| | #1 (mesaj-linki) |
Hilal Aslı (Hilal Aslı Kimdir? - Hilal Aslı Hakkında) Kucuklugunden beri kendi sarkilarini yazip seslendiren ve su siralarda da bunlarin bir kismini yavas yavas kendi kendine aranje etmeye baslamis olan 23 yasinda bir sarki yazariyim. Muzik egitimi alma sansim olmadi; sadece ruhumu dinledim ve icimden geldigi gibi urettim. Muzik teknolojilerine ilgi duyuyorum, kendimi daha iyi ifade edebilmek icin cok calisiyor, surekli ogreniyorum. Bu aralar sarkilarimi sizlerle daha profesyonel platformlarda paylasmaya hazirlaniyorum; yol uzun... Mawera grubunun dağılmasıya müzik kariyerine solo devam etme kararı almıştır. ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Hilal Aslı Picture ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Myspace Adresi Ve Resimleri | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Hilal Aslı Resimleri ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Hilal Aslı Resimleri ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aslı hilal in resimleri, aslı rock resimleri, hilal asli, hilal aslı, rockçı hilal, |
Hilal Aslı (Hilal Aslı Kimdir? - Hilal Aslı Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hilal Cebeci (Hilal Cebeci Kimdir? - Hilal Cebeci Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 0 | 19-09-2008 00:04 |
| Aslı (Aslı Kimdir? - Aslı Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 10 | 08-09-2008 09:32 |
| Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 2 | 16-06-2008 13:28 |
| Aslı Öngören (Aslı Öngören Kimdir? - Aslı Öngören Hakkında) | KisukE UraharA | Tiyatro tr | 0 | 21-02-2008 08:11 |
| Majestelerinin, Sancağında Hilal Taşıyan Gemisi | Tigin | Osmanlı İmparatorluğu | 0 | 01-05-2006 18:31 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||