| | #11 (mesaj-linki) | |
| | Cvp: Goldwave Ses Editörü Link çalışıyor, zaten kırık olma ihtimali yok çünkü msxkabs sunucularına kendi uploadımdır. Alıntı:
Verdiğim 4.26 versiyonu içerisinde türkçe yama mevcut. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Goldwave Ses Editörü
Eğer bu işime yararsa süper olacak üstad teşekkürler ![]() Bunla mp3 kesip biçme, formatlar arası çevirme ,boyutunu ufaltma vs. yapılır mı ki? Web için geriplan müzik ayarlamam lazımda başka kaliteli prog bilenler yazsın lütfen ... | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Goldwave Ses Editörü Alıntı:
cok lazimdi ama cektiğim rar dosyasi calismadi yani acamadim bir el atarmisiniz. dosya iniyor yalniz rar acmiyor | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Goldwave Ses Editörü ![]() Open deyip bir müzik dosyasını açıyoruz... ![]() Programın içine müzik dosyamız bu şekilde yükleniyor... ![]() Müziğimiz yüklendi.... ![]() Vocal yerini (yani sanatçının ses gelen yerini) belirliyoruz. Burası biraz ince detaylı. Dikkat edelim. Es kaçmasın yoksa çirkin durur... ![]() Göründüğü gibi vokal yerini keseceğimiz yeri açıyoruz. (Adımları iyi takip edelim).... ![]() Bu bölümde vocal'i keseceğimiz menümüz açılıyor. Presets'den işaretli olan yeri seçiyoruz. Burada önemli olan iki şey var. Birincisi from ve too hızlarını kendiniz ayarlayacaksınız. Ama yok ayarlamazsanız program kendini otomatik olarak kendi standartına alacaktır. İkincisi ise mutlaka ön izleme yapmalısınız ki şarkının seslerini düzgün kaybedelim. ![]() From-too ayarlarını yaptık, ön izlemeyi yaptık ve bizim istediğimiz verimi aldık. Şimdi OK diyeceğiz ve bu şekilde yüklenmesini bekleyeceğiz. Yaklaşık 5-7 saniye arasında sürer. ![]() Hepsi Bu Kadar ![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Goldwave Ses Editörü
son versiyonların türkçe yamaları varmı acaba yardım ederseniz sevinirim acilll indirdim ama türkçeleştiremiyorum arkadaşlar burdaki tarif iyide türkçe olsa sevineceğim şimdiden ilginize tşkrlr yeni üye oldum ama siteye her zaman bakardım emeğinize sağlık Son Düzenleyen monte; 09-04-2008 @ 15:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| free goldwave, gold wave 5,19, goldwave 4.26 download, goldwave download tr, goldwave download türkce, goldwave free, goldwave free download, müzik editor free download, müzik editör, türkçe müzik editörü, |
Goldwave Ses Editörü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AceHTML Free /Web Siteleriniz için HTML Editörü | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 15-08-2007 10:48 |
| Reaper v1.32 (Ses Editörü) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 23-10-2006 13:38 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||