Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım]

Bu program ile kendi winamp skinlerinizi yaratabilirsiniz..

Bu arayüzde arka planımızın parlaklık,contrast,scale yani hizalama ayarlarını yapıyoruz ve Make Skin deyip geçiyoruz...

Burda ise buton yer ayarlarmalarını,buton renk configürasyonunu istediğimiz gibi seçip yaratabiliyoruz ve save tuşuna basıyoruz.

Biten skin'imizi kaydetmek için bir yer seçiyoruz ve kaydedip çıkıyoruz..

Daha sonra kaydettiğimizi skin in üzerine gidip tıklıyoruz ve winamp yeni haliyle karşımızda... (benimki pek güzel olmadı ama idare edin)

Rar Şifresi :msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Skinner Too.rar (314.9 KB, 1027 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-10-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım]

gusel fena değildeee ya benim bildiğim play list de de bu uygulanioduuu ve ben bunu 4 sene öncesinden biliodum ama nasil yapildiğini unuttum öğrenirsem yazarim
Eski 17-12-2007   #3 (mesaj-linki)

paylaşımın için tşklerrr
Eski 23-12-2007   #4 (mesaj-linki)

saol
Eski 19-08-2008   #5 (mesaj-linki)

nasıl full olacak bu?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
en yeni winamp skinleri, skinner too, skinner too indir, vinap skin, winamp skinner, winanp skin, winap skins, winap skın, ücretsiz winamp skin, ücretsiz winamp skinleri,
Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) virtuecat Sinema ww 1 19-07-2008 22:29
Winamp Son Sürüm ve Skinleri ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-06-2008 18:44
Sanat Eleştirisi NoRanynn Sanat 4 24-12-2007 13:08
Felsefe ve Müzik HayLaZ61 Felsefi Mevzular 2 21-09-2007 04:36
Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı Misafir Felsefi Mevzular 2 09-11-2006 15:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16098094 saniyede (46.03% PHP - 53.97% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR