| | #1 (mesaj-linki) | |
| Seçme Flex Rap (16 Adet)
Elimde olan sarkılardan elimden geldigince hem kaliteli hemde sozleri sacma olmayan flex raplerden secmeye calıstım bence hos sarkılar oldu....her zaman yazdıgım gibi yine yazıyorum elinde cogu olmayanlara indirmelerini tavsiye ederim... 16 secme flex rap sarkısı : indirme adresi : UpShare Türkiye | Hosgeldiniz | Simdi Indirin! Dosyaniz Listesi : 01-Sehinsah & Newada--------------------------Ah bebek(1.49 saniyeye kısalttım..) 02-Patron-------------------------------------------Askerleri sal 03-Tankurt & Veto--------------------------------Son durakta rap var 04-Rapleekhan-------------------------------------Cok dost var mazide kaldı 05-Newada-----------------------------------------Flextacy 06-Azra & Funda------------------------------------Yeryuzunden gokyuzune 07-Mic Nester & Hayki & Yas & Fieber----4 block 08-Patron------------------------------------------1.24 saniyelik track(25 dakikalık mixtape'inden) 09-Pit 10 & Bektas & Sirtlan--------------------Son 10-Hayki--------------------------------------------Yorulur dizeler 11-Patron & Sehinsah---------------------------Eksik sonbahar 12-Nesternino & Cagrı---------------------------literatur punch flex 13-Sehinsah---------------------------------------hiphop okulu 14-Patron & Rapozof----------------------------Kurgusuz bilim 15-Sena & Game Dogg--------------------------Demo 16-Sansar & Scope------------------------------Dedikodu kazanı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seçme Flex Rap (16 Adet)
link kırık galiba indirebmedim
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seçme Flex Rap (16 Adet) SAGLAM LİNK 16 SECME FLEX RAP SARKISI.rar (evet LİNK KIRIK Cunki yukledigim site reklam sitesi haline gelmis...Konu baslıgında duzeltemiyorum linki degistirmeye karsı kapatılmıs konu cunki bu yuzden cevap olarak yazdım SAGLAM LİNKİ ) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tamam indiriyorum şimdi çok saol.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Çok sağol abi
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Sadece Flex/Hareketli raplerden Secme 20 kaliteli sarkı-2 (No rapid)
Daha once 1. bolumunu yaptıgım sadece flex raplerden sectigim karısık albumun 2. bolumu 20 sarkı var ve 20.side hos sarkılar sayılır + sıralamasını bile birbirine uyumlu olarak yapmaya calıstım , sarkıları ve sıralamayı iyi yaptım hos bi karısık oldu sanırım : ) , 20 sarkıda flex rap , ve hemen hepsi gumbur gumbur sarkılar , yani flex olan hareketli rap sarkılar oldu diyebilirim bu karısık icin....Her zaman yazdıgım gibi yine sarkıların cogu elinizde yoksa kesin indirin derim((Arada unlu olmayan mc'lerde var ama sarkıları saglam , yani isimlere bakıp bunlar kotu sarkılardır diye dusunmeyin..)) Flex raplerden Secme-2 Listesi ::: 01-Hayki-------------------150.32 02-Tugra&Kaya--------------Kaya kıvamı 03-Tankurt-----------------Zemin kat 04-Pit 10&Rapozof----------Antipati(Remix) 05-Fafa--------------------Fark atar 06-Nesternino--------------Aranacaksın 07-Akrep-------------------Al sana rhyme 08-Sehinsah----------------Mızıkadan nameler(Kısaltılmıs versiyon) 09-Zanlı-------------------Yeri bana yeksan 10-Newada&Doberman---------Acayip tipler 11-Fafa&Tugra&Nakkas-------Agır vasıta 12-Sehabe------------------Elestiristik 13-Turgay K.---------------Asker sokak falı 14-Cash Flow---------------Atesi yak 15-Sehinsah----------------Hani bana battle 16-Patron&Da Poet----------Para yok yine 17-Zahriyan----------------Okul servisi 18-Defkhan&Fırtına---------Old school 19-Pit 10&Murat K.---------Sus 20-Apo---------------------Cakalı sollaa indirme(DOWNLOAD)adresi FLEX RAPLERDEN SECMELER-2.(IKINCISI).rar | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seçme Flex Rap (16 Adet) Bu karısık albumun 2. bolumunu yaptım konu olarak actım ama burdan bakıp indirenlerde ayriyetten gorsun diye burayada cvp olarak yazıyorum... ((Bu arada 1. bolumu indirmek isteyenler icin yukarıda saglam link var ama gozden kacabilir diye 1. bolumun yani konu baslıgındaki listeninde linkini tekrar ekliyorum buraya)) 1. bolum Listesi :: 01-Sehinsah & Newada--------------------------Ah bebek(1.49 saniyeye kısalttım..) 02-Patron-------------------------------------------Askerleri sal 03-Tankurt & Veto--------------------------------Son durakta rap var 04-Rapleekhan-------------------------------------Cok dost var mazide kaldı 05-Newada-----------------------------------------Flextacy 06-Azra & Funda------------------------------------Yeryuzunden gokyuzune 07-Mic Nester & Hayki & Yas & Fieber----4 block 08-Patron------------------------------------------1.24 saniyelik track(25 dakikalık mixtape'inden) 09-Pit 10 & Bektas & Sirtlan--------------------Son 10-Hayki--------------------------------------------Yorulur dizeler 11-Patron & Sehinsah---------------------------Eksik sonbahar 12-Nesternino & Cagrı---------------------------literatur punch flex 13-Sehinsah---------------------------------------hiphop okulu 14-Patron & Rapozof----------------------------Kurgusuz bilim 15-Sena & Game Dogg--------------------------Demo 16-Sansar & Scope------------------------------Dedikodu kazanı 1.bolum indirme(DOWNLOAD)adresi 16 SECME FLEX RAP SARKISI.rar Flex raplerden Secme-2(ikinci bolum) Listesi ::: 01-Hayki-------------------150.32 02-Tugra&Kaya--------------Kaya kıvamı 03-Tankurt-----------------Zemin kat 04-Pit 10&Rapozof----------Antipati(Remix) 05-Fafa--------------------Fark atar 06-Nesternino--------------Aranacaksın 07-Akrep-------------------Al sana rhyme 08-Sehinsah----------------Mızıkadan nameler(Kısaltılmıs versiyon) 09-Zanlı-------------------Yeri bana yeksan 10-Newada&Doberman---------Acayip tipler 11-Fafa&Tugra&Nakkas-------Agır vasıta 12-Sehabe------------------Elestiristik 13-Turgay K.---------------Asker sokak falı 14-Cash Flow---------------Atesi yak 15-Sehinsah----------------Hani bana battle 16-Patron&Da Poet----------Para yok yine 17-Zahriyan----------------Okul servisi 18-Defkhan&Fırtına---------Old school 19-Pit 10&Murat K.---------Sus 20-Apo---------------------Cakalı sollaa indirme(DOWNLOAD)adresini konu baslıgını actıgım linkten gorebilirsiniz... indirme adresinin oldugu link http://www.msxlabs.org/forum/undergr...ml#post1379131 | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Ben yeni konu acmıstım 2. bolum oldugu icin , birde eski (1.bolum) actıgım konuya onu indirmis olanlar gorsun diye listeyi ve yeni konunun linkini koymustum(indirme linki ordaydı cunki) , birisi 2 konuyu birlestirmis simdi girenler yeni konu oldugunu anlamaz tahminim + bi ust mesaja indirme(DOWNLOAD)adresini konu baslıgını actıgım linkten gorebilirsiniz... indirme adresinin oldugu link yazmıstım yani listeyi gorsunler diye http://www.msxlabs.org/forum/undergr...ml#post1379131 oda bu ama sanırım silindigi icin simdi oraya giren goremeyecek(2 ust msj birlestirilen) yani sadece bu msjımı ve 1 ust msjı silerseniz benim yaptıgım gibi olmaz yine ama en azından karısıklık duzelmis olur.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
slllllllllllllllllllllllllllllllllm slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Son Düzenleyen camokaaa; 14-05-2009 @ 12:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adet, flex, rap, seçme |
| flex nedir rap, flex rap, |
Seçme Flex Rap (16 Adet) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 20 | 05-06-2009 21:01 |
| Flex Albüm (Toplama) | deneraluzy | Underground Albümler | 3 | 05-10-2008 18:22 |
| Âdet - Âdet Nedir - Âdet Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 24-01-2008 20:12 |
| Ankebüt - Son Vuruş Günahkar Flex (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 3 | 14-05-2007 16:40 |