Mp3Gain v1.2.5 / Diet Mp3 (Mp3 Ses Seviyesini Eşitleyin ve Boyutunu Küçültün) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Mp3Gain v1.2.5 / Diet Mp3 (Mp3 Ses Seviyesini Eşitleyin ve Boyutunu Küçültün)

Aldığımız veya bilgisayarımızda kayıtlı cd ve mp3 lerin ses seviyelerinde çoğu zaman problem yaşarız kimisinin sesi yüksek çıkar kimisininki alçak işte bu program ile bütün parçların ses seviyesini eşitleyebiliriz,istedeiğimiz düzene sokabiliriz parçalarımızı.Programın tr dil seçeneğide mevcut bu program ile sabit diskimizdende kazanç elde edebiliriz program varsayılan olarak 89.0 desibel ses ayarını sabit veriyor ama istersek kendimiz eşitlenecek ses seviyesini manuel olarak ayarlayabiliyoruz..

Download > Mp3Gain.rar

Rar Şifresi : msxlabs
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-02-2006   #2 (mesaj-linki)
Tigin
DietMP3 - mp3lerin az yer kaplamasını sağlayan yazılım

DietMP3 v4.0.3

En çok kullandığım araçlardan biri .Ses kalitesi çok fazla değişmiyor , ama boyut %30-70 arasında azalıyor.MP3lerin kapladığı alanı fazlasıyla azaltan güzel bir yazılım.

Bilgi

Üretici Sitesi :

Compress MP3 files, grab music from Audio CD, save your hard disk space and let your potable MP3 player hold more songs without additional memory card.

Features:
  • Diet (compress) MP3 files and Audio CDs.
  • Reduce 30% to 70% MP3 file size and keep most of the music quality.
  • Extract CD Audio tracks to MP3 format in the quality you want.
  • Let your portable MP3 players, MP3 mobile phone and MP3 Palm can hold more songs without purchasing & install additional flash memory card.
  • Auto New Version Check Function, you will never miss any new version.
  • Fast and stable, the best one in the internet.
System Requirement:
  • Windows 98/ME/2000/XP with 32M RAM, 10M HD
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar DietMP3msxlabs.rar (3.85 MB, 1060 gösterim)

Son Düzenleyen virtuecat; 11-10-2006 @ 17:58.
Eski 09-02-2008   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Mp3Gain v1.2.5 / Diet Mp3 (Mp3 Ses Seviyesini Eşitleyin ve Boyutunu Küçültün)

Eski 28-01-2009   #4 (mesaj-linki)
muroterapi
Cvp: Mp3Gain v1.2.5 / Diet Mp3 (Mp3 Ses Seviyesini Eşitleyin ve Boyutunu Küçültün)

program serial istiyor ama ben beceremedim yardımcı olursanız sevinirim...
Eski 29-01-2009   #5 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

muroterapi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
program serial istiyor ama ben beceremedim yardımcı olursanız sevinirim...
Sitemizde paylaşılan program yayıncının sunduğu tanıtım sürümüdür. Tam sürümünü satın alabilir yada google'dan crack serial temin edip tam sürüm yapabilirsiniz.
Eski 18-09-2009   #6 (mesaj-linki)

Alıntı:
diet mp3 şifresi
yha ben bunu indirdim indirmesine de bu msjı gören kişi bna yardımcı olsunn yha anlamıom bişi yeniyim buralarda şifre istiyo indirdiğim dosyanın içindeki mp3 ler
Eski 18-09-2009   #7 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Dosya şifresi: msxlabs
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
diet mp3,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mp3Gain v1.2.5 / Diet Mp3 (Mp3 Ses Seviyesini Eşitleyin ve Boyutunu Küçültün) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MP3Gain (Cep Telefonlarında Mp3 Sesi Yükseltme) egemen110 Cep Telefonları (Mobil Dünya) 12 16-11-2008 22:54