| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Nev (Nev Kimdir? - Nev Hakkında) Nev-Mühürlü Kaderim Nev-Sen Gibi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Nev (Nev Kimdir? - Nev Hakkında) Adı "Nevzat".. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Nev (Nev Kimdir? - Nev Hakkında) Nev - Sukût - u Hayal Ne başlayabildik doğru dürüst Ne de bitirebildik... Ne vazgeçebildim bilirsin beni.. Ne de anlatabildim... Ah bu aşk iflah etmez beni.. Onunsa umrumda degil biliyorum.. Zaman sen diyorlar sen çaresi Geç de nasıl geçersen bildiğin gibi Ah şu gönlüm kimseyi sevmedi Hiç kimseye böyle yenilmedi Ne yapsam ne söylesem de degişmedi zaman Al dedim vur demedim ki.. Ayakta hislerim dilimde dügümler Söz geçmiyor ki kendime... Mecalim yok anlat diyorsun ya.. Bendeki usul kiyameti.. Hani birisi daha cok sever ya Bizimkisi o misal... Meğer o vefasiz coktan gitmis. Gel de anlat kendine.. Gel de anlat ellere.. Ah şu gönlüm kimseyi sevmedi Hiç kimseye böyle yenilmedi Ne yapsam ne söylesem de değişmedi zaman Al dedim vur demedim ki.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Nev (Nev Kimdir? - Nev Hakkında)
Sesi muhteşem yaa.. TSM ye super gidiyor )
| |
|
![]() |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||