| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alcohol %120 (Resimli Anlatım)
merhaba, bikaç ün önce şu linkteki oyunu indirdim. hayatımda ilk defa heveslendim bir bilg. oyunu oynamak istedim ama yüklemesinde bu alcohol 120 i kullanmam gerektiğini gördüm. burdaki anlatımı okudum ama bende bişeyler ters gidiyor. anlamadım. mesela daha ilk aşamada next bile diyemedim : ![]() dvd/cd device ı E mi seçicem F mi bi de session-track-mode diye giden ortaki kısımda bende hiçbişey yok. ondan next diyemiyorum sanırım. bilg. konusunda çok cahilim. saçmaladıysam şimdiden affola ^^' | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
ELLERINIZE SAGLIKM
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Benim Sorunum şu : Ben bu programı kurdum sanal cd dvd de yaptım bilgisayarıma ancakk oyunun crack i olmuyo crack i tam atarken şu sorunu veriyor.. Kopyalanamıyor..Bu cd dvd rom sürücüsündeki dosyalar salt okunur.Bu cd-rom sürücüsüne dosya kopyalanamaz yada taşınamaz.... Oraya crack i nasıl atabilirim ![]() lütfen yardım crack i attıgım an olay bitecek ama atamıyorum![]() ![]() | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
iso uzantılı oyun indirip açamayan arkadaşlar DAEMON Tools Lite denesin.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrr
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| alcohol, anlatım, resimli |
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| All Media Fixer (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 17 | 2 Hafta Önce 23:53 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 23-12-2008 13:16 |
| Oyunları Riplemek (Resimli Anlatım) | crazy_gokhan | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 09-10-2008 04:57 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |