| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Ceza - Hasat Zamanı Hasat zamanı gel b**ch rap e bir paha biç rapime paha biçme trip yapma git b**ch Çok ufaksın ancak hiç relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinç al öyle yüksel ah iç Hedefim ol don hedefim hep on önüme pingpong topu gibi düşerdi Son bende gizli bak öyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak Ak düştü saçlarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suçlar herbir yerde gizli İzli mermiler bu kelimelerdir önce cümlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım Yazım kışım karım üsküdarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın Yedi tepeyse istanbul bırakın öyle kalsın Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı Dedikoduyla Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yükselen cesaret taklalarda Makyajlarda gizli üsküdar stil bu müptezelide madara etti anlat derdi Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var Hergün kavga gördüm kiminde korku kiminde kanlar Gerçek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gözler bence hep yalandan ağlar Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa üsküdar ve istanbul bu işte herkes hayran Doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda marmaramdan geçti tankeriyle baksalarda Mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gülüm ağla Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Rüyalarımdaki İşaretler ft. Leadri of Abluka Alarm VERSE 1 (LEADRİ) Beni ben akşamımda aradım,aradım ay kırıklarında. Ayrılıkların da tadı yanaklarında,gizli mahçup ellerim. Ve mantık hislerimde. Bir satır silinmek istedim ki derleyen yok. İhtivada kalbim hicvedin,hissedin. Mükerrer oyla gaspedin,bu kalbim inzivada. Bir medet dilendi imtiyaz nedendi ? Kimler erdi dünlere ? ki ben niye şuaya küstüm ? Ah bu bahçelerde kan bıraktım,al dikenleri güllere. Dudaklar iz bıraktı çok sefer duaya. Bu kalemde his kalırdı. Kaç satır vedaya denk ? Hüdaya bir dilekçe gönder,ellerim yanık. Kanat kırık,heba olur mu sence varmadan semaya ? Hayatla dün görüştük,ön sözünde derde düştük. Öyküler bitirdik öncesiz. Ve tenkit ettik ilgisiz gidişleri. Hüner değil mesafesiz kaçışlar. Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri. VERSE 2 (SAGOPA) Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım. Kaybettiklerimi şarkılarda andım,ağrılarda sol yanım. Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım. Rüyalarımdaki işaretlerle güne üzgün başladım. Korkularımı istemeden basledim. Kimlik krizi geçirenlere dualar ettim. Yargıla beni,vakti gelince algıla. Verilmiş sadakam mı vardı her günün sonunda ? Vurgula sitemini,aklında kurgula sistemini. Potansiyel suçlu enayi,şimdilerde çenen kilitli. Canavarlarım ani çıkar,ruhlarla dans beden yorar. Tanıdığım beş kişiden dördü bana aynı soruyu sorar. Bunca varlığın rahatlığında neden Sagopa karamsar ? Ne bileyim ben life goes on .... Sessizlik çemberinin tam ortasında mimlenirsen anlamakta zorlanmazsın yalnızlık ömür boyu zorunlu ders. Pesimistin siviri dilinin yarısı pers. Çözümsüz ters-düz edilen tüm denklemler yoruma dayalı ders. KELİMELER Şua: Işık Hüda: Allah,tanrı Tenkit: Eleştiri Pers: eski farsça,irana dair. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Giyotin Fİt Sansar- Lanet Ettim Lanet Ettim Allah belanı versin Gözlerinden yaş insin Parası olana mutlu bitch olmayana aş insin Taşınsın ağlara yazdığım bütün kelamlar Dostuma düşmana yarime selamlar Gidiyorum Bu akşam elimde bir bavul , Ölüyorum bu Akşam Dünya kurtulur Soldurur yaşam hep kendi kendine Zorludur neden hep mutluluk yolu Sağ kolumda bir faça sol elimde bir yara Bu yolcu aldı başını ulaştı dağlara Ve yarına selam çakıpta dünüme döndüm Ve ben nefes alırken ölümü gördüm Söndürdüm ışığımı Gözümü yumdum Sabah uyanmak istemezdim huzur doluydum Bu gece yatağa yattığımda huzuru buldum Gün Doğdu saat çaldı.. Uyuyordum Nakarat 2 Lanet ettim yaşadığım onca aşklara Sakın dönmeyi geri küskünüm bakışlara Üsküdarın Ortasında bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Fersah Sokakların karanlık çok basitmiş arkadaşlık Ah dalaştık bazen oldu paylaştık Derdimiz birbirimizi taşladık beraber başladık rap denen yola Derman olmayınca derdine korkma vur beni Çek silahı daya kafama korkma vur beni Durdurun beni , tutun ellerimi yazmasın azmasın bu dil Sende sil beni hayat büyük okul yokolur ferso kaybeder Yanlışını kaydeder, dostum var bana yeter , ***** olan terk eder, terk edip gider Yanlız yaşamak yaşamak kuralı aşmak lazım surları Kadehim boşaldı doldur hancı ben bu gece buralı bunlar kimin kuralı Biz gönülden yaralı gözlerimiz kapalı Sigara sarıp yakmalı hep yürekten bakmalı Nakarat 2 Lanet ettim yaşadığım onca aşklara Sakın dönmeyi geri küskünüm bakışlara Üsküdarın Ortasında bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Narkoz Ben sustum devam etsin narkoz aleve seslensin seslenmek yetmez sistemle karta haykırış kadere pençe Manyak gibi yazmak dönence yürekte yanan güneş ve Söndüyse yaşamak yok para bulmak zor gönül ister Dertleri sere ser ve yeraltı... kaçamak yapmak Gülmek yoktu soluksuzum ben adım attım yoktu sonum Kendimi kaybettim 7/24 ayyaş gezerim boş gezerim Yok kefenim öyle bir kederim varki dert yok diyelim Yoktan var edebilecek kaderim zar atalım verebilecek birşeyim yok alsın canımı yanıma kar kalır Kaybetsem de kanları,terleri sarfetsemde yarın yok yak sigara Efkar bastı dertlen kankam gözyaşı aksın narkoz yazsın haykır kankam Çığlıkları Düşman mezarını kazsın. Kimsesizim bir sesim yanıma aldığım nefesim yaşamak için dostlar yok hevesim Bırakın lan kader de varsa tek ölelim.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri BARİKAT_ F Tipi Dünya Yüce yüce dağları kasıp kavuran sinsi rüzgardan daha tipi İşte geldi barikat tan F tipi, F tipi Parça parça hayatlar, asık nice suratlar. karanlıklar İçinde paylaşılan yalnızlıklar. nefes almaya çalışır boy Veren bu çiçekler. delinin tekinin attığı kuyuya bu taşları Çıkarmaya çalışır dört bir yanımdakiler. didişip Kapışarak. 'yok sizdendi bizdendi; yok benim dedemindi Elindeki bu hırka'. anlamsız hayaller bu, anlamsız İlişkiler. 'f tipi' bir dünya, hep içine debelendiğim. son Nefesime kadar elim kolum bağlı benim. gözler tümden Kapalı. kapılar kapalı bana; pencereler hep kapalı; tüm Sürgüler kapalı Hayat A, B, C ne de E tipi; herkes olmuş aynı tip; işte 'f Tipi'. haydi sen de gel de ol barikat gibi; kendin gibi Düşünen gibi Yalanlar savrulur burada, maskeler takılır. insanlar Birbirlerini daha çok çok kandırır. kazılır kuyular Gerçekler topraklara gömülür! sürülür bir bir kendi yolunu Bu çizenler. sürüden kopup kendi olmak 'ölüm' demek. ölüm Yalnızlık demek; yalnızlık 'f tipi' demek. oysa, karanlığa Hep ışık tutan, aydınlatan, gökyüzünün yedi rengi dolaşır Uzaklaşır hayaller hep; uzaklaşır yarınlar. geride kalan Sadece benim gençlik yılarım Ben uslanmaz aşkların, kavgaların adamıyım. barut kokusunda Hep umudu ben aradım. sevdam için nice kirli topraklara Yatıp kalktım. ve ben ki tek yarınım; umudun kendisiyim Düşmanımın mermisinde Adım kazılıdır benim! varsın üstüme Gelsin bu zurnalarla kör gece. ateş bende, ateş binim Direnen bu elimde. 'f tipi' bu dünyada ben ezilen, ben Yalnız; ben düştükçe hep kalkan. işte yine buradayım. umudu İşledim size. ve de geleceği yine: harf harf, kemime Kelime; aynen kilim gibi; aynen kilim gibi; aynen kilim Gibi Hayat acımasız olsa da; atsa da bir tokat; derdini bir Kenara at; yaşamana bak. bak da gör gelecek neler Getirecek. benim için gerçek olan senin içinde gerçek Karanlık gecelere yazdım sözlerimi ışık olsun diye. çıktım Yükseklere, tepelere menfeze. atladım en derine Diplere. 'f tipi' bir dünyada insanların yüzüne düşen ifade Gözlerimin içindeki endişe nereye kadar devam edecek bu Böyle. bu ne ilk ne de son. işte geldi barikat her şeye son. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Sagopa vs. Kolera (feat-kolera) >>>Koleraa Müzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur üstüne yapma etme uyma jeste hepsi nekre düştü cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruüstüne simler savrulu mars yaşandı rap çıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıçradı hatırı sayılı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiş bir fobia herkes çekti kopya üç buçuktan dörtlük iddia iste bir yüzün wermezsem 2 yüzüm kara tam bir rampa lyriclerim uçurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma nakarat(sago) BAS DAMARLARIMA SIZLASI, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HÜCÜMLARINA ÇARE ARAR BULAMAS YERE ÖYLECE YIĞILIR MASKOT >>>SAGOPA İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni iki yönde ele al. 1-Kullanılmaya ihtiyacı var 2-Huzura varmak için yapılır psikolojik çetin savaşlar.Bağrına basılan: taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım,neyse kaderin çıksın falın. Benden bir dirhem sewgi çalamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenim,ayrı sillelerle sarsılan süvarilerim. Rabbın nefesi rüzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim. Cewapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların. Bayraklarımı topraklarına diktim.Sawaş yeni başladı şarkı sonuna dek devam edecek. Dört barın ardından şarkımda korku kokusu belirecek. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ateşi yak sözleri, ateşi yak şarkı sözleri, ateşi yak şarkı sözü, fersah yalnızlık sözleri, fersah yalnızlık şarkı sözleri, koleraa şarkı sözleri, rap parça sözleri, yalnızlık 2 satır sözleri, yalnızlık 2 satır şarkı sözü, şarkı söleri, |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Röportajlar | 83 | 19 Saat Önce 17:33 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 9 | 13-06-2008 16:26 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türkçe Dil Bilgisi | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Röportajlar | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||