Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Lirikler - Şarkı Sözleri
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-08-2008   #246 (mesaj-linki)
sagopa kajmer--

KOLERA

Dik bir yokuş hayatbaşında Azrailliyle bekleyen
Azrail melekten korkma! O bir emri yerine getiren
Terbiyelen ahdini hatırla kıyametten önce bir
Kıyamet kopsa Allah’ım şükür sana kavuş bana

Her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm
Her dün sana yaklaştığım bir bölüm
Her hüzün sorularıma bir çözüm
Sana yürüdüm hak sürüm sürüm
Kalbim saklı kalmış bir cürüm

Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönülüm
Sen her böyle yaptığında bin parçaya bölündüm
Düşünmez mi kimse kim kendini küçük düşürdü?
Küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü

Estir yelleri hüznün bitsin dertleri
Sen dağıtmazsan gitmez acının küçük fertleri
Cümle cümle anlatmakla bitmez sabır halleri
Sanma tabiat ana bunlar Rabbın kızgın selleri

Her gördüğünü hayra yorma şükret yaz ayında donma
Buruk açlık düştü karna bomboş iş üstünde durma
Vurana kadar kaçar turna harcanmamalı zaman boyna
Kara hain girer koyna söylediğine uyma

Bunu masal mı sandın?
Etkileyemez ölüm beni inan hiç
Benim inan hiç omzunda ki yükleri sal dünya
Yan gönül yan
Kalpten düştü yaşama sevincim inan
Sevincim inan kalpten düştü kıyım yakın artık
Bunu oyun mu sandın?
Hileni ancak kendine yedirirsen sen
Yedirirsin yedirirsin ye de bitir git artık
Pes ettim mi sandın?
Taarruzumun yönünü sen ne bilirsin?
Sen ne bilirsin sen neyi bildin ki yönünü bileceksin?

SAGOPA

Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyorsun
Düşüncemin geldiği yere git.!! Kendine yer kap!...
Burası benim ilim yerim kendimle ilgili sorunum varsa
Bırak doktorum olan “BEN” uğraşayım.
Şeytan yoluna girişleri annem keserdigiremezdim.
Babam için cennet gerekli Ben hep bunu bildim.
İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyor içim.
Ve bir gün memleketten 750 km ileri gittim
Yarın için bir defans taktiği bulmalıyım.
Çok kişiyi öldürdüm cesetlerinde parmak izim yoktu.
Soğukluk içimi ürpertti damar kanım dondu.
Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu?
Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!...
Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım.
Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım.
İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım.
Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor
Vakit gider gelmez işte bu canımı çok sıkıyor
Hata ve yanlışlarım çırılçıplak o kadar utanç verici ki!..
Benim böyle olmamam gerekirdi…

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-08-2008   #247 (mesaj-linki)
Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri

SANA SESLENİYORUM....
ben kenar mahalle kızı değilim ben senin sevginede hiç muhtaç deilim bana diyorsun sevmeyi bilmiyorsun ama ben senden daha çok seviyorum.hey beyefendi sana sesleniyorum senin aşkına artık inanmıyorum benim sevgime layık olamadın bende senin kadar ******** olamadım.artık herşey bitti diyorum anlamalısın beni yormamalı kendine bakmalısın. gözümün önünden çekil ne olur artık seni görmek isteyen hiç yoktur.kalbimdede ********lere hiç yer yoktur bunuda aklına iyice soktur.
affet beni sevbgilim deyipte yanıma gelme artık seni affedemem bunu biliyorsun sende artık artık gözümdeki perdeler kalktı senin gibilerle işim kalmadı yeahhhh!!!
ARKADAŞLAR SİZCE ŞARKIMIN SÖZLERİ NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM......
Eski 10-09-2008   #248 (mesaj-linki)

A.P.O - O-kul

Zordur hayat yes bazen zorlar,yüklenirsin ve yorulur kollar.Düşülen yollarda aklımda dün var okula gidecem 58 bulvar.Bin minibüse aç da sen cam eteği kıvırmış bi de çorabı janjan.Okulda sabah sıraya tabi ki uycan saçta jöle var müdürü sınıycan.Zil de çalcak sınıfa giricen hoca geldi mecburen günaydın diyicen.Demiyosan eğer tokadı yiyicen.Hava sıcak olsa da ceketi giyicen.Tuvalette kapıya birini dikicen ben de yaktım evt sigara içicem.Hocanın teneffüste paketi biticek.sigarası yok ya arama diyicek.

A.P.O konuşur ve ses gelir
Dediklerim bazen terslenir
Olabilir hayat herkese ders verir
O-kulda aidat A.P.O gene geç gelir

Kopya çekicem ama o benden aptal,bildiği tek soru ismini yazar.Kızlar hocaları gülerek tartar,takdir-teşekkür benim için oscar.Yaz gelince hep boştu dersler benim için kışta da hep boştu dersler.Ganyan bayii harçlık ister A.P.O kantinci gene sınıfı besler.Hoca bana beş ver sınıfı geçcem diyemedim belki onun için öfkem.Zayıf var karnede ne para vercem sınıfta kalınca ben kime ne diycem.Çalışmadım okey bu derdi cekcem.Okuldan kendime bi kızı seçcem.Beraber kaçıp onla beraber içicem.P***o filme bakıp kopya çekicem.

A.P.O konuşur ve ses gelir
Dediklerim bazen terslenir
Olabilir hayat herkese ders verir
O-kulda aidat A.P.O gene geç gelir
Eski 10-09-2008   #249 (mesaj-linki)

A.P.O - Eyy.pii.oo

Eyy pii Oo benim adım
Dudakların dudaklarımda dudakların kıs kulaklarında
senin için çok yol kulaşladımdı 14 ‘tü yaşım rape bulşdığında
püfle ve üfle yazamayana sufle beni çağır ewine çaldığın tefle yol ver hepsine
yu da önce ewle huri gibi maşallah bu kefler kaçak var manitada sütün bacak var şort giyersen sana saldıracaklar nette koca arama kandıracaklar seni ewden dağa kaldırcaklar çevir bir taksi manita seksi ewe gidicez hazırladı durexsi açılsın ciğerin sürdükçe viksi hepsini kumbara at biriksinnakarat(2)
ben sana sormadım yolum bulmadım Eyy pii Oo benim adım
adım arkama bakmadım

ne sen rapmi dinledin aç kulağını rap bu tür temizlesin ilk gördüğün rapçi 50 cent gow gow işti börk tey kaleme dedim yaz hadi bana yeni tekst sanada banada onada bunada serdim halı fileks herkes tek tip rap değilki reks sapıda kurunuda harbiden rileks eşekle geldim deh digi digi ilk adımda herkez tiki tiki şeş gör beni zekeriye vayt gibi çirkinse manita değil benim tipim kar yada tipi sünnetçiye pipi gösterme keserse 2 kere 2 4 manita ile doldur şu vipi dalton olmasa kim takar ret kiti
nakarat(2)
ben sana sormadım yolum bulmadım Eyy pii Oo benim adım
arkama bakmadım

dokunma cız bana gülümse kız bu zaman denen hız geçiyo gene vız sesi aç yada kıs havan indimi pıs apo geldimi tırs rapi yaptıran hırs bırak aslında bız alınmazdı sakız bu rapse varız ya hiphopmenız ıkınanda kabız bu benim gibi tarz bu rica değil arz beni dinle bu farz hadi kabrini kaz manita bu ne naz dudağın bir kiraz hadi ver biraz bana yapma be caz apo geçtimi bas hadi yaz gene yaz bana verdi bu haz olur bağlama saz hadi bir günde kaz bana mayk bir cihaz ona ses veren az yıkalım Milas manita tek finas her ewde bir hamas pimi çek kalas

nakarat(2)
ben yalnız kalamdım yaranı sarmadım damakda kaldı tadım Eyy pii Oo benim adım

nakarat(2)
ben sana sormadım yolum bulmadım Eyy pii Oo benim adım arkama bakmadım
Eski 10-09-2008   #250 (mesaj-linki)

A.P.O- Uit

Bazen ağlamak isterdim [eyeooo]
bazen ağlatmak isterdim [yeyeye]
bazen çıldırıp disslerdim [yo eypio y.rram]
aşkı bazı bende isterdim [yea yea apo]

Giderim bu yol benim
Bu ev benim değil ama bu rap benim bi rap benim
Bi dolan bi defterim uçan bi kef derim
Ef ve you derim ve komşu hu derim
Bu rapim derin değil ben bunu isterim
Bu benim hislerim ne bilim disslerim
Arada kiss derim sevilmek isterim(Bende)
Pazarda listenin başında ekmeğim
Bunu hak etmenin emeği çekmeyin
Arabam yok ama sesini kesmeyin
Boşuna esmeyin yaramı deşmeyin
Dönmesemde rapten vaz geçmeyin

A.P.O - Ara sıcak

Bi Dal Sigara birde ALLAH'ım yapayalnız kaldım elde bayragım benle kalmadın ben Laf almadm Derdimi döküpte hiç boşalmadım koşardım çileyi çekti başardım Yalan gülüşlere hep şaşardım bi seni sevdim ama sende kaşardın her bi engeli tek başa aşardım annemin tek damla gözyaşı sanki olucaktı bana bir mezar taşı sorun eder göz üstündeki kaşı bu hayat için olmalıymış elbet aşı eğme hiç başı sırtta taş taşı borçlu doğuyomuş her TÜRK vatandaşı anlat harbiden saglam olsun ama ıraktaki deil sokaktaki savaşı kan dökülüo tamam harbi var benim derdimi kim takar kim karanlıkta bana ışık yakar bagdattan bahset pirim yapar uzar sakal bana kimim bakar babamıda özledim terim akar her bi kardeşim benim elime bakar hergün aynı dertte bu beni yakar İsyanbul'da patla bomba onun için bagdattaki de bana kolpa bi yakının ölsün anLa sonra hayat çekilmez tek bi kolla hep hikaye ama var cinayet dahada az görülür yok hidayet Rap'i tek hususta paçavra ziyanet adam değilsiniz bu bi rivayet.

Son Düzenleyen volture; 10-09-2008 @ 18:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
a.p.o rap bende, a.p.o rap sözleri, a.p.o sarkı sözleri, a.p.o şarkı sözleri, a.p.o. şarkı sözleri, apo rap bende, apo şarkı sözleri, damar rap sozleri, damar rap sözleri, rap damar şarkılar,
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 3 Hafta Önce 00:04
Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı CrasHofCinneT Underground Albümler 9 13-06-2008 17:26
Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında nünü Türkçe Şarkı Sözleri 1 10-04-2008 16:59
Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında nünü Yabancı Şarkı Sözleri 0 10-04-2008 16:00
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1428 22-02-2008 15:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:35Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10626698 saniyede (69.35% PHP - 30.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz