Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Üyeler Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-09-2008   #71 (mesaj-linki)

Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları

ben mali müşavirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-09-2008   #72 (mesaj-linki)

Öğrenci : ) Hayallerinin Peşinden Gidebilen Ve Düşlediği Hayatı Elde Edebilmek İçin 1 Sene Sınıf Tekrarı Yapan Ve Öbürkü Sene Sınıfı Geçtikten Sonra Akıllanmıyan Ve İnsanları Gördükçe Hayallerinin Peşinden Gitmek İçin Çalışması Gerektiğini Öğrenen Bi Öğrenciyim Bir Sene Sınıf Tekrarıyla Lise 2 Deyim Eğer Şu Anki Siyasiler Liseyi 4 Sene Yapmasaydı Ve 1 Sene Kalmasaydım Son Sınıfta Olcaktım : ) Önemli Olan Ders Almaktı Ve Dersimi Aldım Öğrenciyim Hobilerim Yazı Yazmak Webtasarımı Koydu Şimdilik Sadece Yazıyorum : )=
Eski 28-09-2008   #73 (mesaj-linki)

9.sınıf öğrencisiyim..Derslerimde başarılıyım ama asla ders çalışam Dersi derste öğrenmek yeterlidir benim için..İlerde ne olacağımı bilmiyorum ama Şimdilik Msx Labaratuarlarında çalışıyorum

Not : Maaş vermiyolar ayak işlerini yapıyorum ve kendim de eğleniyorum

Eski 28-09-2008   #74 (mesaj-linki)

Su an Hukuk Bürosunda Avukat ve Noter Yardimcisi olarak calisiyorum
Eski 28-09-2008   #75 (mesaj-linki)

ben Elektrikciyim

İlgi alanları: MsXLabs, PC,Internet,ceptelefon,Game,Resimler,inline skate,Araba yarislari ve Ascilik
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Düzce - Merkez - Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Bia Okullarımız 0 12-09-2008 03:25
İstanbul - Pendik - Melek Aknil Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Bia Okullarımız 0 11-09-2008 23:07
Karabük - Safranbolu - Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Bia Okullarımız 0 11-09-2008 18:59
MsXLabs Üyelerinin Beste Çalışmaları cnrcm Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 1 01-04-2008 19:03
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11678100 saniyede (66.55% PHP - 33.45% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz