| | #1 (mesaj-linki) | |
| Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım]Bu program ile kendi winamp skinlerinizi yaratabilirsiniz.. ![]() Bu arayüzde arka planımızın parlaklık,contrast,scale yani hizalama ayarlarını yapıyoruz ve Make Skin deyip geçiyoruz... ![]() Burda ise buton yer ayarlarmalarını,buton renk configürasyonunu istediğimiz gibi seçip yaratabiliyoruz ve save tuşuna basıyoruz. ![]() Biten skin'imizi kaydetmek için bir yer seçiyoruz ve kaydedip çıkıyoruz.. ![]() Daha sonra kaydettiğimizi skin in üzerine gidip tıklıyoruz ve winamp yeni haliyle karşımızda... (benimki pek güzel olmadı ama idare edin) ![]() Rar Şifresi :msxlabs | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım]
gusel fena değildeee ya benim bildiğim play list de de bu uygulanioduuu ve ben bunu 4 sene öncesinden biliodum ama nasil yapildiğini unuttum öğrenirsem yazarim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için tşklerrr
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
saol
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
nasıl full olacak bu?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
eyvallah sagol kardeş cok işime yaradı kullanımıda cok basit herkese tvsiye ederim
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
paylasım ıcın sagol
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] Eyvallah | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, resimli, skinleriniz, skinner, winamp, yaratın |
| skinner too, |
Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| StyleZone: Kendi Modanızı Yaratın | NympH | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 21-01-2009 15:02 |
| 7 Adımda Kendi Resminizle Toolbar Yapımı (Resimli Anlatım) | overdoze | Internet/Bilgisayar Dünyası | 11 | 11-09-2008 17:25 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |