| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0
Merhabalar, Ben Steganos'u daha dün kurdum. Durum çubuğunda IP değişimleri zaten görünüyor, IE'dan gmail'e giremedim. Opera'dan girebiliyorum. Şu anda her iki yerden de yahoo'ya giremiyorum. Bu yahoo'ya veya bugüne özgü bir sorun da olabilir. Bir diğer problem torrent dosyaları yardımıyla (u torrent kullanarak) yaptığım işlemler aynı yerinde kaldı 0.0 kb download ve upload yapılıyor. u torrent ile indirme işlemine kaldığı yerden devam etmek mümkün mü? Yapmam gereken ayarlar veya işlemler mi var? Bu arada rapid ile download işlemlerinde sorun yok. Onları önceki hızında hatta bazen daha hızlı yapabiliyorum? Saygılar, | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Steganos ile ilgili bir konu daha vardı yahoo'ya girememe olayından sonra gmail hesabımdan sign out yaptım. Şimdi gmail'e de girilmiyor. Ayrıca banka işlemleri de yapılamıyor. Bankaların güvenlik sistemi ile Steganos belki birlikte çalışamıyordur. (Bazı virüs programları diğerini kaldırmadan kurulamıyor onun gibi bir şey mi bilemiyorum?) Ancak bunun haricinde firewall'a sseagent.exe inbound outbound ve flashget'e inbound outbound özelliği ile tanıttım. Özellikle download hızı çok iyi oldu, help klasöründe giderek daha artacağı ifade ediliyor. rapid linkinde en fazla 50 kb/s indirme hızım varken flashget ile film, albümler gibi GB mertebesinde dosya indirirken hız 70kb/s oldu, bu benim bağlantım ve bilgisayarım için bir rekor. Saygılarımla, | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Aynen programı caliştirdigımda internete baglanamıyorum bunun için bir yöntem varmı? Rapid nedir nerden nasıl indircez?Ayrıca bir chat sitesine girdigimde değişen ip yerine sitede gercek ip gözüküyor...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0değerli arkadaşlar.öncelikle belirteyim..bu programı merak edip deneme mahksatlı bende kurdum..internete girememenizin gmail de sorun yaşamanızın vs tek ve ilk sebebi ıp in sabit kalmaması.internet expoler vb çalıştıran ıp olduğunu unutmayalım.ıp ın sabitlenmesi durumunda yada en az 2,3 dakikada bir değişmesine izin vermek sorunu çözer..bu programda ıp sabitleme yada 2,3 dakika aralıklı değişmesini sağlama gibi bi şeye rastlamadım...kısacası nete girememenizin tek sebebi ıp ın sabit olmaması.sevgiler.. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 paylaşım için teşekkürler | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| steganos internet anonym 2008, steganos internet anonym 2008 download, steganos internet anonym key, steganos internet anonym pro 2006 80 key, steganos key, |
Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Steganos Security Suite 7 | c0lin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-06-2008 00:10 |
| Internet Sanatı (Net Art) | Blue Blood | Güzel Sanatlar | 1 | 31-03-2008 15:15 |
| Steganos Security Suite 2007 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-06-2007 01:35 |
| Solfej - Rütbeni Sil (2006) - Full (30.09.2006) | GenerallX | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 24-11-2006 19:16 |
| Internet Radio | nypd_blue_58 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-12-2005 01:33 |