Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-10-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0

Merhabalar,

Ben Steganos'u daha dün kurdum. Durum çubuğunda IP değişimleri zaten görünüyor, IE'dan gmail'e giremedim. Opera'dan girebiliyorum. Şu anda her iki yerden de yahoo'ya giremiyorum. Bu yahoo'ya veya bugüne özgü bir sorun da olabilir. Bir diğer problem torrent dosyaları yardımıyla (u torrent kullanarak) yaptığım işlemler aynı yerinde kaldı 0.0 kb download ve upload yapılıyor. u torrent ile indirme işlemine kaldığı yerden devam etmek mümkün mü? Yapmam gereken ayarlar veya işlemler mi var? Bu arada rapid ile download işlemlerinde sorun yok. Onları önceki hızında hatta bazen daha hızlı yapabiliyorum?

Saygılar,
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-10-2008   #12 (mesaj-linki)

Steganos ile ilgili bir konu daha vardı yahoo'ya girememe olayından sonra gmail hesabımdan sign out yaptım. Şimdi gmail'e de girilmiyor. Ayrıca banka işlemleri de yapılamıyor. Bankaların güvenlik sistemi ile Steganos belki birlikte çalışamıyordur. (Bazı virüs programları diğerini kaldırmadan kurulamıyor onun gibi bir şey mi bilemiyorum?) Ancak bunun haricinde firewall'a sseagent.exe inbound outbound ve flashget'e inbound outbound özelliği ile tanıttım. Özellikle download hızı çok iyi oldu, help klasöründe giderek daha artacağı ifade ediliyor. rapid linkinde en fazla 50 kb/s indirme hızım varken flashget ile film, albümler gibi GB mertebesinde dosya indirirken hız 70kb/s oldu, bu benim bağlantım ve bilgisayarım için bir rekor.

Saygılarımla,
Eski 07-01-2009   #13 (mesaj-linki)

Aynen programı caliştirdigımda internete baglanamıyorum bunun için bir yöntem varmı? Rapid nedir nerden nasıl indircez?Ayrıca bir chat sitesine girdigimde değişen ip yerine sitede gercek ip gözüküyor...
Eski 13-03-2009   #14 (mesaj-linki)
aloneadam

saturdaya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynen programı caliştirdigımda internete baglanamıyorum bunun için bir yöntem varmı? Rapid nedir nerden nasıl indircez?Ayrıca bir chat sitesine girdigimde değişen ip yerine sitede gercek ip gözüküyor...

değerli arkadaşlar.öncelikle belirteyim..bu programı merak edip deneme mahksatlı bende kurdum..internete girememenizin gmail de sorun yaşamanızın vs tek ve ilk sebebi ıp in sabit kalmaması.internet expoler vb çalıştıran ıp olduğunu unutmayalım.ıp ın sabitlenmesi durumunda yada en az 2,3 dakikada bir değişmesine izin vermek sorunu çözer..bu programda ıp sabitleme yada 2,3 dakika aralıklı değişmesini sağlama gibi bi şeye rastlamadım...kısacası nete girememenizin tek sebebi ıp ın sabit olmaması.sevgiler..
Eski 19-06-2009   #15 (mesaj-linki)
ORKA - avatarı

aloneadam adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
değerli arkadaşlar.öncelikle belirteyim..bu programı merak edip deneme mahksatlı bende kurdum..internete girememenizin gmail de sorun yaşamanızın vs tek ve ilk sebebi ıp in sabit kalmaması.internet expoler vb çalıştıran ıp olduğunu unutmayalım.ıp ın sabitlenmesi durumunda yada en az 2,3 dakikada bir değişmesine izin vermek sorunu çözer..bu programda ıp sabitleme yada 2,3 dakika aralıklı değişmesini sağlama gibi bi şeye rastlamadım...kısacası nete girememenizin tek sebebi ıp ın sabit olmaması.sevgiler..
Açıklaman için teşekkürler
Eski 20-06-2009   #16 (mesaj-linki)
TREXS - avatarı

paylaşım için teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Steganos Security Suite 7 c0lin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 17-06-2008 00:10
Internet Sanatı (Net Art) Blue Blood Güzel Sanatlar 1 31-03-2008 15:15
Steganos Security Suite 2007 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-06-2007 01:35
Solfej - Rütbeni Sil (2006) - Full (30.09.2006) GenerallX Arşive Kaldırılan Konular 1 24-11-2006 19:16
Internet Radio nypd_blue_58 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-12-2005 01:33