Alcohol %120 (Resimli Anlatım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-12-2005   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Alcohol %120 (Resimli Anlatım)

Alcohol %120 ile cd,dvd kopyalayabilirsiniz sanal CD/DVD-ROM yaratabilirsiniz.Oyun cd sini veya herhangi bir cd/dvd yi
hdd ye komple kopyalayabilirsiniz imajını alaibirsiniz.Kopya korumalı cdleri bile yazdırabilirsiniz...Programı kullanımını aşağıda da resimli anlattım..

OPTİONS kısmından VİRTUAL DRİVE kısmına tıklayın karşınıza şu ekran çıkacak

Burada NUMBER OF VİRTUAL DRİVES seçeneğinde kaç tane sanal dvd sürücü olmasını istediğinizi seçin default 1'dir ben üç kullanıyorum seçtikten sonra OK basın biraz bekleyeceksiniz..Daha sonra bilgisayarımı açıp bakın istediğiniz kadar sanal driver oldu mu..(BU SANAL SÜRÜCÜLER OYUNLARDA MİNİ İMAGELAR KULLANMANIZI ÇOK KOLAYLAŞTIRACAK HER DRİVE'A BİR OYUNU MOUNTLAYIN RAHAT EDİN UĞRAŞMAYIN DAHA SONRA)Ortadaki ana boşluk ekranında İSO-MDS benzeri image dosyaları bulunur isterseniz billfisayarınızda olanları oraya sürükleyip bırakın veya aratın kendisi bulup listelesin...

Şimdi sıra disk kopyalamaya geldi her türlü diski (vcd, oyun vb..) birebir kopyalayabilirsiniz mesela bir cd'yi kopyalayacağız izlememiz gereken adımlar:-CD'yi sürücünüze yerleştirin alcoholde soldaki menüden "İMAGE MAKİNG WİZARD"a tıklayın

yukarıdan sürücüyü ve okuma hızını seçiyoruz gerisi aynen kalsın.. NEXTe basıyoruz.

Burada image'a bir isim yazıp yükleneceği yeri seçip (farketmez) start diyoruz...

Bu şekilde image alınıyor... Ve İMAGE ALMA BİTTİ YİNE ANA EKRANDAYIZ..

Bu sefer ana listede image dosyamız da var onu seçip "İMAGE BURNİNG WİZARD" seçiyoruz..

Burada isterseniz image dosyası cd yazıldıktan sonra silinebilir"delete image file after recording"(geri dönüşüm kutusuna gider options'dan ayarlamadığınız sürece) writer'a boş cd takıyoruz NEXT diyoruz..

Burada sürücüyü ve yazma hızımızı seçip START diyoruz işlem tamalandığında cd-dvdmiz hazır..

Download

>Trial<

Son Düzenleyen ozti; 02-04-2006 @ 23:01.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-03-2007   #2 (mesaj-linki)
xerty
Cvp: Alcohol %120 [[Resimli Anlatım]]

saol emeğine salık
Eski 14-03-2007   #3 (mesaj-linki)
sami_a44 - avatarı

teşekkürler
Eski 11-05-2007   #4 (mesaj-linki)
34_BLADE_34

bana sadece türkçe dil dosyası lazım yada türkçe yamada olabilir elinde olan varmı bu trial version bende full ü var ama türkçe içerisindeki diller arasında yok,türkçe yama yada program files den dil dosyasını biri yollayabilirse sevinirim yeni sürümlerde türkçe mevcut çünkü.
Eski 14-07-2007   #5 (mesaj-linki)
metalistic
Cvp: Alcohol %120 (Resimli Anlatım)

nasıl kullanılır hala anlamıs deilim ...
Eski 07-09-2007   #6 (mesaj-linki)
KARTALI

BİŞEY SORCAKTIM SİZ ŞU ALCAHOLDE OYUNUN KAPASİTESİ KÜÇÜLÜR DEMİŞSİNİZ FAKAT BEN YAPAMADIM BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVENİRİM

MOUNTLAMAK NE DEMEK

Son Düzenleyen KARTALI; 07-09-2007 @ 12:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-10-2007   #7 (mesaj-linki)
okan74

arkadaşlar allah rızası için cevap ben optionsa nasıl gireceğimm lütfen şu mubarek günde bir cevap
Eski 05-10-2007   #8 (mesaj-linki)
okan74

okan74 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar allah rızası için cevap ben optionsa nasıl gireceğimm lütfen şu mubarek günde bir cevap
lütfen cevapppppppppppppppppppppppppppppppppppppp : (
Eski 13-10-2007   #9 (mesaj-linki)
keyro

bu programda ps2 oyunları nasıl yazdırılıyo bilen kardeşim varsa lütfen yardım
Eski 02-05-2008   #10 (mesaj-linki)

sağol bu güzel anlatımın için
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
alcohol, alcohol %120, alcohol 120, alcohol 120 kullanimi, alcohol 120%,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
All Media Fixer (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 17 2 Hafta Önce 23:53
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 19-09-2009 11:02
Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) Blue Blood PC/Internet Teknik Destek 9 23-12-2008 13:16
Oyunları Riplemek (Resimli Anlatım) crazy_gokhan Internet/Bilgisayar Dünyası 1 09-10-2008 04:57
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24