| | #1 (mesaj-linki) | |
| Celal Bayar Üniversitesi Celal Bayar Üniversitesi ![]() Kuruluş yılı 1992 Eğitim dili Türkçe Türü Devlet Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü Öğrenci sayısı {{{öğrenci sayısı}}} Akademik Personel {{{akademik personel}}} Yeri Manisa, Türkiye Web sitesi Celal Bayar Üniversitesi, Manisa - Türkiye Celal Bayar Üniversitesi, 11 Temmuz 1992 tarihinde Manisa'da kurulan devlet üniversitesidir. Genel Bilgiler Dokuz Eylül Üniversitesi'nden devralınan birimlerin başında Manisa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi gelmektedir. Aynı Üniversiteden aktarılan Demirci Eğitim Yüksekokulu, Eğitim Fakültesine, Buca Eğitim Fakültesi'ne bağlı Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na dönüştürülerek üniversiteye bağlanmıştır. Ege Üniversitesi'nden alınan birimler Akhisar Tütün Eksperliği Yüksekokulu ile Alaşehir Meslek Yüksekokulu'dur. Üniversiteye Bağlı Bölümler Fakülteler
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Celal Bayar Üniversitesi
fen edebiyat fakültesi - matematik | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Celal Bayar Üniversitesi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
demirci myo ithalat-ihracat bu sene gitcem.inşallah güzeldr..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bende demirci yuksekokulu muhasebe aynı ilcedeyiz arkadaslar =)
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
saruhanlıyı kazanan yokmu arkadslar
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Celal Bayar ÜniversitesiEn BUYUK Unversite Hangisi ??? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bayar, celal, Üniversitesi |
| mahmut celal bayar, |
Celal Bayar Üniversitesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eser Bayar (Eser Bayar Kimdir? - Eser Bayar Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 1 | 04-02-2009 13:57 |
| Celal Bayar Üniversitesi - Demirci Eğitim Fakültesi | BrookLyn | Fakülteler | 0 | 29-10-2008 02:51 |
| Mahmut Celal Bayar (Mahmut Celal Bayar Kimdir? - Mahmut Celal Bayar Hakkında) | GusinapsE | Siyaset tr | 2 | 18-09-2008 22:14 |
| Bursa - Gemlik - Celâl Bayar Anadolu Lisesi | GÜLGECELER | Okullarımız | 0 | 12-09-2008 18:03 |
| Bursa - Gemlik - Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi | Blue Blood | Okullarımız | 0 | 12-09-2008 15:42 |