Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-03-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Rap Müzik ve Terimleri Cvp: Rap Müzik ve Terimleri

kolpa ne demek ???

nerdeyse her diss te war we anlamını bilmiyorum.

Son Düzenleyen BrookLyn; 08-04-2008 @ 20:41.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-04-2007   #7 (mesaj-linki)
DiAbLo_1907

bende merak ettim şimdi
Eski 02-05-2007   #8 (mesaj-linki)
BoZz_Lee

kolpa qerekiz bo$ $sey anlamına qeLir arkadaShım. özeLLikLe koLpa Sıkmak oLarak kuLLanıLır bo$ yalan sölemektir anlamı
Eski 10-05-2007   #9 (mesaj-linki)

paylaşım için saol... eğer bişeye ihtaycanız olursa B£N=oguzhan kaya

Son Düzenleyen BrookLyn; 08-04-2008 @ 20:41.
Eski 20-05-2007   #10 (mesaj-linki)
_Kajmeran_

bende tam olarak bilmiyorum ama kolpa;yalancıi,atip tutan kimselere deniliyo sanırım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kolpa anlamı, kolpa ne demek, kolpa ne demek ?, rap kolpa anlamı, rap olarak kolpa ne demektir, rap te b1 nedemek, rap terim anlamları, rap terimleri track anlamı, rap terimleri we anlamları, rap terimlerinin anlamları, rapte kolpa ne demek ?,
Konu Araçları

Rap Müzik ve Terimleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Müzik Nedir? (Müzik Estetiği) arrjin Müzikhol 6 1 Gün Önce 17:23
Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 1060 22-02-2008 14:50
Canka - Karışık (Track'ler) PskolojiK MaynaĞ Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 3 03-01-2008 02:43
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
Edip Günay (Edip Günay Kimdir? - Edip Günay Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 17:10
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15750408 saniyede (43.31% PHP - 56.69% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR