| | #1 (mesaj-linki) | |
| ThinkerBeLL![]() MsXLaBs'ın vazgeçilmezlerinden kimine göre sert bir uslubu olsa da bence yeterince anlayışlı biri kısacası pamuk kalpli 1 peri.. Farklı biri hergün alalade karşınıza çıkacak biri değildir o Yetenekli olduğu kadar becerilidirde ) Benden bu kadar gerisi size kalmış ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ThinkerBeLL
O bir Tanrıça... O bir vazgeçilmez.. O bir agresif.. O bir süper benzin;heran alev alabilen.. ama o benim başımın tatlı belası.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sabırlı ve başarılı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ThinkerBeLL Msx'in iyilik perisi..... ![]() Aynı zamanda en çalışkan, en otoriter ve en yardımsever...... Tanıdığım için mutluyum... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ölçülü ve ne yaptığını bilen...Kendinden emin&Akıllı ![]() ![]() Saygılar... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ThinkerBeLL Bana her daim yardım etti bazen sıktımsa da hep sabırlı davrandı korudu beni çok tşk ediyorum çok seviyorum ablamı ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ThinkerBeLL... bişey öle bişey işte öle bişey | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ThinkerBeLLŞafak Vakti Yağan çiğ Tanesi Kadar Masum, Gün Batımında Denizlerden Esen Rüzgar Kadar çılgın Ve Okyanusun Derinliklerindeki İnci Taneleri Kadar özelsin ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Muhalefetim. Zıtım. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Ne söylesemki?.. Ne söylersem söyleyeyim ona söylendiği için anlamı bi kat daha artacak..ve sanırım isminin geçtiği her cümleyi güzel kılacak..ama yinede söyleyeyim; sinirli,inatçı,otoriter,adil,sevecen,saygılı,espritüel,en sevdiğim özelliği her durumda dönüp kendini sorguluyor olması.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| thinkerbell |
ThinkerBeLL Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ThinkerBeLL Özel | Blue Blood | Flash Oyunlar | 1 | 05-05-2006 14:21 |