| | #1 (mesaj-linki) |
| Kolera-Sagopa Kajmer Soğuk Kuvvet Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli, benim kusrum anca naz, seninkisi mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et ilan ***** oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin. Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak. Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder. Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları. Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz, tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı. Sen anlatma metni dur, O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı. Iti ver açılır kapısı, açılır için acılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Bora Verse ? Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Sagopa Kajmer Verse Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek *****si Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp perde endişesiyle akan zamanı tavaf etti. Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Sahadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım, Sessizlik beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim alçak seyirde yükseklerde sessiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ ! Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! | |
| |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Sagopa Kajmer -24 Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz Yaslanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedasi Tipki Dün Gibi, Köseye Çekilip Agliyor, Bense Yarina Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün!..Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani Saçlarimda Sakli Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telas. Panik, Silik Resimler Ortasinda Bir Küçük Çocuktum Hep Konuktu Baska Gün Ve Çok Soguktu Her Geçen Dün. Tipki Sen Gibiydi Giden O Eski Dünler, Geçmisin Karanliginda Anilarimdi Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onlari, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanitim Yoktu Yarina, Yolcularimla Agladim, Hiç Misafir Olmamisti Kimse Bunu Ben Anladim. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar, Öldu Tüm Yapraklar, Yagmur Aldi Gözyasi, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça. Sen Misali Aglamisti Her Dünüm Usulca. (x4) Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani. Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz Aynalarda Bugulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve Iyimserlik Mateminde Sari Gül Tuttum. Hayallerim Yok Oldu Koydugum, Yerde Yoktu Hiçbiri, Tek Yabanci Bendim Evde, Ve Bir Yalanci Mumdu,Dogan Günes. Solan Gülümdü, Talan Sonuydu, Kalan Resimdi Bir Vesikalik Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Agladim, Yüzlesirken Kendimle Hiçkiriklarimla Savasir Oldum Ertelendim Yarina. Reddedildim, Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Meraba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim, Bu Son Demiydi Sonbaharin Son Yapraginda Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekisti Içime Sonbahardi. Güz Agirdi Gün Üzeri Bir Tebessüm Etti Yüz, Sakli Kaldi Her Düsende Kirilan Onca Göçebe His, Biz Dünden Olma Yarina Varma Garibeyiz. Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklar olur (x4) Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani. Yalnizlik Ömrüm Boyunca Tanimadigim Bir Yabanciydi ;Onunla Simdilerde Beraber Uyaniyoruz Her Yeni Güne iki Yalniz Sarkilar Yaziyoruz,Yorgunuz,Çok Yorgunuz,Cok Yorgunuz... | |
| |
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı SözleriCeza - Açık Arttırma Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum , satiyorum , sattim Kendini ne sandin acaba metropol kurdugun haram parayla Açtigin garip yarayla Sarayda kalmis akliniz sizin belli Kart yasini bilmem ama senin zeka yasin 'iki' Yer kalmamis beyninizde Feri sönmüs gözlerinde okunmus satilmaya hazir düsünce Yere düstügünde olmayan aklina gelecek sahip oldugun her düsünce Müzayede baglaminda sözlerim satmaya hazir Saçma olan herseyi gözlerim ben Basladim yok mu arttiran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattim kötü düsüncelerimi Saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez degil 90 Derece meyil yukaridan asagiya kritiginizde iyice batin sizi batiran her bos seyi satin Dogrudan satin alin yolsuzlugu yatiralim Kötülügü batiralim,Baglayalim kötü elleri Daglayalim yan bakan gözleri Sallayalim antirealist beyinleri Gençler izlesin simdi beni Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum, satiyorum, sattim | |
| |
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap ŞArkı SözleriSagopa Kajmer feat Derin Darbe - 3 Sefil Şair Derin Darbe Rap Ter kokar bu yılların ve şer yaşar Bu mahrumiyet sebebi var mı? İçtimaya çağırır tanrı Top yekün değişir tavrı Tek ayak çukurda Secdeye eğil bakalım eğil Ah benim etten çakalım Babamdan devraldığım ilk arabam terlikti Dört dikişlik girişmekti kabahatin hak adaleti Bak oynadıkça bozulur insanın sukuneti Minnettar olamadım gecikti kıymetim (evet) Dürüst bu rapim peynir zeytin gibi Elini öpmen gerekmez Öptüren çeker mi ilgini? Bilmem silgini kaç kez kullanırsın? Ömür boyunca dört yapraklı gonca bulamayınca nal takıp gezermisin? Rutince bugünümü katladım ikiye uçak yaptım Attım ileriye rigayik şeyler yazdım arasına Resenler bastı darasına devirdi güneşi Renk verdi karanlık rehavet çöktü koydum noktayı... Sinirlerim donmuş hava soğuk Apansız bir hastalık bu lirik yazmak Mürekkebimin ateşi çıkmış Islak kağıtla yatıştırma eylemindeyim Az sonra geçer umarım Şu an tam demindeyim Keplerin pençesine bağlı Kelamların ağlamaklı uçar gelir kekeç diline dolanır siftinirse Sırtım sırtarır yere gelmeyeciğine söz verir Saplarım kalemi kağıda yazarım Rezerve edilmiş tüm hatalar reval gününü bekleyecek ve sıkmayacaktır canını Sır olarak kalacaktır belki de Tekin olsun için dışına taşmasın Yaşın tesir etsin bu cihana Tezkerelerde can vermesin Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim Yüce kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geriye dönüşü yok bu yolun! Çıldırır dalga tongadır Ton ton dedelerim manga olsa ruhu kurtarabilir mi? sanmam NAKARAT Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2 SAGO Rap Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var Kamufle et kendini RAP canavar! Kumsallara kum sat Rüyamlarımdaki cennet tarlasına yağan yağmur Sago samsun 19 mayıstan istanbul köprüsüne ordan kutsal kapıya (yallah) Düşüncelerin aylak aylak gezer Melodilerime akarken bu gözyaşı Selülitli istanbul caddelerine damlar Yerinde olsam sudan kafamı çıkarır yaşamak adına nefes alırdım Evet bunu yapardım... Affedilmeyi haketmesemde Dilimde aynı saatte aynı dualar var Değişen doğrulara kalıcı yanlışlar yapmak akıl kârı değil Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli Bomba kadar paniktin Köprüaltında yazdığım şiiri dereye kağıttan uçak yapıp attım Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için Ne yazıkki ellerini kırdım Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2 | |
| |
| | #5 (mesaj-linki) |
Kolera- Metine Araları VERSE 1 HASARA UĞRADIM EVDE YOKTU KAPIDA KALDIM EŞİĞİNE YATTIM EŞİKLERDE SABAHLADIM YARADANIMIZ BENCE YARALAMAZDI ÖZGÜR İRADEYDİ ŞEYTANIM BU İŞGAL BU ÇELİŞİK HALDE TUTUP ÇEVİRİP KAPIYI AÇTIM KAÇ SAPLANTI SAHİBİYDİM KAÇINI BASTIRDIM AH ŞAHSIMA HAKİM OLAMADIM UMARSIZLIK YOLLARI TIKADI FİLİKALARIM KIVILCIM ALDI KIRILGANDIM İÇİMİ SEL BASTI VAZİYET BUDUR DUYGU YAĞMUR ALTI TANRI VERDİ İHTİMALLERİM ZAYIF SON İÇ ÇEKİŞTİ İÇİME KARŞI ÇATIŞMALARDA BEDENİM YOK KILIF HAŞIRT İÇİNE KAÇTI ÜMİTLERİN GACIRT ÖNÜM AÇIK GEZ GÖZ ARPACIK EVET CANIM KAFAM KAÇIK BUZDOLABIMDA HERŞEY BOZUK ÇALIYOR HERKES BANA BAKIYOR BİR BÖN BÖN İSİMLERİ SİLME İSTEĞİM İŞTAHIM KABARIR KENDİNİ KAS BİRAZ AZ. VERSE 2 SON GÜLEN İLK AĞLAYANDI HIRPALANDI ZİRVE VAKTİ ŞİMDİ YATIYA KALDI KARADA YÜZEN GEMİDE BATTI HAYDİ SÖYLE KAÇINIZ DELİKANLI HA YANAKLARIN KIZARDI BE SİNİRİN YAN SOKAKLARINDA KAMBURALTI YA BİR EL ATINDA TAVLA HAKLI HAKSIZ ÇIKSIN ORTAYA KOLERA BU YA KURGU MADURU SÜRGÜN AKLI AĞZINDA AĞZINA KAPANAN ELİN ŞOKTA SIKAR CANIMI GİZLİ TAFRA TIKAR NEFESİ BİZLİ KAVGA ÇALMASINLAR TAŞIMI TAŞIMI MEZARA GÖMERİM YAŞINI BAŞINI ALDI MI ÇELİŞİK İLİŞKİLERİM MATİNE ARALARINDA ESKİDİ KALBİM GÖZÜME ALABALIK MİSALİ BAKAN KALABALIK TAM TARAMALIK KABALIK ETMEK İSTEMEZKİ AİLEMİN HAMURU KREMALIK KURŞUNLARINIZ TEK ATIMLIKSA DİALOGLARIMIZ KASATURALIK EH HABİBİ PEK TABİK OH EN İYİSİ TEK TAKIL GÜZEL FİKİR GÜZEL AKIL TAKLA ATTIR AKILLARADA AKIL BAŞA GELSİN HA BAŞA GELEN ÇEKİLSİNDE YOL TUTTURSUN ŞU MECRA KASTİ FAUL EL VAR PENALTI GOL İNSAN ÖYLE KULLANILMAZ HOR BAKIRA GEREK KAOL HAİN ARPALAR MI BÜYÜDÜ TARLALARIMDA BOY BOY ÇEŞMEMİZ HOR HOR BAK DARALDIN ÇOK HORA GEÇTİ KANA KANA İÇ VE ÖYLE DOY | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 79 | 3 Hafta Önce 15:47 |
| Molina: ''Türkçe şarkı söyleyeceğim'' | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 0 | 03-10-2007 14:10 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 0 | 05-08-2007 23:26 |
| Işıkları Söndürün Yeraltına İniyoruz (Sabotaj Röportajı) | Misafir | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 01-02-2007 15:27 |
| Türkçe Rap Albümü, 20 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 31-01-2007 23:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Bazı Bölümler: Çoklu Oturum Açma - Göz Kırpmaları - Messenger İfadeleri - Görüntü Resimleri - MSN Eklentileri Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Forum veya site tasarımımızın kısmen ya da tamamen kopyalanması durumunda yasal yaptırım uygulanacaktır. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||