| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC ShowBuzZ / İnternet Televizyonu Bu Freeware İnternet tw gerçekten güzel bir internet tw, bende kurarken bu kadar iyi olabileceğini pek beklemiyordum açıkçası.10000 den fazla tw kanalı mewcut,türkiye dahil 70'e yakın ülkenin kanalları bulunuyor.Programın ayrıca en önemli özelliklerinden bir tanesi search we advance search yani arama we gelişmiş arama özellikleri ile video klipler,filmler aratıp istediğiniz bir filmi seyredebiliyorsunuz..Ayrıca beğendiklerinizi favori listenize ekleyebiliyorsunuz.. ![]() ![]() ![]() Rar Şifresi : msxlabs | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC ShowBuzZ / İnternet Televizyonu
Ellerine sağlık indiriyorum bakalım...... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC ShowBuzZ / İnternet Televizyonu thaks man bu full mu acaba hangi siteye upload ettin bunu direk yüklemeye geçmesi çok hoşuma gitti | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
sağol güzel paylaşım
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bu süper bişe çok teşekkürler sağolasın kardeş
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ellerine saglık kardeş
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Tskler dostum gzl paylaşım... Ayrıca KORSAN TV de türkçe olarak indirilebilir arkadaşlar.... google dan aratın... bulursunuz.. içinde online izleyebileceğiniz Türk filmleride var.. Yandım Ali, The Imam, Takva, Gora falan... Bulamazsanız PM atın yüklerim tercih edeceğiniz bir yere.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bu programın yeni versiyonu varmı___???
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bakalım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
eywallaaah kardesim saolasın
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| internet televizyon, internet televizyonu, internetten televizyon, pc televizyon, pc televizyonu, |
PC ShowBuzZ / İnternet Televizyonu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İnternet Cafeciler | kompetankedi | Kahve Molası | 9 | 19-12-2008 18:47 |
| İnternet Yayıncılığı | karayel | İletişim Bilimleri | 3 | 25-08-2008 00:50 |
| İnternet 2 | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 27-05-2007 22:29 |
| İnternet Tarihi | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 18-10-2006 16:47 |
| İnterNet Nimetleri v 1.0 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-05-2006 01:08 |