| | #26 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri) Refont > Ücretsiz 14000000 yazi tipi... indirdiğiniz font ' ları C:/WINDOWS/Fonts klörüne yapıştırmanız yeterli. |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri)
ben vista windows klasörünün içindeki fonts klasörüne bin tane yazı tipi ekledim sonra hepsini geri sildim ama vistanın kendi yazı tipleride silinmiş ve bazı yazılar internette falan çok kötü okunmuyacak kadar msn de çogu yazı tipleri yok delirecem foormat atmak istemiyorum çok programım var bi eşeklik ettim lütfen vistanın yazı tiplerini eklermisiniz eklerseniz çok sevinirim
Son Düzenleyen BrookLyn; 12-09-2008 @ 18:07. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) |
Cvp: Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri)
süpper
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| uygun yazı fontu, vistaya font yükleme, vistaya font yüklemek, vistaya uygun yazı fontları, vistaya yazı fontu yukle, vistaya yazı fontu yükleme, |
Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çizgi Film Karakterleri | Morrigan | Anime Sanatı | 820 | 2 Hafta Önce 16:53 |
| Oyun Karakterleri | Morrigan | Anime Sanatı | 276 | 3 Hafta Önce 15:04 |
| Font - Yazı Karakteri Sorunları | JackSparrow | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 12-09-2008 08:22 |
| MsX Üye Otomobilleri Resim Galerisi | RuffRyders | Otomobiller - Arabalar | 2 | 01-04-2008 19:39 |
| 10 Saniyede Fotoğraf Galerisi | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-04-2006 23:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||