Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-09-2008   #26 (mesaj-linki)

Cvp: Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri)

Refont > Ücretsiz 14000000 yazi tipi... indirdiğiniz font ' ları C:/WINDOWS/Fonts klörüne yapıştırmanız yeterli.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-09-2008   #27 (mesaj-linki)

ben vista windows klasörünün içindeki fonts klasörüne bin tane yazı tipi ekledim sonra hepsini geri sildim ama vistanın kendi yazı tipleride silinmiş ve bazı yazılar internette falan çok kötü okunmuyacak kadar msn de çogu yazı tipleri yok delirecem foormat atmak istemiyorum çok programım var bi eşeklik ettim lütfen vistanın yazı tiplerini eklermisiniz eklerseniz çok sevinirim

Son Düzenleyen BrookLyn; 12-09-2008 @ 18:07.
Eski 10-10-2008   #28 (mesaj-linki)

süpper
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
uygun yazı fontu, vistaya font yükleme, vistaya font yüklemek, vistaya uygun yazı fontları, vistaya yazı fontu yukle, vistaya yazı fontu yükleme,
Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çizgi Film Karakterleri Morrigan Anime Sanatı 820 2 Hafta Önce 16:53
Oyun Karakterleri Morrigan Anime Sanatı 276 3 Hafta Önce 15:04
Font - Yazı Karakteri Sorunları JackSparrow PC/Internet Teknik Destek 7 12-09-2008 08:22
MsX Üye Otomobilleri Resim Galerisi RuffRyders Otomobiller - Arabalar 2 01-04-2008 19:39
10 Saniyede Fotoğraf Galerisi virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-04-2006 23:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11460090 saniyede (49.83% PHP - 50.17% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz