Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Virtual PC 2007 Hazır (Sanal PC) Virtual PC 2007 Hazır (Sanal PC)

Microsoft'un aynı anda birden fazla işletim sistemi kullanmanızı sağlayan yazılımı Virtual PC 2007'nin son sürümü, tek tıklamada indirilmeye hazır. Üstelik ücretsiz.
Aynı anda birden fazla işletim sistemi neden çalıştıracağım diyenler için birçok bahane üretebiliriz. Her işletim sistemine uyum sağlayamayan yazılımlar, sisteminize zarar verebilecek yazılımları denemeniz için gerekli olan ikinci bir işletim sistemi gibi… Bu konuda ihtiyacımızı önceleri VMWare'i kullanarak karşılıyorduk. Şimdi bir alternatifimiz daha var. Microsoft'un Virtual PC 2007'sinin final sürümü hazır.
--------------------------------------------------------------------------
[Resim]
Yenilikleri ve destekledikleri
Yazılımın yeni sürümü 64 bit desteği sunarken, ağ üzerinden kuruluma da izin veriyor. Resmi olarak destek verdiği işletim sistemleri ise şöyle;
:: Windows Server 2003
:: Windows Vista Business
:: Windows Vista Enterprise
:: Windows Vista Ultimate
:: Windows XP Professional
:: Windows XP Professional x64
:: Windows XP Tablet PC Edition
Download
http://www.microsoft.com/downloads/d...ng=en#filelist
Bilgi için: Microsoft
Dosya boyutu: 31 MB
Dili: İngilizce
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-06-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Virtual PC 2007 Hazır (Sanal PC) Cvp: Virtual PC 2007 Hazır (Sanal PC)

arkadaşlar ben virtual 2004 yükledim
sanal pc yi kurdum xp de tamam ama bir türlü internete giremiyorum sorun nerede acaba
Eski 28-06-2008   #3 (mesaj-linki)

Merhaba
Bir resim ekledim işallah işine yarar.
[Resim]

Sevgiyle kalın
Eski 01-07-2008   #4 (mesaj-linki)

elinize saglık paylaşımlar için arkadaşlar
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hazır sanal işletim sistemi, microsoft virtual pc internet sorunu, microsoftun virtual pc, sanal pc, sanal pc download, sanal pc yazılımları download, sanal virtual pc, sanal xp download, virtual download, virtual pc 2007 download, virtual pc 2007 server 2003 şifresi, virtual pc 2008, virtual pc download, virtual pc için hazır sistemler,
Konu Araçları

Virtual PC 2007 Hazır (Sanal PC) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC Oyunlarının Çıkış Tarihleri NervouS Bilgisayar (PC) Oyunları 13 29-06-2008 02:01
On This Day Hi-LaL INTERNATIONAL FORUM (English) 334 04-05-2008 13:27
Windows XP: Virtual Memory / Sanal Bellek Morrigan Internet/Bilgisayar Dünyası 3 27-12-2007 11:42
Çift İşletim Sistemi kompetankedi Internet/Bilgisayar Dünyası 4 03-09-2007 00:56
Hazır Giyim Teknikeri P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 03:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11187410 saniyede (49.61% PHP - 50.39% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR