Alcohol %120 (Resimli Anlatım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-05-2009   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Alcohol %120 (Resimli Anlatım)

merhaba,

bikaç ün önce şu linkteki oyunu indirdim. hayatımda ilk defa heveslendim bir bilg. oyunu oynamak istedim ama yüklemesinde bu alcohol 120 i kullanmam gerektiğini gördüm. burdaki anlatımı okudum ama bende bişeyler ters gidiyor. anlamadım. mesela daha ilk aşamada next bile diyemedim :

dvd/cd device ı E mi seçicem F mi

bi de session-track-mode diye giden ortaki kısımda bende hiçbişey yok. ondan next diyemiyorum sanırım. bilg. konusunda çok cahilim. saçmaladıysam şimdiden affola ^^'
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-09-2009   #12 (mesaj-linki)

ELLERINIZE SAGLIKM
Eski 17-09-2009   #13 (mesaj-linki)

Benim Sorunum şu :

Ben bu programı kurdum sanal cd dvd de yaptım bilgisayarıma ancakk oyunun crack i olmuyo crack i tam atarken şu sorunu veriyor..

Kopyalanamıyor..Bu cd dvd rom sürücüsündeki dosyalar salt okunur.Bu cd-rom sürücüsüne dosya kopyalanamaz yada taşınamaz....

Oraya crack i nasıl atabilirim lütfen yardım crack i attıgım an olay bitecek ama atamıyorum
Eski 17-09-2009   #14 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

iso uzantılı oyun indirip açamayan arkadaşlar DAEMON Tools Lite denesin.
Eski 01-10-2009   #15 (mesaj-linki)

teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrr
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
alcohol, anlatım, resimli
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
All Media Fixer (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 17 2 Hafta Önce 23:53
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 19-09-2009 11:02
Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) Blue Blood PC/Internet Teknik Destek 9 23-12-2008 13:16
Oyunları Riplemek (Resimli Anlatım) crazy_gokhan Internet/Bilgisayar Dünyası 1 09-10-2008 04:57
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24