Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Türkçe Rock
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-07-2006   #6 (mesaj-linki)
huzunkovankusu
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri

Murat Çelik abinin bu şiirsel parçasına da çok bayılırım

DüşMurat

Ben gülüşlerimde bir çocuk saklarım
Ellerimde hüzün oyunu
Hiçbir yere gitmeyen bir yalnızlık hali bu
Yürüyor içime dogru, içimdeki sesime dogru
Kimbilir hangi şehirde unuttum adımı
Bana düştü hep beklemek
Yaşam ancak düşümde mutlu ediyor beni
Gönderiyor içime dogru, içimdeki sesime dogru
Şimdi soruyorum kendime
Ben hangi zaman oyuncusuyum ?
Hangi zaman bahçesine
Geç inen yağmurdum

Ben hep saçlarımda ruhumu sakladım
Aynalarda yüzüm hiç görünmez
Anladım ki paylaşmak eğer verirsen sürüyor
Yaşamdan bize doğru, bizden de yaşama doğru

Şimdi soruyorum kendime
Ben hangi zaman oyuncusuyum ?
Hangi zaman bahçesine
Geç inen yağmurdum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-01-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri

Düş sokağı sakinleri dinleyicisi olarak her sene en az 2 - 3 kere konserlerine gidiyorum sizlerede dinlemenizi tavsiye ederim..

Son Düzenleyen BuRaK74; 30-01-2007 @ 16:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-07-2008   #8 (mesaj-linki)
cveneburi
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında)

Bence grup harika kimseyi takmıyorlar kafalarına göre takılıyorlar ))
Eski 28-08-2008   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ben gülüşlerimde bir cocuk saklarım, ben gülüşlerimde bir çocuk saklarım, ben gülüşlerimde o çocuğu saklarım, düş sokaği sakinleri yalnizlik, düş sokağı download, düş sokağı sakinleri download, düş sokağı sakinleri hüzünkovankuşu, düş sokağı sakinleri seyyah download, düş sokağı sakinleri yalnızlık, düş sokağı sakınlerı download,
Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Düş Sokağı Sakinleri - Mor Yel MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 12-03-2008 21:56
Düş Sokağı Sakinleri - Kış ve Hüzün MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-03-2008 15:16
Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri 2 MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 10-03-2008 23:46
Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 10-03-2008 23:45
Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 10-03-2008 23:44
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12860608 saniyede (47.98% PHP - 52.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz