| | #1 (mesaj-linki) | |
| PDF formatındaki dosyaları Word, Excel, Html, Txt'ye Çevirin Evet arkadaşlar Ocr alanının en iyisi olan Abby Fine Readerden Pdf conventer programı.Bu program sayesinde Pdf(acrobat) dosyalarınızı rahatlıkla kaliteli ve yeterince hızlı bir şekilde Word,Exel,Html,Txt ye çevirebilirsiniz. İsteyen üzerinde oynamalar yapıp daha önce verdiğim programla tekrar pdf olarak kayıt yapabilir ![]() Programın Türkçe desteği olması sayesinde piyasadaki programlar gibi karakter bozukluğu olmamaktadır. Program adı ve versiyonu : "ABBYY PDF Transformer 1.0" Boyutu : 41mb download: Download ABBYY PDF Transformer 1.0 Try&Buy | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PDF formatındaki dosyalar Word,Exel,Html,Txt ye Çevirin
saol arkadasım iniyor denicem
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PDF formatındaki dosyalar Word,Exel,Html,Txt ye Çevirin
saol emeğine sağlık ta bu programdan baska bu iş için kullana bileceğimiz bi program yok mu
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PDF formatındaki dosyaları Word, Exel, Html, Txt'ye Çevirin
teşekkürler dostum deneyelim hemen
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PDF formatındaki dosyaları Word, Excel, Html, Txt'ye Çevirin
saolasın dostum,ihtiyacım vardı
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
birşey sorabilirmiyim,benim çevirmek istediğim pdf dosyası kitli ve şifresini dosyayı çeviriken program şifreyi soruyor,yazdığımda kabul etmiyor ne yapabilceğimi bilmiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevirin, dosyaları, excel, formatındaki, html, pdf, txtye, word |
| pdf den excele cevirme, pdf dosyasini excele cevirme, pdf excel cevirme, pdf to excel, pdf to word turkce, |
PDF formatındaki dosyaları Word, Excel, Html, Txt'ye Çevirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PhotoShape 1.1 Freeware / Resimlerinizi 3 Boyutlu Çevirin | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 01-07-2008 21:32 |
| PDF to HTML | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 19-06-2008 14:42 |
| Korn - Word Up | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 23:30 |
| Word of the Day | Hi-LaL | INTERNATIONAL FORUM (English) | 12 | 11-10-2007 00:31 |
| Excel 2003 Öğrenmek İstiyorum Diyen | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 10-01-2007 00:18 |