Cool Edit Pro Version 2.0 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-12-2005   #1 (mesaj-linki)
sepu
Cool Edit Pro Version 2.0

Bu program sanal stüdyo programıdır arkadaşlar. Bunula çaldıgınız enstrümanları yada çıkarttıgınız her türlü sesi kaydedebilirsiniz. İster mp3 formatına ister audio formatına ne siterseniz ona çevirebilirsinizz... Ev demoları için ideal bir progarm

Evet arkadaşla bu programla harikalar yaratabilirsiniz... Kurulumu çok basit ilk önce demo versiyonu makinenize kuruyorsunuz ve ardındanda registration versiyonu kuruyorsunuz seriali registration dosyasının içindedir şimdiden sizlere iyi kayıtlar diliyorumm.....

Tabi farklı programlar bu konu altında ter alacaktır.....

Patron bukadar bilgi yetermi sence başlıgımde programın ne oldugu anlaşılıyordu gerçi amaa neyseeeeeee

Son Düzenleyen ahmetseydi; 10-03-2007 @ 16:03. Sebep: serial ve crack paylasımı yasaktır. Link Düzeltildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-03-2007   #2 (mesaj-linki)
RaP_CaSH
Cvp: Cool Edit Pro 2.0

Program çok güzel bunun türkçe yamasını da bulabilirmiisn..?
Eski 15-03-2007   #3 (mesaj-linki)
AriThmetiCs
Cool Edit Pro Version 2.0

Müzik mixleme ses kesme bölme ton degiştirme müzikle alakalı aklına gelen herşeyi bulabilecegniz harika bir yazılım

Program full olup gerekli herşeyi içirisinde bulabilirsiniz

Rar Şifresi: msxlabs

Son Düzenleyen Blue Blood; 22-09-2007 @ 21:54.
Eski 13-05-2007   #4 (mesaj-linki)
fetibag
Cvp: Cool Edit Pro Version 2.0

selam kardeş ben müzik mixleme yapmak istiyorum bu konuda yeniyim ilk defa deneyeceğim yani oyalanmak bişeyler oluşturabilmek için bana yardımcı olabilirmisin vermiş olduğun programı nasıl indireceğim ve neler yapabileceğim hakkında bana bilgi verebilirsen çok sevinirim beni yanlış anlama duygu sönürüsü yaptığı düşünmeni istemem mixleme işini gerçekten vakit geçirmek için yapıyorum özürlü olduğumdan tüm dünyam bilgisayarım beni anlayacağını ve yardımcı olacağından şüpem yok şimdiden teşekkür ederim
Eski 13-05-2007   #5 (mesaj-linki)
AriThmetiCs

fetibag adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam kardeş ben müzik mixleme yapmak istiyorum bu konuda yeniyim ilk defa deneyeceğim yani oyalanmak bişeyler oluşturabilmek için bana yardımcı olabilirmisin vermiş olduğun programı nasıl indireceğim ve neler yapabileceğim hakkında bana bilgi verebilirsen çok sevinirim beni yanlış anlama duygu sönürüsü yaptığı düşünmeni istemem mixleme işini gerçekten vakit geçirmek için yapıyorum özürlü olduğumdan tüm dünyam bilgisayarım beni anlayacağını ve yardımcı olacağından şüpem yok şimdiden teşekkür ederim
Merhaba Arkadaşım, BirinciL İndirme Linki MaLesef ÇaLışmıyor 2 ncisi Aktif Durumda..Ben Daha Önce Bunu Hiç KuLLanmadım,, Şimdi 2 nci Linkteki .rar Dosyasını İndirip Senin İçin Kurmayı Deneyip Sana Programın ÇaLışıp-ÇaLışmadığı Hakkında biLgi Vereceğim... Ve Unutmadan SöyLemek İstiyorum Her İnsan bir ÖzürLü Adayıdır...

SaygıLar..
Eski 03-10-2007   #6 (mesaj-linki)
cool edit pro yardım

slm,arkadaslar cool edit proyu kullanmayi bilen varsa nasil kullanildigi hakkinda yardimci olursa cok sevinirim,turkce olmadigi icin cozmek zor oluyor,ozellikle altta calan müzigin ustune ses kaydetmek istiyorum,yani enstürümantel pir parcanin uzerine şiir okumak ve sesli bir siir elde etmek istiyorum bilgisi olan lutfen yardim etsin
Eski 12-11-2007   #7 (mesaj-linki)
RoCKeT_45

çok faydalı bir prog.
Eski 03-03-2009   #8 (mesaj-linki)
eren62

Yha ben bunu indirdim 1.04 saniye kaydediyor nasıl istediğim dakka kadar yapabilirm..

lütfen cvb

Son Düzenleyen eren62; 03-03-2009 @ 18:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-05-2009   #9 (mesaj-linki)

Merhaba Ben Programı Kullandım Biliyorum Çok kaliteli Bir program siteye ekleyen arakdaşa sonsuz tşklerimi sunarım

arkadaşın biri yazmış ben özür olduğum için pc ye mahkum o yüzden zaman geçirmek istiyorum BİZLERİ YARADEAN RABBİM HER İNSANA BİR ÖZÜR BİR KUSUR VERMİŞTİR KİMİLERİ FAZLA KİMİLERİ AZ DIR KENDİNİ LTF BU ŞEKİLDE ÜZME DERDİ VEREN RABBİM DERMANIDA VERİR

diğer arkadaşımızda yazmış şiir okuyup üstüne şarkı eklemek istiyorum diye bu program da böyle bir özellik yok sadece şarkılara veya okuduğun şiirlere efect verebiliyorsun sesini değiştirebiliyorsun ama başka programlar var şiir okuuyp üstüne müzik eklemek bu programda böyle bir şey mümkün değil emeği geçen arkadaşlara tşkler..
Eski 21-09-2009   #10 (mesaj-linki)

diğer arkadaşımızda yazmış şiir okuyup üstüne şarkı eklemek istiyorum diye bu program da böyle bir özellik yok sadece şarkılara veya okuduğun şiirlere efect verebiliyorsun sesini değiştirebiliyorsun ama başka programlar var şiir okuuyp üstüne müzik eklemek bu programda böyle bir şey mümkün değil emeği geçen arkadaşlara tşkler..

hyr arkadasım yanılıyosun bunda beraber yapabılrısın sıırle muzıgı bır arada
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
cool edit pro, cool edit pro 2 0, cool edit pro 2 0 download, cool edit pro 2 0 full, cool edit pro 2 0 full download,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cool Edit Pro Version 2.0 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows 7 - Future Version of Microsoft La Duffrain INTERNATIONAL FORUM (English) 1 18-04-2009 01:04
LL Cool J (LL Cool J Kimdir? - LL Cool J Hakkında) Blue Blood Müzik ww 1 15-10-2008 00:50
Ricky Martin - Maria (Spanglish Radio Edit) RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 24-07-2008 09:40
Digital Physiognomy Version 1.313 ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 21-10-2005 12:11