| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri
Murat Çelik abinin bu şiirsel parçasına da çok bayılırım DüşMurat Ben gülüşlerimde bir çocuk saklarım Ellerimde hüzün oyunu Hiçbir yere gitmeyen bir yalnızlık hali bu Yürüyor içime dogru, içimdeki sesime dogru Kimbilir hangi şehirde unuttum adımı Bana düştü hep beklemek Yaşam ancak düşümde mutlu ediyor beni Gönderiyor içime dogru, içimdeki sesime dogru Şimdi soruyorum kendime Ben hangi zaman oyuncusuyum ? Hangi zaman bahçesine Geç inen yağmurdum Ben hep saçlarımda ruhumu sakladım Aynalarda yüzüm hiç görünmez Anladım ki paylaşmak eğer verirsen sürüyor Yaşamdan bize doğru, bizden de yaşama doğru Şimdi soruyorum kendime Ben hangi zaman oyuncusuyum ? Hangi zaman bahçesine Geç inen yağmurdum | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri
Düş sokağı sakinleri dinleyicisi olarak her sene en az 2 - 3 kere konserlerine gidiyorum sizlerede dinlemenizi tavsiye ederim.. Son Düzenleyen BuRaK74; 30-01-2007 @ 17:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında) Bence grup harika kimseyi takmıyorlar kafalarına göre takılıyorlar )) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında) ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Düş Sokağı Sakinleri - Mor Yel | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-03-2008 22:56 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Kış ve Hüzün | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 16:16 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri 2 | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 00:46 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 00:45 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 00:44 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||