| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri kolpa ne demek ??? nerdeyse her diss te war we anlamını bilmiyorum. Son Düzenleyen BrookLyn; 08-04-2008 @ 20:41. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri
bende merak ettim şimdi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri
kolpa qerekiz bo$ $sey anlamına qeLir arkadaShım. özeLLikLe koLpa Sıkmak oLarak kuLLanıLır bo$ yalan sölemektir anlamı
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri paylaşım için saol... eğer bişeye ihtaycanız olursa B£N=oguzhan kaya Son Düzenleyen BrookLyn; 08-04-2008 @ 20:41. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri bende tam olarak bilmiyorum ama kolpa;yalancıi,atip tutan kimselere deniliyo sanırım | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kolpa anlamı, kolpa ne demek, kolpa ne demek ?, rap kolpa anlamı, rap olarak kolpa ne demektir, rap te b1 nedemek, rap terim anlamları, rap terimleri track anlamı, rap terimleri we anlamları, rap terimlerinin anlamları, rapte kolpa ne demek ?, |
| Konu Araçları | |
Rap Müzik ve Terimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Müzik Nedir? (Müzik Estetiği) | arrjin | Müzikhol | 6 | 1 Gün Önce 17:23 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Canka - Karışık (Track'ler) | PskolojiK MaynaĞ | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 3 | 03-01-2008 02:43 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1549 | 15-04-2007 11:05 |
| Edip Günay (Edip Günay Kimdir? - Edip Günay Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 24-11-2006 17:10 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||