| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Pro Ya bu programda gözLerin rengini fLn değiştirebiliomuşuZ nasıL yapıyoruZ onu??... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Pro
slm ben özgür. bu siteye yeni üye oldum. hizmetlerinden ve sagladığı olanaklardan çok ama çok memnunum. fakat küçük bi sorunum var?? ben photofiltre programının eski versiyonunu kullanıyordum şimdi yenisini yükledim çalıştırdım sorunsuz çalıştı ) ama programı daha iyi kullanabilmem için türkçe yamasına ihtiyacım var?? şimdi sorun şurda photofiltre 6.2.4 türkçe yama indir diyo ama ortada indirecek bi program yok yada ben bulamadım acaba bana yardımcı olabilirmisiniz?? teşekkürler )
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Pro çok GüzEL emeğiniZe sağLık | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Pro
FL Studyo 8 tr yamayı Nerden indircm yardımcı oLurmsn
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim ProAlıntı:
Programın içinde türkçe yaması mevcut, ayrıca bir download gerekmiyor. | ||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
mrb ben siteye yeni üye oldum da bu purogramı nerden indireceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirm.tşklrr
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim ProAlıntı:
İndirmek için TIKLAYIN NOT: Programın orjinal hali ingilizce olduğundan yine ekteki tr dil dosyasını programın kurulu olduğu dizine çıkartın ve eski dil dosyasını silin (eğer silmezseniz tr dil dosyasını okuyamaz) ve daha sonra tekrar başlatın.. | ||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ŞİFRE NE
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Pro | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fhoto fun, fl studio 8 türkçe yama, foto filitre, foto filtre, fotofiltre, photo filter türkçe yama, photofiltre kullanımı, photofiltre studio tr yama, photofiltre studio türkçe yama, photofiltre türkçe yama indir, |
Photo Filtre 6.2.4 / Tr Yama / Kull Kil / Ekstra Efektler / A'dan Z'ye Resim Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| FTP İle İlgili A'dan Z'ye Her Şey | ozti | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 13-04-2009 13:42 |
| A'dan Z'ye Osmanlı Kurumları | Gabriella | Osmanlı İmparatorluğu | 0 | 10-11-2008 18:34 |
| A'dan Z'ye Coğrafya Terimleri | _özge_ | Coğrafya | 3 | 28-05-2008 08:51 |
| Türkiye Adaları (A'dan Z'ye) | P.u.S.u | Türkiye Coğrafyası | 3 | 31-01-2008 15:59 |
| Sağlığa Dair A'dan Z'ye Öğütler | GusinapsE | Sağlıklı Yaşam | 0 | 30-07-2006 02:56 |