydu mu tumbak 24 ünde 3 öğün bebelac bitirme hepsini kardeine de bırak,biz öyle gorduk babadan anadan yarenden hayatında herşey dümenden bir gün ölürsen bilme benden bariz boynumu bagladım balona simdi bayaa bi yukseldım yerden sana koyuldu den den,selam getırdım sana hollandalı william tell den,debelenmezsen cabuk bıter işimiz eğer beni dinlersen her dem. -nakarat- kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gıbı,günleri ayları yılları anıları hatta kendı devremı cehremı yakın cevremı dahi sen sen sen bı sırrı bıle tutamadın artık neyı paylasabılırız candan ki.esti rüzgar (?),ölmek tatlıydı baldan,serpilmiş hayalime gubar-i gam ve ızdırap koleramın rapi zaten inerdi nerde o eski rulokat,hababamın ruhu kaçtı gel de gör rıfat halkım konusuyo kendi dılını cat-pat,kolaysa anlat. | |
|
| | #233 (mesaj-linki) |
B34-Hüzünlü Günler (Şarkı sözü)
Nakarat: (Gölgeli İncel) Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar 1. Verse (Gölgeli İncel) Kalan sorunlar yapılan oyunlar ve yalan edilen yine biz Kurallar dışına çıktık işgal ettik peki siz neredesiniz Tek kaldık her zamanki gibi bak yine çaresiziz Verilen tek değer zamansız yakalanan nifer etkisiz Her zaman aynı yerdeydik sırtımızda onca yükler Etkisiz bir atom bombası negatif bütün kem gözler Planlanmış bütün oyunlar ve sahte söylenen sözler Kurayla çekilmiş bir piyango gibiydi bütün yüzler Ben şimdi geçmişimi özler ve çaresizce beklerim Amansız geçen yıllarda zaman çok geç değildir Tüm insanlar cinayet karşısında çaresizce eğilir Cinayeti işleyenler ise habersizce değinir Aklım sende yüreğim kanıyor kalbim yaralı Bütün çizgiler heryerde bugünde kalbim karalı Seçim benimdi suç bende değil ama inanmadı Geçmişe bir çizgi çekip beni yeniden yaraladı Yamacımda bir sürü sahte dost ve sahte yosma Saadetimde ölmek varmış alın yazımda Bir gün bile düşünemediğim şeyler şuan aklımda Yanarım ben her gece ama ne fayda Her gün bir kere doğup bin kere ölüyorum Hasretin vardı hatıralarımda baktıkça ağlıyorum Tek bir sevdiğim vardı kaybettim yanıyorum Karanlık sokaklardaysa kendimi arıyorum Nakarat: (Gölgeli İncel) Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar 2. Verse (Big qrief) Sahte dostlara aldanma her zaman satarlar İmkansız olanlar şahididir sessiz topraklar Burada zaman durdu terk edilmiş yalanlar Her zaman derim aldanma onlar yalakalar Yalnızlık içimde bomba gibi aniden patlar Sarhoş akşamlarda doğmuşum sensizlikten yanar Bugünde sen olmadan bir günüm daha duman Tedavisi olmayan kalbimde küçük bir yaram Yüreğimde hala o vardı unutmaksa çaresiz Rüyalarım iyi anlar ama olmadıkça sensiz Her dakikam zaman tutar ölmek ise sebepsiz Hayatımda kahrolmuşum ecel bile kedersiz 3. Verse (Egoflex) Yıllardır hayat hep üzerimize ters tepki verdi Etkilenme bu film burada sona erdi Çok kısa zamanda ölüm belki yakındır Sakıncalı anlarda sevgin bana uzaktır Söylenmekte sadece bir kaç korkuluk Ölüm rüyalardadır kalpler ise soluk Sadece film bitişinde yaşlar olur oluk Marifetmi bu sendeki sadece doruk Bilinmez yaptıklarımız paha biçilmez bir değer Bazen açıklanamaz gerçek arzlar ve istekler İstekler ve hayallerimiz belki aynıydı Söylenemez bu dünyada bazen yaptıklarımız Nakarat: (Gölgeli İncel) Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar Benim hüzünlü günlerim bak Etrafta kanlar var Benim hüzünlü günlerim bak İçimdeki savaşlar Benim hüzünlü günlerim bak Önümden geçen yıllar Benim hüzünlü günlerim bak Hep aldatılan kullar | |
|
| | #234 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri ŞanıŞer ft Sitem Depresif ft Mozole Mirach - Bulamadığın Cevaplar sitem depresif: yine bn uykusuz beklesemde duygusuz geçen saatlerim kafada ninniler döner bnse aile özlemindeim 2 şeir arası gitmekteim sefil kalbim cebim kadar boş deil hoş deil yalanlar ardında yaşayıp yaşlanmak an gelir canın yanar boşa uğraştır saklanmak özgür yaşa özgür ol çalış çabala sahip ol ateşi bilmek istemessin insan olana çok zor kimine sor hayatı anlatır başından zalimce kimine görede iyinin ötesi en berbat gününde dahi fani olmanın güsel yolu bitecek olması ve baki kalmanın tadıysa bilinen ödülün olması sevigiyi tatmadan gönül zindandır aşkı yaşatmadan hayat virandır hislerin olmadan yaşanmaz hatıran yoldaşım olmadan yolum haramdır nakarat: bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar.. mozole mirach: her kapı kapalı deildr aslnda dene bi zor deil şansı zorla kıymet bilmeden dereyi görmeden paçayı sıvama kalırsın yarı yolda derdimiz bi dert değil ve her bi fertte mert deil akar gider o yıllaarrr o talih sert gelir o zmn belli deil elinde yokki delil salla hadi beyaz mendil ayrılık anidir hadi bi gel-sen nefsin yen-sen eğriyi doğruyu azı çou gör-sen bnde aşk war war bi yek yar olsada sorunlar bulunur sonuçlar dünden bu güne bi fark olsun hisset kndini blursun herşey zmnla yol alır tek şey unutulmamalıdır nakarat: bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar.. şanışer: bazen bn mtluyum çewrem öyle deil bzn hrkes tebessümde bnse umut fakiri her sabah uyandığımda gözüm arar yeni birini şanışer unuttu çoktan dostum kendi değerini müzik fani bn semazen döndü başım sevgi cevp soru nden öldü hışım akar gider yaşım gözüm toprağa baktıkça ölüm önüme yattıkça savaş benim rap kukla iki elim hep bokta başarıp ölmemekte yine tebessüm edip emeklemekle sürünüp onca yıl gözünde düştüm herşeim tamam istemiştim bir slm ilişti gözüme faciam ve bitti hayat serüvenim 2. defa doğmıcamm nağmelerim aksak ve detone kafiyem üstünde yol gider önüme (beeeeeen) senden çok ağladım (çoooooook) aradım ama bulamadıımm nakarat: bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar alıntı | |
|
| | #235 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri
KALBİME KETMEDEN --LT feat. Taziii - Kalbime Ket-- bir telaşla uyandım aniden uykularım kaçıkmış neden aklıma giren her sorularla ben savaştım ama kalbime ketmeden bak ellerimi açtım gökyüzüne yalvarır oldum sahibime bu yakarışlar elbet bir gün geri dönecek dolacak ellerime kaybolur günlerim aylara bağlanır gözlerim ıslak yüreğim dağlanır aşkımla gönlüm en büyük suçluyuz ikimiz dünyanın farklı birer ucuyuz hep yanımdasın ama rüyalarım ket vurunca aşk beni siyahlarım içine gömen bi şeytan olur bense kaybolur içime dert olur sen gibi öpünce yine resimleri gözlerim bu aşkın yeni esirleri saklıdır resmim hiç kimse bilmez sen yokken bu adam bir kere gülmez belkide ben artık buna dayanamayıp belkide yalanlar ardına saklanıp bulamadım ilk seni deli gibi özledim kahroldum yine ben doldu bu gözlerim bir telaşla uyandım aniden uykularım kaçıkmış neden aklıma giren her sorularla ben savaştım ama kalbime ketmeden bak ellerimi açtım gökyüzüne yalvarır oldum sahibime bu yakarışlar elbet bir gün geri dönecek dolacak ellerime yasaksa bugun bayrak güneşe ben inanayım bir tek sözüne inan herşey çok basit deil yalan aşklar sanki bir deil bir resim var ezberimde tuttugum bir de yalan dolan haberler yarın ölecek umutlarım diye bir ölü var yas tutar içimde | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 82 | 2 Hafta Önce 21:06 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||