| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() FlashGet, bir çok kullanıcının beğenisini kazanmış bir indirme yöneticisidir. MHT [Multi-server Hyper-threading Transportation] tekniğini kullanan yazılım, bir çok protokolü destekler ve belge yönetim özellikleri ile birlikte gelir. Ücretsiz olarak dağıtılan yazılım, reklam amaçlı içerik ya da casus yazılım içermemektedir. Yeni sürümü ile birlikte, eMule/ed2k desteğini de barındırmaktadır. Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 27-10-2008 @ 15:33. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| FlashGet 1.71 Full... [ResimLi Anlatım]ANLATIM Üç ödüllü, dünyanın bir numaralı indirme yöneticisi FlashGet, son sürümü 1.71 ile sizlerle... Normalden beş kata kadar daha hızlı, daha güvenli indirme, indirme işlemlerini sıralama, programlama, askıya alma ve zamanlama seçeneği, başdöndürücü hıza sahip jet özelliği ile her bilgisayarın olmazsa olmazlarından biri...$imdi size resimLe anlatmaya çalı$ıyım gerçi hepiniz bu programı biliosunuzdur ama yinede bilmeyenlere yardımcı olmak adına ba$lıyalım... Önce FlashGet adlı programı indiriyorsunuz.Ondan sonra program açık değilken patchi uyguluyorsunuz.Bu patch sayesinde FlashGet'te reklamlar kalkıyor ve eş zamanlı indirme sayısı 100 oluyor. $imdi diyelimki bir link indireceksiniz linkin üzerine gelip konumu kopyala dediğinizde flashget açıksa a$ağıdaki resimde olduğu gibi bir pencere açılıyor ![]() Yukardaki Penceredeki Kısınlarıda biraz anlatalım... Burda ''Find alternate URLs through the mirror list file or FTP search'' yazan kısım dosyayı daha hızlı indirmek için mirror war ise onları bulmasını sağlıyor..Referrer rapidshare.de gibi sitelerde işe yarıyor...Split File kaç eşzamanlı dosyaya bölüneceğini soruyor.Bu default olarak 2'dir.Eğer daha hızlı indirmesini sağlamak istiyorsanız 100 yapabilirsiniz.(Eğer Patch'i çalı$tırmaz iseniz en fazla 10 yapabilirsiniz...)Yalnız burda $unu söyliyim rapidshare'de 1 den fazla e$ zamanlı bağlantıya izin wermiyo yani splitfile 1 olmalı.Start olarak manuel derseniz siz seçtiğiniz zaman başlar. Immediately derseniz hemen başlar. Schedule derseniz takvimde seçtiğiniz zaman başlar...Tamam dediğiniz zaman eğer Immediately'i seçtiyseniz hemen başlar.. İndikten sonra dosyayı açmak için c:\downloads yada FlashGet'te sağ menüde Downloaded'ten açabilirsiniz.. Şimdi gelelim Ayarlara... FlashGet'te Tools sekmesinden Options'u seçiyorsunuz yada FlashGet açıkken Alt+o yapıyorsunuz... Burdan takvimi ayarlamak için Schedule'ye gidebiliriz..Gördüğünüz gibi ben takvimi 00.00'a ayarlamış bulunmaktayım.Gün olarak da pazarı seçtim.Siz de gönlünüze göre seçebilirsiniz.Birden fazla gün de seçebilirsiniz... FlashGet'te indirirken Proxy kullanmak istiyorsanız Options'tan Proxy seçmesine gelebilirsiniz.Proxy eklemek için Add'a basıyorsunuz.Title'yi yazıp(uydurabilirsiniz) server ve portu yazıyorsunuz.(NOT:server ve portu yazabilmek için direct connection harici bir bağlantı seçmeniz gerekir) ve tamam'a basıyorsunuz... Diğer ayarları da esasında anlatmama gerek yok.Çünkü onlar zaten ayarlı. Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 27-10-2008 @ 15:34. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
|
rapidshare premium hesabı ile linkleri nasıl otomatik indirmesini sağlayabiliriz,bunun ayarı nerden yapılıyor?resim ile açıklayabilir misiniz? birde son sürümden bittorent ve ed2 ayarlarını nasıl yapıyoruz? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| FlashGet 2.0
FlashGet 2.0 ![]() Tanıtım: FlashGet, dünyaca ünlü innDirme yöneticisidir. Hemen hemen tüm innDirme yöneticilerinden daha kullanışlı, özellikli ve tamamen ücretsiz olan bir innDirme yöneticisidir. Diğer innDirme yöneticileri gibi asıl işlevi innDirme hızını arttırmak ve yarıda kesilen innDirmeleri devam ettirmektir. Yazılımın Genel Özellikleri Tek tıklamayla innDirme kolaylığı Yarım kalan innDirmeleri kaldığı yerden devam ettirebilme (resume) 30'un üzerinde dil desteği (2.x sürümü dahil değil) BitTorrent (BT) desteği Opera eklentisi ile Opera ve Netscape desteği Tema (skin) değiştirebilme özelliği Çok parçalı (maksimum 10) innDirme özelliği %100'den %500'e varan hız artışı Aynı anda 8 farklı dosyayı innDirebilme Dosyaları otomatik olarak kategorize edebilme Otomatik en hızlı alternatif sunucu (mirror) araması Otomatik çevirmeli bağlantı sağlam innDirme bitince otomatik bağlantı kesebilme Otomatik olarak bilgisayarı kapatabilme Zamanlayıcı desteği ile işlem yapabilme innDirme hız sınırının ayarlanabilmesi Kendi kendini internetten güncelleyebilme Çok fonksiyonlu kullanıcı arabirimi innDirme durumunu detaylı ve sürekli görebilme 4GB'tan büyük dosyaları destekleyebilme SWF flash dosyalarını innDirebilme desteği Arama araç çubuğu Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler FlashGet %100 temiz ve ücretsiz duruma getirildi. İnnDirme bittiğinde otomatik olarak virüs taraması yapabilme özelliği eklendi. Sistem kaynaklarını optimize etme özelliği eklendi. Mozilla Firefox desteği eklendi. "FlashGet Öneriyor" kısmı eklendi. BT modülü optimize edildi. "Yeni innDirme" penceresindeki dağınık kod onarıldı. Küçük geliştirmeler yapıldı. Editörden FlashGet'in Adware (Reklamlı) özelliği kaldırılmıştır. Artık FlashGet %100 temizdir ve reklam içermez. Tamamen ücretsiz olan FlashGet, bünyesinde casus ve reklam yazılımı barındırmaz. Çeşitli güvenlik yazılımları ile yaptığımız taramada FlashGet'te herhangi bir zararlı içeriğe rastlanmamıştır. FlashGet, yeni sürümünde ücretsiz ve reklamsız olmasının yanı sıra yeni arayüzüyle de bize bir sürpriz yapmaktadır. FlashGet'in yeni arayüzü görsel açıdan çok şık olmuştur. Görsel olarak tamamen yenilenen FlashGet, gerçekten muhteşem bir hal almıştır. Bu yeni özellikleri ile FlashGet'in, en iyi innDirme yöneticisi olma yolunda büyük bir adım attığı da kesindir. > > İ n d i r < < > > Türkçe Yama < < | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Bu ayarları yaparsanız rapidshare hesabınızı ayarlamış olursunuz... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
kardeşim patch dedinizde onu nasıl yükliycez
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
ben bunu kurdum ama dosya indirmeyi bi beceremedim ya . Dosya hasarlı dio | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
| how to burn dvds from vuze how to burn movies from vuze Vuze acts as a bit-torrent client for users to browse, watch, download and share videos, movies and music. When you downloaded movies from Vuze, you can view them on your computer. Even rare movies can be found throughout the Vuze so you can download and burn Vuze movies to DVD. Imagine view them in your home theater system or on home DVD player, how fabulous that will be. Anything you wish to obtain can be at your fingertips. In a few simple steps, you will learn how to burn movies downloaded from Vuze to DVD to play in any DVD player. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
yani sen şimdi diyosun ki , that's the way aha aha I like it .
| |
|
![]() |
FlashGet Son Sürüm (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 20 | 03-01-2010 18:37 |
| Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 11-09-2009 14:18 |
| 2D & 3D Animations/Animasyonlu Yazılar Yazın [Resimli ve Örnekli Anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 14-08-2009 17:29 |
| Disk İmaj Yedekleme (Resimli Anlatım) | The Unique | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 07-07-2007 14:45 |
| Anti - Blaxx [Resimli anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 28-11-2005 15:54 |