| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın - NetLimiter Programın adı : NetLimiter Monitor Program Sürümü : v2.0.7 Program Boyutu : 2.10 mB. Platform : Windows XP/2000 Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz Download Linki : Burayı Tıklayınız. [/center] Program Tanıtımı : NetLimiter Monitor programı ile bütün internet trafiginizi kontrol altına alabilir, upload ve download işlemlerinize kısıtlama getirebilir veya limit performanslarını arttırabilirsiniz. Bu konudaki güvenirliligini çok önceden kanıtlamış olan ve epey eskilere dayanan tecrübesi ile göz dolduran NetLimiter Monitor programının bu son sürümü bayagı faydalı değişiklikler içermektedir. Aşağıdaki resimlere göz atacak olursanız, içeriginde epey fazla özelligi barındıran NetLimiter'in yine eskisi gibi internetteki en büyük yardımcılarınızdan biri olacağına kanaat getirebilirsiniz. Programın bu son ve ücretsiz sürümünü sizler için buldum. Paylaşması benden, kullanıp faydalanmak ve yorumlar sizden. Saygılarımla. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnternet Trafiginizi Kontrol Altına Alın *NetLimiter
nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirsen memnun olurum.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın - NetLimiter
ılk basta tşkler ben bırsey sorucaktım ben evde teklı modeme cogaltııc bağlayım 2 kısı kullanıyoruz. benım sorum su benım arkdasım cok fazla bırsey ındrıyo ve durduramıyorum bu yuzden benım ınternet kasıyo modem bende bu programla onun ındırmelrını kısıtlayabılırmıyım ?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Internet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın - NetLimiter
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| download kısıtlama, download kısıtlaması, net limiter kullanımı, netlimiter kullanım, netlimiter kullanımı, |
Internet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın - NetLimiter Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kontrol Kalemi - Kontrol Kalemi Nedir - Kontrol Kalemi Hakkında | VerSchL@GeN | X-Sözlük | 1 | 3 Hafta Önce 21:08 |
| Anayasamızın 67. maddesi nasıl güvence altına alınmıştır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 16-11-2008 13:53 |
| Arzu Şahin - Çamlar Altına | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-08-2008 03:46 |
| Net Limiter 2 Pro / İnternet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 10-04-2007 20:33 |
| Port'larınızı Kontrol Altında Tutun, Güvenliginizi Sağlama Alın * FreePortScanner | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 04-03-2006 20:59 |